marți, 13 decembrie 2016

PULS VIRTUAL (13 decembrie 2016)
Petruti Doru: PSD a cistigat si in Transilvania, si in mediul urban... Chiar si unde nu si-au dorit!

Gheorghe Dragos Birau: Lăsați-ne sa ne bucurăm. V-am ciuruit!

Misu Schengen Jamie: Dupa parerea mea, au fost, tehnic vorbind, cele mai curate alegeri la care am fost in sectia de votare vreodata. Scorul istoric obtinut de PSD este cu atat mai ingrijorator. Au castigat cu… viii!

Mioara Meralai: Traiasca idiotenia si hotia! Noi, astia corecti, cu fata la gard! Si biciuiti zilnic, sa nu uitam cine ne conduce tara. Imi vine sa-mi smulg pielea de pe mine!

Marilena Fiscan: Niciodatã, in ãstia 27 ani, nu am suferit din cauza rezultatelor alegerilor, ca acum! Poate ca îmi doream prea tare schimbarea...

NicoLe Budz: Am votat, eu si toti prietenii mei si toata lumea pe care o cunosc, dar tot nu le putem tine piept. Gasesc ca duminica a fost o zi neagra pentru poporul roman. Mare dezamagire!

Doinitza Barsan: Raul cunoscut e de preferat fata de ceva nou si necunoscut. Cam asta pare a fi pozitia majoritatii. Refuz sa cred ca toata lumea e corupta sau deficitara intelectual.

Lucian Talasman: Ne meritam soarta. Atât timp cât gândim unul împotriva celuilalt nu mai poate avea loc nici o discuție!

Alexandru Gatej: Imi pare rau ca o tara frumoasa si plina de bogatii se stinge usor si o sa ajunga o mocirla, fara paduri si fara nimic in ea.

Otilia Loidl: 4 ani si, probabil, inca multi de-acum încolo, o sa va tot plângeti soarta, ca spitalele-s infecte, străzile ca-n evul mediu, scolile "produc tampiti" etc.

Andrei Proţiuc: Pe langa democratie, mai vorbim si de justitie, integritate, dorinta de a evolua. Nu mai fac galagie, imi fac catrafusele si plec. Eu unul nu mai platesc cu timpul meu pentru asa ceva. Nu cred in acest popor, nu vad nicio sansa sa se ridice, traditie nu exista, nu sunt mandru ca sunt roman.

Loredana Iosif: Imi aduc aminte de un articol publicat de NASA! Se pregătesc ca in 3-4 ani sa trimită o colonie pe Marte! Acum imi pare rău ca nu m-am înscris! Dar o sa le scriu. Ma ofer!

Andrei Pena: Paradoxul e că programul PSD îi avantajează pe cei care nu votează PSD. Impozit pe dividende 0%? Să fie primit. România devine un fel de paradis fiscal.

Loredana Iosif: Ai mei au votat cu PSD argumentând "poate ieșim si noi mai repede la pensie" Este cumplit sa vezi ca părinții tai iti sapa groapa!

Andra Iordanescu: Mare lucru ca reusiti sa nu faceti depresie ca sunteti obligati sa traiti sub, cu si printre astfel de oameni. Sau poate o sa faceti. Sclavi, sclavi, sclavi, care voteaza psd sau care nu voteaza deloc.

Tata Mare: Atitudinea arogantă la adresa electoratului PSD a mobilizat electoratul.
Victoria Stoiciu: Discursul urii, pe care il practicati vis a vis de votantii psd, vine in contradictie cu insasi imaginea de mari toleranti si reformatori pe care o aveti despre voi. Iar daca PSD a castigat, de vina nu sunt votantii, ci celelalte partide, care au fost incapabile sa vorbeasca pe intelesul oamenilor saraci si needucati, i-au tratat cu aroganta si cu dispret, in loc sa afle ce ii doare. Votantul are intotdeauna dreptate.
Arsene Elena: Tineretu a votat Comunismu deoarece au vazut diferenta traiului, nu uitati comunisti dadeau locuri de munca, case etc. Democratia inteleasa gresit ne-a distrus de tot familiile, suntem departe de cei dragi pentru a munci inafara sa n-e mentinem copii in scolii, tineretu nu se mai casatoreste, oamenii mor acum de foame. S-a incercat cu toate partidele, cred ca acum tineretu a incercat PSD, sa vada dacaschimba ceva!

Emilian Manta: Eu cred ca acest vot a fost un vot impotriva lui Iohann-os. Multa lume a fost dezamagita de prestatia lui, asa ca au ales sa se sinucida decat sa mai faca o alta prostie.

Stancu Alina: ”Faptul ca au modificat legea in 2013, reducand nr prezentei obligatorii la vot la 30 la suta, ar fi trebuit sa ne faca atenti pe toti. Democratie inseamna puterea poporului. 30 la suta nu este nici macar jumate din popor.

Valentin Badea: Cei care au votat PSD-ul nu sunt majoritari la nivelul țării. Cei care ar putea să-l înlăture însă sunt. De aceea vina nu este a votanților PSD, ei atâta pot, ci a celor care au stat acasă!
Leonard Chesca: M-au făcut în tot felul, doar pentru că am refuzat să particip la o mascaradă de simulare a unor alegeri, chipurile democratice. Atitudinea mea, diferită de a lor sau de interesul lor, a cântărit mai mult decât prietenia. Asta e, politica murdărește tot ce atinge.
Gabriel Nistor: Nu contează ce partid învinge, toate sunt create per același scop: să ne mintă! In comunism se trăia rău, in democrație la fel. Oricine ar guverna nu schimbă nimic în bine, în spectacular, în evoluție sănătoasă: medicina tot primitivă rămâne, alimentația tot mizerabilă, școlarizarea tot cu metode vechi care dăunează psihic și comportamental, speranța de viața nu crește, omul de rând nu devine mai bogat, mai liber, deci tot aiurea rămâne totul mereu... Așa că… ce face politica pentru noi?! Un cacat! Din contră, ne ia și din puținul pe care-l avem ne exploatează, ne minte si face jocul bogaților.

Vasile Opris: Rezultatul alegerilor tine foarte mult de mecanica sociala si de constrangerea unor categorii sociale. Tiganii sunt santajabili si au votat intotdeauna cu psd. Apoi pensionarii care o duc greu dar care au apucat vremuri si mai grele si care voteaza de frica sa nu fie mai rau. Trebuie mers la tara si vazut acolo ce nu functioneaza.
Ion Iliescu: „Aștept de la viitoarea guvernare o atenție mai mare față de problemele sociale, pentru că sărăcia este o mare problemă pentru societate.”
Cornelia Cotarlea: Am calvarul de a-i vedea pe castigatorii care, cu zambetele lor tampe si ipocrite, o sa ne intunece fiecare zi! E dureros sa vezi ca altii traiesc decent si bine. Deci se poate. Altii pot.

Alexander Edelweiss: Pe mine nu ma reprezinta clasa politica, eu sunt dreptate si adevar, daca m-ar fi reprezentat pe mine, Romania arata ca Elvetia... eu pot reporni industria grea, totul. Pai… cum s-a putut pana in `90 si acum nu se mai poate?

Un comentariu:

nu facem atac la persoana