joi, 30 august 2012

pulsul in virtual: 30 august



Alexandrinna Aianis clasa politica trebuie schimbata in intregime, dar alesul care va urma trebuie sa fie puternic si foarte sustinut de popor, de NOI, trebuie sa facem zid in jurul lui sa il protejam, ca sa poata da peste cap intelegerile cu strainii care ne-au ingenunchiat cu sprijinul acestor tradatori. Daca scapam de tradatori si alegem reprezentantul potrivit, vom putea spune ca Dumnezeu ne iubeste!

Octavian Lupu
Nu este o ruşine să înveţi, chiar dacă vârsta este înaintată, dar este lipsită de scuze nepăsarea în faţa răului şi inerţia în a merge pe o cale ce se dovedeşte a fi greşită.

Valentin Roman
Români! ...staţi cu braţele încrucişate şi priviţi cum ţara voastră este distrusă şi poporul vostru este îngenuncheat de o ''şleahtă'' de hoţi şi criminali. Care sunt valorile voastre, chiar v-a murit şi ultimul dram de speranţă?. România este doar un nume, nici măcar nu mai este un stat, este doar o grupare de oameni osândiţi să fie încarceraţi în aceeaşi închisoare. Trebuie schimbat sistemul acesta bolnav care duce România spre un dezastru clar, cât mai curând. Să arătăm lumii întregi că încă mai traim, să nu ne mai plecăm în faţa nimănui ...să avem coloană vertebrală în faţa tuturor ca să nu mai fim luaţi "peste picior" ...Suntem milioane şi ne-am săturat. Suntem şcoliţi, articulaţi, necompromişi, tineri şi plini de încredere şi speranţă. Nu putem rămâne la nesfârşit martorii muţi şi dezabuzaţi ai propriului nostru destin, confiscat de negustorii de voturi şi conştiinţe. Cei care în ziua de azi se mulţumesc cu puţin, cu puţin vor rămâne. România are nevoie de fiecare dintre noi, de cunoştintele noastre, de ideile noastre, de eforturile noastre. Statul deoparte nu aduce decat guverne stupide. Să ne asumăm ideea că fără ei este mai bine. Pentru că altfel, România nu va mai avea viitor.

FELICIA MUNTEANU
Dumnezeu salvează intotdeauna in mod tainic sufletele care Il iubesc şi Il caută.
Fiecare este o carămidă din marea construcţie a lui Dumnezeu şi fiecare din noi avem locul nostru.  E timpul unei noi lumi iar România are un rol important în acestă trezire planetară pentru că şi-a păstrat credinţa. Cei treji trebuie sa-i trezeasca si pe cei ce inca asteapta sa fie treziti.Realitatea ne dovedeste ca am devenit musafiri in propria tara, ca am dat binete strainilor, dar le-am dat masa si patul si acum le dam si casa si pamantul si noi ne ducem in strada. Necazul e ca ne-au dat afara chiar cei ce ar fi trebuit sa ne apere si sa ne iubesca.
Am intalnit oameni buni, oameni rai si oameni neutri, oameni care iubesc oamenii, oameni care urasc oamenii si oameni carora le sunt indiferenti oamenii.
Am intalnit oameni care sug seva vietii celor pe care ii intalnesc. Am intalnit oameni care sfasie tot ceea ce le iese in cale, dar si oameni fricosi si fara forta de lupta. Am intalnit tot felul de oameni, dar stiu ca absolut toti au sansa sa devina speciali, de obtiunea lor de viata depinde de modul in care se raporteaza la Dumnezeu, la oameni, la raportul lor cu lumea si cu ei insisi.
Ce le pot spune celor ce mai orbecaie inca decat ca sunt departe de ei insisi, de puterea sufletului lor, de adevar si lumina. Cautarea nu este usoara, cere efort si multa intelepciune, dar e singura sansa de a deveni pace, armonie si implinire. Sunt multi cei ce cauta demult si nu au gasit nimic pentru ca privesc doar in afara. Sufletul lor cauta, cauta dar nu gaseste pentru ca filozofia de viata le este: priveste, judeca, intelege, dar mergi mai departe la fel.
Viata este mai mult decat contemplatie, este cautare interioara continua, autocunoastere si autotransformare prin constientizare a puterii divine din launtrul fiintei.Omul este o fiinta cu puteri nelimitate pe care nu le poate exprima decat atunci cand isi depaseste limitele si se apropie de lumina din launtrul lui. Cautarea il ajuta sa isi depaseasca limitele, sa se apropie de sine, sa se cunoasca si sa se transforme pe sine, pentru a primi mai multa lumina, pe care sa o dea mai departe.
Daca cei ce cauta lumina au gasit-o deja, este posibil ca lumea sa se schimbe mai repede. Dar daca in lume traiesc atat de multe tipuri de oameni si ei nu se inteleg unii pe altiii, nu se recunosc si nu se sprijina unii pe altii, ci doar ridica ziduri, societate nu se poate transforma in una mai buna.
Raul nu poate fi inlaturat decat prin modificare fundamentala a principiilor de viata.
Oamenii cultivati si oamenii speciali, impreuna, sunt sarea vietii si puterea pamintului,ei impreuna vor transforma lumea pentru ca sunt stalpii pe care divinitatea ii are pe pamant. Ei pot mult mai mult decat stiu, ei sunt cele doua forte care, prin compunere, dau o rezultanta extraordinara care se numeste puterea extraordinara de manifestare a divinului din om.
Eradicarea raului nu e posibila altfel decit prin suferinta.Raul nu abdica de buna voie, el lupta sa ramina sa traiasca, sa distruga, dar forta lui e slabita de puterea celor ce nu cred in intuneric.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana