marți, 12 iunie 2012

pulsul pe facebook: 12 iunie


12 iunie
minerva grama
Niciun partid nu are viziune, program realist şi politicieni cu proiecte viabile. Niciunul nu respecta o minimă orientare politică, o minimă doctrina. Totul e permis, dacă aduce bani şi voturi. Căpătuiala proprie şi a clientelei reprezintă singura politică reală a fiecărui partid şi singurul obiectiv pentru preluarea puterii. Cum poate o astfel de clasa politica să împingă înainte societatea românească, mai ales din fundătura în care a ajuns? Dar cine să bage din nou maşina în viteză, măcar în viteza întâi? Nevoia de o nouă forţă politică este tot mai stringenta pe măsură ce şi Puterea şi Opoziţia se scufunda de mâna în stupiditate şi derizoriu. Este nevoie de o CLASĂ POLITICA NOUĂ!..

victoria ciobanu
politicieni sunt oameni. si dupa cate vad si aud, oamenii din tara noastra au inebunit. isi omoara mama si fratele pt bani, asa ca cei ce ajung la putere ne omoara cu minciuna. lumea tarii noastre s-a degradat, nu mai poti avea incredere in nimeni, iar daca apare unul bunicel care vrea ceva e indepartat ca nebun. nu prea avem ce alege, in capisterea tarii e numai neghina. poate chiar daca sunt 2, 3 boabe de grau, nu le zarim din neghina!!!

Eu, Mărgărit-Daniel Buzoi,
îmi exercit suveranitatea, declar public că ies de sub jurisdicția statului român și prin urmare refuz să mai recunosc vreo autoritate exterioară sinelui meu; îmi setez ca intenție, perceperea unei comunități planetare fundamentată strict pe știință și conștiință, în care fiecare membru al comunității face TOTUL benevol și DOAR cu bucurie. De asemenea, declar public că fac toate acestea DOAR pentru a începe o noua viață, într-o lume fără state naționale, fără să mă mai identific cu concepte și noțiuni divizante; și nu pentru a nega, a defăima sau a știrbi în vreun fel trecutul meu de român sau istoria neamului românesc.

Romulus Roman
''Există oameni atât de săraci, încât Dumnezeu nu le poate apărea decât în formă de pâine.'' - Mahatma Gandhi Acest citat ar trebui sa va raspunda la majoritatea întrebarilor despre democratia din România, aparute dupa anii '90 încoace !

Anca Românu
Totul se inlantuie in lumea reala, orice miscare corespunde unei cauze, orice cauza se leaga de ansamblu, prin urmare, ansamblul este reprezentat in cea mai mica miscare.
Fa-ti timp sa iubesti.....este secretul tineretii vesnice! Fa-ti timp sa razi....este muzica sufletului! Fa-ti timp sa plangi... este emotia unei inimi mari! Fa-ti timp sa traiesti, pentru ca timpul trece repede si nu revine NICIODATA !!!!

Gabriela Baciu
Să ne gândim puţin la cee ce ne înconjoară şi în special la natură! Cum va arăta aceasta pentru noi în viitor?
Vom fi cumva nevoiţi să eliminăm din vocabular cuvintele “natură“, “peisaje“, “verdeaţă“? Vom mai vedea iarba răsărind doar de sub dalele cu care s-au pavat trotuarele şi parcările sau pe lângă pietrele funerare? Cu ce ne vom mai bucura sufletele? Despre ce vom mai scrie?Dintotdeauna natura a fost o muză pentru cei care au dăruit nemurire cuvintelor, iar dacă singuri ne obligăm încă de pe acum să o uităm, vom deveni seci, şi orice picătură de creativitate va muri în noi sau se va usca în materialele de construcţie.Cred că şi cerul ar obosi în condiţiile acestea să se mai însenineze sau să se mai acopere cu nori. Pentru ce să-şi mai irosească puterile dacă pentru noi va deveni doar un tavan şi nu poartă către infinit?De ce să mai lumineze Soarele? Ca să fie observate mai bine blocurile şi câteva băltoace pe care le numim oceane? Dacă suntem atât de neghiobi încât să distrugem o comoară doar pentru a ne pune şi noi amprenta efemeră pe ceva, dacă suntem atât de proşti încât să plantăm mai multe clădiri decât copaci, înseamnă că în mare parte suntem irecuperabili.Un zgârie-nori, oricât ar fi el de “minune a lumii”, nu este o creaţie, este un proiect dus la bun sfârşit! Nu este o realizare, ci o realitate de care te bucuri, atât timp cât îţi aduce beneficii materiale.
Ca să creezi, trebuie să creezi din nimic. Dacă demolezi şi distrugi, iar apoi clădeşti ceva care este sub calitatea a ceea ce ai pus la pământ, atunci înseamnă că nu ai creat, nu ai făcut nimic deosebit, doar te-ai jucat!

iulian jugarean
liber arbitru nu este lege si nu te indruma decat oamenii! Orice cale alegi este buna si exista pentru ca este ingaduit sa existe! Rugaciunea este instrument de manipulare umana prin care individul este educat sa accepte autoritatea!

dana banu
o batistă cu dantela îngălbenită un felinar luminând la-ntâmplare
atât va rămâne din ziua aceea
când se va spune şi despre noi
că am aprins prea multe chibrituri
în van la marginea lumii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana