marți, 26 iunie 2012

pulsul din virtual: 27 iunie 2012


marian malciu:
Sunt un sărac în ţara mea bogată  
În care nu-s stăpân pe-un petic de pământ,
În care munca mea a fost furată,
În care tot mai greu poţi cumpăra mormânt.
 Sunt obidit de legea cea nedreaptă
Ce libertăţi şi drepturi false a creat,
Dar a urcat pe cea mai de sus treaptă
Doar nonvalori ce viaţa mi-au înveninat.

Doina Uricariu:
Ca să eliberezi România trebuie să ai creier. Cei fără creier o distrug.
comentarii:
                   Iulia Meda Bratu "Ca sa eliberezi ceva trebuie mai intai sa vrei, sa fii bine intentionat, sa-ti faci timp sa te implici, sa-i atragi si pe altii prin exemplul propriu. Daca te ajuta si creierul e si mai bine:)"
                   Nicolae Tudor: Oare Adrian Nastase a avut creier? se spune ca nu poti cere unui om sa fie perfect cant toti din jurul lui nu sunt. Eu cred ca cel care este in frunte are obligatia sa fie perfect. Ori, Adrian Nastase a preferat o smecherie creiereceasca (sa stranga bani) decat sa treaca prin parlament o lege prin care campania electorala sa nu coste bani. dar el a evitat legea fiindca nu a vrut conditii egale pentru toti care ar fi ravnit un fotoliu de conducator, adica nu a vrut sa ne elibereze din stransoarea dictaturii gastii stranse in jurul lui, pe motive de interese. Mi-amintesc ce spunea cand i-a cedat candidatura lui Iliescu: "Sunt tanar, am timp sa trec prin toate". Iata ca Dumnezeu i-a intors drumul, invers, cum era aseara filmul de pe "Cultural", si va cunoaste ce inseama puscaria. Eliberarea tarii, ca cea mai proasta masura din 10 posibile, este sa mearga la puscarie toti care si-au batut joc de poporul roman. Numai astfel ne putem trezi si prinde curaj sa ne ridicam din ingenunchier
                 Maria Cozma: România nu are nevoie de "eliberare" ci de AER pentru a evada din mizeria colectiva unde a fost împinsa împotriva vointei românilor, carora li s-a speculat bunul simt si întelepciunea, daca doriti increderea. Or, pentru aceasta nu este nevoie de creier, ci pur si simplu de DEMNITATE. 

Jorj:
Ha ha. Nastase s-a crezut hotul de pe cruce de langa Iisus, pe Golgota. Spre deosebire de Nastase, hotul a furat si pana in ultima clipa – a furat si raiul. Nastase a esuat. Nu l-a primit pe Iisus in sufletul lui. Nu este loc de dragoste in inimile golanilor astora. De aceea am avut si Revolutie, si mineriade, si Tg Mures – fiindca oamenii care conduc masele nu au suflet decat pentru ei. Poporul abia mai are suflu.

dictatura justitiei:
Daca nu sintem ajutati din afara, țărișoara nostra va fi vai de ea.

Gabriela Savitsky:
intreaga media nu e decat o prelungire vocala a unor potentati care au interesele lor. Iar scribisorii doar presteaza, la comanda sefului de redactie. E cumplit cum o tara s-a làsat manipulata, cu complicitate chiar, cu ajutor ai intelectualilor, la hold-up global… Dovada ca regimul comunist n-a dezvoltat constiinte de clasà în afarà de grupul de sus al partidului, a Securitatii, al armatei, al directiei economicii…. restul 99% a fost f… si tare bine si fàrà alifie… Si acuma plinge…

Casandra:
Justitia tine balanta intr-o mana si sabia in cealalta. Daca ii iei sabia, ramane o precupeata! Iar cand masluiesti balanta, ramane doar un calau.

liberal:
ma intreb: cine este mai vinovat de soarta acestei societati, cel inconditionat (sustinator fara conditii al unui partid) sau cel care pretind ca e liber, ca are optiunea deschisa, dar care nu si-a limpezit aderenta la sistemul de valori obligatorii unei societati, comune de la stanga la dreapta, valori printre care este si justitia?

nic:
Daca se condamna oameni, indiferent cine sunt ei, pe baza de compuneri de vacanta scrise de procurori, e de rau.

laur22:
De ce nu exista nici-un ziar in care sa potzi crede ca e echidistant ? Pentru ca nu potzi fi echidistant fatza de rana din piciorul tau si rana din piciorul dusmanului tau. Pentru a fi echidistant ar trebui sa nu existe bias, ar trebui ca rana despre care vorbesti sa nu poata fi niciodata in piciorul tau si tu sa nu ai dusmani. Adica, tradus in limbaj de presa, ar trebui ca sursa ta de venit sa nu depinda de concluziile la care ajunge scriitura ta. Ori, asa ceva nu exista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana