joi, 21 iunie 2012

pulsul pe facebook: 22 iunie



Livia Stefan
sunt câţiva cei care gândesc că eu fac numai căcaturi. sunt câţiva cei care nu dau doi bani pe mine şi pe manifestările mele poetice sau fotografice. sunt câţiva care nu mă suportă. dar eu am coaie şi nu vreau să renunţ la a le mai folosi. voi merge şi mai departe. nu mă voi lăsa până nu voi ilustra toată nebunia asta în care am ajuns să trăim. nu sunt singura. asta mă bucură cel mai mult!

boris mehr
"Cum fiul nu poate fi dușmanul tatălui, nici eu nu pot fi dușmanul lumii. Asta îmi spunea profesorul, dispărând cu câinele său în praful ridicat de o basculantă."
"Fiara nu are întotdeauna blana zbârlită și colții umezi, strălucitori, ea poartă uneori pardesiu bej, are ochii blânzi, cravată moale și nimeni nu ghicește stalactitele și stalagmitele ce-i străjuiesc abisul."
"doar întunericul n-are hotar, pe roata norocului sunt schingiuit, de ce aștepți, Doamne, să fii iubit? De ce aștepți, Doamne? Sau nu mai aștepți?"

John Locke
cele trei legi care guverneaza societatea timpului (cea divină, cea civilă şi cea a opiniei) oamenii se tem cel mai mult de cea a reputaţiei, a opiniei.

chiperi nicolae
Sintem un popor idiot, pina la proba contrara.

niki vranceanu
perioada Nastase a fost printre cele mai rele din istoria Romaniei! A fost perioada in care iti murea speranta in suflet. A fost perioada in care ti se spunea clar ca n-ai voie decat ceea ce ti se dadea voie. A fost cam ca in comunism, cu diferența ca cei care erau mari si tari mai aveau si nesimtirea sa te sfideze ca ei si-au dat voie singuri si astfel ...ei pot!Omul e un pradator... Dumneata esti om de stiinta, ce naiba? Fostul mascul alfa a cazut, haita se infrupta din carnea sa. Cei care candva contestandu-i autoritatea au fost sfâșiați de alfa, acum se înfrupta cu nesat din starvul mort...

calin cazan
prostia e in actiune.

andreia moraru
judeca un om dupa cum se poarta cu cei asupra carora are putere (reala sau simbolica) si pe care ii considera rai, acolo afli adevarata masura a umanitatii lui.

edit roman
Din pacate traim niste vremuri in care ne caracterizeaza rautatea,invidia...Daca putem face cuiva un rau i-l facem din toata inima!Senzatia mea este ca nu mai putem discuta de omenie!E atat de rara incat si daca o intalnim,nu o recunoastem!

silvia STANCIU
meseria de baza a celor fara serviciu, fara perspective, fara viitor, fara verticalitate si personalitate este carcoteala? Au satisfactie cand stau drept si judeca stramb, aici, pe Fb....ptc in rest cine ii baga in seama...?...unde se pot desfasura...? Este locul unde NIMENI poate da cu parul

ovidiu bojan
Facebook nu e decat un alt loc unde sa ne manifestam pasiunile primitive. Pe de alta parte faptul ca exista oaze de bun simt,compasiune si inteligenta de care ma agat,ma ajuta sa realizez ca exista si valoare in jur. Ar fi mare pacat ca tocmai cei care pot comenta fara ca umorile furiei primitive sa-i napadeasca sa se retraga. Oricum pe facebook poti sterge comentariile neavenite si bloca persoanele nedorite ceea ce din pacate nu poti face dincolo de zidurile casei tale.

aimee dobrescu
doar cei care nu stiu sa lupt e...doresc moartea adversarului...prin asta se recunoaste infrant

dan stoica
Traim intr-o lume in care omul crede ca a fi patriot inseamna a urî pe cineva, a fi vertical, inseamna sa te inalti pe varful picioarelor ca scuipi de sus pe cineva. Si de la cat mai mare distanta ca sa nu poata nimeni sa/ti de un raspuns pe masura. Aici la Viena vremea e mohorata si tara mea de suflet e tot mai departe...

EU
Se instaleaza haosul. De acum ne putem astepta la orice.

elan
ce plang pe la tv borfasii pesedisti, ce repede uita cine a distrus cu adevarat aceasta tara, cine a vandut la fier vechi toata industria, cine a distrus agricultura si a explodat coruptia, acest infractor trebuia condamnat in dosarul tamara, privatizarea petrom, contractul bechtel etc etc, ce a primit el e o vacanta, in China il astepta glontul ..

parintele gaozarie
Impuscati ca pe ciori pe toti ce au subminat economia nationala dupa 1989! Au transformat poporul roman in sclavi la straini! E timpul bilantului! E timpul ca poporul roman sa-si decida propria soarta si fara absolut nici o mila sa nu-i crute pe dusmanii care au supt sangele poporului roman,de dupa 1989 si pana acum! Apropo pe Ceausescu l-au impuscat foarte repede,unul din motive a fost cica subminarea economiei nationale! Pai daca Ceausescu a submninat economia nationala,cei dupa 1989 ce au facut?!!!!!!!!!!

diana soare
Traim intr-o societate care se dezumanizeaza pe zi ce trece mai mult

alexandru petria:
Suntem bolnavi de ura din cauza regimului dement al lui Basescu. Episodul cu Nastase a scos josnicia la suprafata. Ca niciodata. Pasiunile au luat foc. Personal, am incercat sa fiu echilibrat, sa nu inghit nici o manipulare. Asta-i rostul unui intelectual normal, in definitiv, sa afirme doar ce crede.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana