luni, 12 decembrie 2016

PULS VIRTUAL (12 DECEMBRIE 2016)Victor Ponta: Dacian, „mocirla” te saluta!

Corina Băcanu: Ne-am nenorocit țara, măăăăăă!!!! Țopârlănia, țopismul, rozul bombon, parvenitismul, cocălărismul și jigodeala vor fi noile etici politice și sociale. Lasă, că e bine să mai vină și tovarășii la putere. Suntem genul de popor care învățăm binele doar cu răul.
Adrian Silviu Mironescu: Hotii au castigat din nou, poporul a pierdut inca o data. Dreptatea sociala s-a retras ca melcul in cochilie. Poate data viitoare, intre timp viata trece, speranta se stinge incet-incet, ireversibil. Traiesc in tara in care eroii mor in zadar. Nepasarea, iresponsabilitatea, superficialitatea, improvizatia, fac cariera aici. Mai avem valori?
Rodica Danescu: De ce se intampla asta?
Gabriel Florin Haromszeki: Haideti, nu va mai feriti... Va place PSD, va place stilul balcanic cu care sunteti obisnuiti din '48. Nu sunteti pentru un trai european, drept, corect. Va place mica spaga, va plac relatiile, micile smecherii, sa faceti cate-o combinatie... M-am prins, dragi romani! De ce l-ati mai omorat pe Ceausescu? Si el va dadea salarii si pensii marite, Cu el aveati si serviciu! Credeam ca l-ati ucis sa schimbati Romania, sa mergem spre alte valori, Ne-ati povestit ca 50 de ani i-ati asteptat pe americani! Acum ce ati facut?

Mirica Valentin Mihail: Am ingropat viitorul acestei tari si ne-am facut partasi la dezastrul ei.
Nicolae Negici: A câștigat psd pentru ca au niște soluții minune pentru creșterea nivelului de trai. Pana acu au ținut ascunse aceste soluții.
Sanda Burta: Tuturor celor care ati votat trandafiri, sa va dea viata numai spini peste bot!

Ramond Gregh: Si, uite-asa, s-a futut tara asta de tot, spre bucuria retarzilor (demni de mila sau de a fi zdrobiti cu pietre!), care scriu cu î din a la inceputul cuvantului si nu stiu sa conjuge un verb... Deci, a ramas cum s-a dorit... Romanul sa fie dobitoc retard si Preafericit in prostia lui, asa…
Niculesei Iulian: Dumnezeu a dat in fiecare tara cate un prost, doar ca, atunci cand a ajuns in Romania, s-a crapat sacul.
Liviu Armin Avram: Dacă ai votat și soțul/soția ta este la muncă (sclav) în țări străine și copilul tău este crescut de bunici, nu ai votat nimic! Iti meriți soarta - sclavii nu pot fi eliberați de lanțurile pe care le venerează!

Gabi Ursescu: Era de asteptat ca PSD cistiga. PNL e varza de mult. Toata salvarea e la USR acum, ca opozitie reala, dar avand in vedere ce fac cu ei (PSD) in primaria Bucuresti, asa o sa fie si in Parlament. Mie imi e frica de schimbarile de la virful Justitiei, DNA si alte institutii capitale. V-a veni iar faza cu amnistia si butoanele. Iarasi scaparea o sa fie la Mutu Jovanis. Sper sa deschida gura bine si sa fie pe pozitie, altfel il suspenda. Pregatiti-va de proteste, daca mai aveti forta.

Claudiu Vlad: Aceasta infrangere e a noastra, a tinerilor. Dragnea a reusit sa nu supere pe nimeni. E cel mai periculos lider PSD, dupa Iliescu incoace.

Crihan Nadia: V-ati deranjat zadarnic! Un popor de troglodiți primește ce merita! Penali în fruntea tarii, care sa fure și sa distrugă ca și pana acum, iar boborul se mulțumește cu micul și galosul de pomana!
Marian Mărchidanu: Parlamentul e legal, dar anticonstituțional. Noi, cei care am boicotat organizat, vom contesta noul parlament ca fiind nereprezentativ și ne vom cere dreptul, garantat prin DUDO, de reprezentare directă.
Gabi Ursescu: Stati chill. Bataliile continua oricum.
Rodica Mate: Ce ne facem noi cu mana se numeste lucrul manual!

Luminita-Emilia Balaci: Pe mine ma scot astia din lista, nu-mi mai dau like - cica nu votai si nu sunt patrioata ca ei. Falfaie drapelul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana