miercuri, 25 iulie 2012

PULSUL IN VIRTUAL: 25 iulie



Bogdan Alin:
Dupa parerea mea azi am ajuns aici din pricina 'inteligentei' a prea multor persoane care au aspiratii de sefi, priviti pe grupurile fb, fiecare vrea sa fie lider, fiecare are o parere diferita, suntem numai "triburi" dezbinate de orgoli si conceptii idioate, desi tot sustin ca sunt antisistem, ca au acelasi tel. Trebuie sa iasa un lider in fata care sa-i uneasca pe toti cei ce se chinuie in viata asta mizera...

Teodor Baconschi:
Sa fie functionarea libera a Justitiei singura speranta? Da, pana la un punct. Dincolo de acel punct, avem fiecare datoria de a repune tara pe orbita UE si de a inventa un altfel de politica. Vom reusi sau vom esua?

Justinian Cioroianu:
In Romania alesii nostrii au vandut totul ca sa-si traga doar pentru ei si familiile lor si grupurile de interese averi colosale in timp ce POPORUL sufera de FOAME, la noi alesii au halit ca nesimtitii tot cascavalul si noi am ramas cu gaurile

Costin Movila:
Suntem prin urmare si noi datori sa dam sansa noii generatii ce se naste dupa noi sa se bucure de aceleasi privilegii (lucruri dealtfel normale) de care ne-am bucurat si noi. In alta ordine de idei sunt batranii datorita carora suntem noi unde suntem. Acesti oameni si-au jerfit propria viata cu fiecare dimineta in care s-au trezit sa plece la servici ca sa-si faca datoria fata de tara si fata de noi, ca noi sa avem un adapost, o masa indestulata unde sa putem manca si scoli bine dotate cu profesori care si-au facut datoria din plin ca noi sa putem fi oameni desavarsiti in aceasta viata. Intrebarea este, ce le dam noi inapoi, nisip in ochi!? Ce multumire au acesti oameni care dupa o viata de munca ar fi trebuit sa se bucure de batranete tihnita ci nu sa umble cu sacosa goala vorbind singuri pe strada.Un lucru este clar: TOTI SUNT NISTE SECATURI CARE AU DISTRUS FRUMOASA NOASTRA TARA!

Ioan Rosca:
Cel care vrea sa conduca puterea executiva a satului roman, fie si in forma republicii semiprezidentiale, trebuie sa fi DOVEDIT, prin ce a facut pana la momentul candidaturii, ca nu va aproba si nu va sustine, niciodata, contractarea unui imprumut de 20 miliarde de euro pentru a acoperi gaurile facute in visteria tarii de catre BNR si guvern, ca nu va promulga legi prin care poporul sau este deposedat de avutia nationala, de drepturilesi libertatile lui naturale. Si multe altele.Presedintele Romaniei trebuie sa STIE ce este bun si ce este rau pentru tara si poporul lui. La fel de important, cel care candideaza la presedintia Romaniai ar trebui sa aduca dovezi ca, in ultimii 23 de ani, eventual si de mai inainte, din care sa rezulte nu numai ca nu a PROFITAT, ca a LUPTAT, ca s-a opus politicilor prin care poporul roman a fost adus in actualul dezastru economic, social si moral.

Pompiliu COMŞA:
Ciocoii fură o dată la patru ani speranţele românilor. Nu ştiu dacă sunt securişti, antinaţionalişti, foşti combatanţi SS sau Gestapo, psihopaţi sau toate la un loc. Un lucru este cert: au legiferat cu toţii genocidul, temniţa în aer liber, moartea în mizeria indusă de lipsurile cotidiene şi asfixia prin minciună, tâlhărie şi furt la drumul mare.Jocurile sunt făcute. Patru ani de zile înghiţim din nou în sec şi înjurăm în barbă cu regretul că n-am putut refuza 50 de lei.Părem nişte ignoranţi care vindem pe nimic viitorul.Mă simt ca înainte de 21 decembrie ’89. Iar trebuie să lupt, poate să luptăm împreună, împotriva unei hidre cu mii de capate, îl tai de acolo, răsar două dincoace: stalinismul deghizat în Europa proBăsescu. Democraţia lumii vrea să ne impună un dictator cu forţa. Am mai spus că românii nu au reuşit să-şi construiască istoria decât împotrivindu-se Europei (unirea 1859, indepedenţa 1877, întregirea ţării 1918) au fost acte care nu au plăcut Europei, dar a trebuit să accepte pentru că românii au fost uniţi. Băsescu ne-a adus Europa ca pe o sperietoare peste noi. Ce facem? Deocamdată, suntem dezbinaţi. Mai dezbinaţi ca niciodată. Nu mai avem nici un gram de înţelegere faţă de valoarea naţională.Singura speranţă care a rămas, ca-n orice tiranie, este ’’puterea celor fără putere’’. E ca în 1990. Oamenii de bine pot coace din nou neomineriade, pentru ca parveniţii să-şi păstreze prada şi să scape de pedeapsa pentru distrugerea României, pe care, deocamdată, o împiedică rotativa fesenistă şi justiţia complice. Intelectualii au fost cumpăraţi să nu reuşească definirea unei mişcări de revoltă socială. Se face totul ca să nu se ridice în arena confruntărilor un mesaj capabil de a trezi victimele la rezistenţă. Nu ştiu încă dacă românii vor în fruntea lor pe unii care clamează doar daţi-vă deoparte să ne aşezăm noi. vreau o ţară în care să simţim că trăim, nu că suntem pedepsiţi şi chinuiţi.Purtăm în noi blestemul Meşterului Manole: trebuie să o luăm mereu de la capăt şi credem că lumea începe cu noi. Nu ştim pe ce lume ne aflăm. În lipsă de ocupaţie, poporul român urăşte. Asta ţine loc de băutură şi ierburi. Românii nu ştiu cine sunt, se plâng la alţii ca nişte copii bătuţi, care vin la părinţi să ceară răzbunare. Şi-au uitat demnitatea, au uitat de Dumnezeu, au uitat limba română (lovitura de stat cu arma majorităţii parlamentare e Caragiale pur!) şi mai ales au uitat că numai dincolo de ură viaţa omului poate să respire, să fie ceea ce ar trebui să fie: o bucurie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana