luni, 6 august 2012

pulsul in virtual:6 august


Ioan Rosca
Patriotismul sforaitor NU ma impresioneaza. Am invatat sa disting vorbele de fapte si sa nu ma arunc dupa provocari.
Nu-mi puteti cere sa cred pe cineva care in 1990 nu a fost cu noi, ci s-a dat binisor cu ei.
Nu am de ce.
Chiar daca l-o fi apucat acum, sincer, remuscarile sau a imbracat deodata camasa revolutionara...
Judecati pomul dupa fructe.
Sa nu uitam ca sintem condusi de un escroc
Basescu nu trebuia cocotat acolo, de doua ori! Vor sa-l dea jos acum cei pe care i-a pacalit cu promisiuni, exact cum a facut Iliescu cu fesenistii. Dar asta nu inseamna NIMIC in plan civic, decit ca fomistii musca daca le imputinezi tainul.

Ioan Ionuț
Ar trebui invinse personajele negative si in viata, nu numai in literatura.

Scrieridotnet Wordpress
... cred că din continuul de pierderi se zideşte acea strălucire de rămas în zare să-i călăuzească pe oameni. Oamenii sunt atât de slabi, atât de pierzători. Uite! Nici nu gândim la Adevăruri, şi Adevărurile ne scapă ca un peşte abia prins, alunecându-ne printre degete. Viaţa noastră este goană sălbatică spre limanuri la care când ajungem, trăim durerea de a vedea că ne-am înşelat. Strălucirea care ne călăuzea este încă şi mai departe. Altor prăbuşiri le e rândul. Pâcle îţi legaseră ochii - da, nu era aceea cărarea justă a te conduce să bei din fântâna visată. Zidurile de lumină îţi sunt mereu aparent aproape, distanţele spaţiale sunt iluzii. De câte ori nu ţi-a arătat ochiul uşurinţă în a prinde cu pumnul stele o mie! Dar, în realitate, tu erai legat de mâini şi de picioare. Jocuri. Asta însemnăm noi. O perpetuă lăsare pe valuri, trecere şi uitare. Desluşim greu speranţa, de iluzii, astfel încât Adevărurile ne orbesc, în loc să ne călăuzească. Este blamul primit în schimbul harului de a vrea. Niciodată nu vom atinge desăvârşirea, înâlţimea de la care totul îţi va fi va fi, pentru că să descoperi că nimic nu-ţi lipsea. Lumina la care tânjeai din zare era, de fapt, atât de aproape. Trebuia doar să înţelegi... Să renunţi...

Ariciuc Horatiu
 Apararea cetateanului de catre institutile statului e ca “scarpinatul cu mana altuia”. Chemarile si apelurile la constinta sunt “sublime”, dar produc acelasi efect “ca o frectie la un picior de lemn”.

Minerva Grama:
România de la 23 de ani până acum este de inimaginabil. Ne-a ajuns cuţitul la os şi speram să nu mai aibă mult până îşi va primi clasa politica, pedeapsă mult căutată cu lumânarea. Aveţi curaj, uniţi-vă, stabiliţi ce este de făcut urgent şi răsturnaţi aceasta hidră, aceasta satană ucigaşă a poporului român, aceşti bandiţi care au dat lovitura de stat în 1989 şi acum, care au condus structurile statului român, şi ne-au dus în pragul disperării, al unui trai insuportabil, la minima existenţei pentru majoritatea şi a distrugerii a tot ce a avut România mai bun.

Cosul zilnic:
7,78 mililitri de lapte batut sau iaurt
8 grame telemea sau 35 grame de carne pe zi.
7,78 grame de paste fainoase,
9,34 grame de peste proaspat sau congelat,
33 grame de zahar
33 mililitri de ulei,
0,46 oua.
6,23 grame de citrice sau fructe meridionale,
34,28 grame de mere sau 7,78 grame de conserve din fructe.
Ultima modificare a cosului minim de consum lunar a avut loc in luna august a anului trecut, ajungand la 5.410.069 lei pentru o gospodarie medie formata din 2,804 persoane, reprezentand 1.929.411 lei pentru o persoana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana