sâmbătă, 16 iunie 2012

pulsul pe facebook


16 iunie

Gheorghe Dinică
"Puţini oameni în România. Dacă ocupi cu ei trei-patru mese?! Restul e populaţie."-

George Popescu
CAND IN MOD PERVERS TI SE ACORDA LIBERTATEA, INSA PRIN MIJLOACE SPECIFICE ESTI IMPIEDICAT S-O AI REAL, ORICE INCERCARE DE A LUPTA IMPOTRIVA SISTEMULUI ESTE INCADRATA CA ANARHIE SI NERESPECTAREA UNOR LEGI CARE ADUC ”LIBERTATEA SEMENILOR TAI” ESTI FACUT DIN ELIBERATOR DUSMANUL COMPATRIOTILOR...CEEA CE NU NU MAI CA ITI ”STOPEAZA” PARCURSUL , DAR ATRAGE SI DUSMANIA TOCMAI A CELOR CARE AR TRREBUI SA-TI FIE ALATURI EI CREZAND, PRIN VOINTA MANIPULATORILOR, CA TU VREI DOAR SA LE FURI ”LIBERTATEA” SA-I SUBJUGI CAND EI SUNT DEJA SUBJUGATI....MALEFIC PLAN, DAR ATAT DE EXTRAORDINAR SI SIMPLU PRIN FAPTUL CA NU FACE NIMIC PENTRU A SE SUSTINE. CONTRACTUL SOCIAL ESTE O MARE MINCIUNA, LEGATURA CU STATUL NU ESTE CE AR TREBUI SA FIE PRIN INSASI ENUNTUL CONTRACTULUI CI DOAR O OFERTA NERESPECTATA CARE FACE LEGITIMA LUPTA IMPOTRIVA SCLAVIEI LIBERTATII DEMOCRATICE.

TOT STAM SI NE INTREBAM CUM DE ESTE POSIBIL SA FIM ASA DE DEZBINATI... SUNTEM SINGURI, CU MICI EXCEPTII, VREM SA FIM ”NOI”,  DAR SUNTEM DOAR ”EU”...
AM OBSERVAT ”DISCURSUL” MULTORA SI SUNT MULTE INTENTII BUNE, DAR SUNT COPLESITE DE IGNORANTA, NUMAI PRIN SIMPLUL FAPT CA SE ASTEAPTA CA CINEVA SA ADERE LA O IDEE SAU IDEOLOGIE FARA SA PRIMEASCA INFORMATII MINIME, DAR BINE STRUCTURATE, DAR MAI ALES FIINDCA SE CERE SPRIJIN IN NUME PERSONAL ”SPRIJINITI-MA SI AM SA VA ARAT CE POT FACE PENTRU VOI!” ESTE GENERIC SI IL INTALNIM LA TOT PASUL...ACEASTA REFERIRE LA ”EU” CARE VOI FACE PENTRU ”VOI” IL EXCLUDE PE ”NOI”... REFUZUL DE A ACCEPTA CA TOTI AVEM CEVA DE SPUS DAR SI DE FACUT CREEAZA NESIGURANTA SI REFUZ IN MOD DIRECT DIN PARTEA NOASTRA-DEZBINA. NU PUTEM AVEA PARCURS DACA INDIVIDUALIZAM CACI ACEST ATRIBUT ESTE STAREA IN CARE NE AFLAM LA ACEST MOMENT SI PE CARE VREM SA-L DEPASIM PENTRU A REUSI...COEZIUNE-UNITATE IN JURUL UNEI IDEI, NU ESTE RAU DAR IN JURUL UNEI IDEI-PERSOANA CARE VREA SA IMPUNA FARA SA OFERE ALTERNATIVA DISECARII SI REANSAMBLARII IN COMUN OMOARA PRUNCUL DIN FASA. SOLUTIA ESTE TOT UNA INDIVIDUALA, SINGURUL LUCRU PE CARE IL PUTEM FACE IN MOD INDIVIDUAL CA SA DUCA LA UNITATE SI SUCCES COMUN , SA LASAM ORGOLIUL PERSONAL DE O PARTE SI SA ACCEPTAM CA TOTI PUTEM ANALIZA SI CONCLUZIONA FACTORUL COMUN ELIMINAND CU DISCERNAMANT TOT CE NE STA IMPOTRIVA SAU ESTE SIMPLU BALAST CA REZULTAT AL UNOR GANDURI SI INTENTII CARE NU SE POTRIVESC REALITATII.
DACA ”EU” VA CER SPRIJIN ASTA NU INSEAMNA CA ”EU” SUNT CU ”VOI” ... ASADAR ”EU PRIMESC SPRIJIN, DAR ORICAND POT SA MA DEZIC DE VOI, SA ACAPAREZ SAU SA MA RETRAG CACI SCOPUL MEU ESTE EU, NU NOI”.
DACA ”EU” ACCEPT CA ”NOI” PUTEM COMUNICA SI GASI SOLUTII COMUNE INSEAMNA CA ”NOI SUNTEM DEJA”, CA ”NOI AVEM DE PARCURS UN DRUM IMPREUNA SI VOM PRIMI ACELASI REZULTAT FIECARE FARA SA NE PUTEM DEZICE DE EL DEOARECE ESTE COMUN”.
CONCLUZIA SIMPLA: FII TU INSUTI, AI LIBERUL ARBITRU, DAR CAND VREI SA TRAIESTI VIATA IN CONDITIILE DATE GANDESTE-TE BINE INAINTE SA IZOLEZI ”EU” DE ”NOI”...DOAR CREZI TU CA ESTE POSIBIL, IN REST NU FACI DECAT SA LUPTI IMPOTRIVA TA INSUTI CACI SI TU FACI PARTE DIN NOI."

Florin Petras
Aceasta viata este a ta. Profita de puterea de a alege ce vrei sa faci, si fa bine acest lucru. Profita de puterea de a iubi ceea ce vrei in viata si iubeste cinstit. Profita de puterea de a te plimba in padure si de a fi parte din natura. Profita de puterea de a-ti controla propria viata. Nimeni altcineva nu poate sa faca asta pentru tine. Profita de puterea de a-ti face viata fericita.

Pr Ilarion Felea
 Un barbat de stiinta, mare învațat, a cercetat cam ce valoare are corpul omenesc și a constatat că în corp în greutate de 65 kg conține 45 kg apă și grăsime, din care s-ar putea fabrica 7 kg de săpun, cărbune pt 900 creioane, fosfor pt 2500 chibrituri , fier pt un cui mai mare, var pt a spoi 20 m2 de zid, puțin magneziu, foarte puțin sulf, sodiu , etc, care toate abia daca se ridica la valoarea de cateva zeci de lei. Spuneți voi , asta oare este valoarea omului? ...În niciun caz, valoarea omului nu se poate cunoaște după chipul lui de lut, după greutatea lui materială. Omul nu se măsoară nici cu metrul, nici cu kilogramul. Dacă îi judecăm valoarea numai după făptura sa animalică, am vazut că nu valorează prea mult!!!!”

Andrea Carbonaro
Un stat cand pretinde sa i se plateasca taxele dar nu ofera posibilitatea cetatenilor de a le plati si nici nu respecta suveranitatea populara, nu este un stat...

Iosif Mircea
Adesea ne punem indreptatita intrebare: De cand...? De cand "saltimbacii si irozii" ajung sa hotarasca al tarii noastre drum? Cum de cand ?... De atunci, romane, cand tu, sau altii, au hotarat pentru tine ca ea... constiinta ta, curata, odinioara, a ajuns astazi... marfa pe taraba. De atunci cand tu insuti ai hotarat ca ti-e mai lesne sa traiesti in minciuna si dezonoare. De atunci, romane, de cand tu ai decis sa lasi garda jos, a neputinta, in fata celor ce te calca pe grumaz si te umilesc, si te scuipa... si-ti dezonoreaza casa, familia... munca ta cinstita si grea, si sub obida ... De atunci liftele spurcate, veneticii, saltimbacii si irozii au hotarat sa fie stapani pe destinul tau si al tarii. De cand tu ai decis ca rasplata pentru vanzarea constiintei tale... atat de curate candva, sunt astazi cei ...30 de arginti! Acum nu te plange fratioare...iti meriti soarta de sluga... Resemneaza-te sau ...revolta-te!

NICOALE STEINHARDT
"Poti sa nu pacatuiesti de frica. E o treapta inferioara, buna si ea. Ori din dragoste: cum o fac sfintii si caracterele superioare. Dar si de rusine. O teribila rusine, asemanatoare cu a fi facut un lucru necuvincios in fata unei persoane delicate, a fi trantit o vorba urata in fata unei femei batrane, a fi inselat un om care se increde in tine. Dupa ce L-ai cunoscut pe Hristos iti vine greu sa pacatuiesti, ti-e teribil de rusine."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana