miercuri, 14 decembrie 2016

PULS VIRTUAL: 14 decembrie 2016Muia Adrian: Romani, ati inteles gresit: nu vi se da, vi se… ia!

Cata Catalin: Primim ce a votat bunica!

Marius Coste: Cum-necum, magarii astia au iesit iarasi deasupra!?
Traian Guzu: Dragi parlamentari,va aduc la cunostiita ca mandatul de parlamentar este de 4 ani,plus x ani...depinde unde plusul: in parlament ori in penitenciar; ganditi-va bine, inainte de-a fura tara...
Aura Aurica: Ro. a primit 4 ani de PSD, cu executare.
Marian Tudorel Lazar: Baa, a câștigat PSD-ul pentru că oamenii s-au săturat de condamnări ”penale” care miros ca dracu a vânătoare de vrăjitoare și de ascensiunea tot mai nerușinată a homosexualilor și tuturor celor cărora nu le place sexul ”clasic”, agreați, sprijiniți și încurajați chiar de ”dreapta” politică. A insista pe punerea la stâlpul infamiei a ”plagiatorilor”, în situația în care sistemul de învățământ te obligă, de la cele mai mici clase, să faci ”referate” în care, dacă nu plagiezi, îți pocnește capul încercând să faci ceva de capul tău este prostie. A insista să condamni oameni pentru fraudarea alegerilor, în situația în care încurajezi grupuri minoritare să forțeze prin demonstrații adoptarea unor legi (ceea ce în ultimă instanță înseamnă tot fraudare a democrației!) este mârșăvie și idioțenie. A insista să condamni oameni pentru neplata de taxe și impozite, o urâciune pentru care dintotdeauna oamenii au urât ”statul” și care ne aduce aminte de afumarea cu ardei iute, iară este prostie, idioțenie și semn de handicap politic al celor care recurg la așa ceva! Deci oamenii au votat cu PSD-ul nu pentru că sunt proști, ci tocmai pentru că au ochi, urechi și minte și au priceput toate cele de mai sus.
Marian Bolovan: Azi am întâlnit un dac capitalist, pe care l-am întrebat: "Păi, dacă ești dac, cum poți să susții hoardele de lăcuste venetice, alogene, care ne-au jefuit țara prin privatizări? Cum poți să susții corporațiile care au sugrumat Guvernul si Parlamentul si triplează facturile la curent, gaze, căldură? Nu ai observat niciodată birocrația si Corupția prin care ți se fură timpul, banii, sufletul, speranțele, sănătatea, viitorul? Chiar nu vezi cum mor oamenii de cancer, datorită alimentelor contrafăcute? Chiar nu vezi cursul leului care scade mereu-mereu-mereu, datorită Iluminaților? Cum sa spui că ești dac, dar susții capitalismul?"
Raabis Ștefan Bădiță: "Viata Libera" titreaza ca maine, mii de galateni raman fara apa! Sa inteleg ca sunt primii care beneficiaza de laptele, mierea si aurul pesedist?
Alexandru Bria Bogdan: Cei ce au votat sunt cei din mocirla zisa de Ciolos! Care partide au prezentat un program de guvernare???? Singurii au fost psd-istii! Asta a fost o palma la adresa: partidul meu, guvernul meu, Premierul meu! Ciolos nu a dat drumul la majorarea salariilor si a pensiilor! Ca n-a vrut muschiul lui si nici nu va dori vreodata! Sper ca ati inteles rolul tehnocratilor: ruinarea Romaniei!
Acid Photo: Prostimea a învins. Întunericul se va aşterne din nou peste România. Cei fără dinţi în gură, pupătorii de moaşte, milogii, pomanagii, neşcoliţii, şmenarii, putorile, beţivii au biruit.

Adriana Dragoi: Sper sa-i aduca in sapa de lemn si muritori de foame, sa-i sature pe toti pensionarii de votat ciuma rosie! Nu este popor mai indobitocit si mai analfabet pe planeta asta! Pensionari mai orbi si mai indoctrinati si oameni mai indiferenti! Nu existam ca popor si toti ne trateaza ca pe niste carpe, pentru ca asta suntem! Nu suntem in stare sa avem vointa proprie si suntem intr-o continua stare de letargie!
Tinu Simion: Adevarul e ca o masa mare de oameni au atins pragul "scarbei"!
Raisa Ekaterina Ivatenko: Fericire mare la partidele care intrara in Parlament, plus isterie la tv - "proportie covarsitoare de voturi, vointa poporului". Ma simt datoare sa intervin, si sa spun asa: tampitilor, lucrurile, in realitate, stau in felul urmator: ati fost votati, toti, de doar 5 milioane de romani. La acest mic segment de romani ati facut procentajele acelea "covarsitoare". RESTUL DE 14 MILIOANE DE ROMANI V-AU SPUS: HAI SICTIR!
Leonard Chesca: Începe circul. Ba că nu am avut toate datele când am promis, ba că situația este mult mai rea decât au crezut, că vechiul guvern a ascuns-o, moștenirea grea, bla, bla, bla! Dar voi le știți deja, că oricine iese circul e la fel. Începe migrația între partide, fug șobolanii în barca puterii, ce contează cum se numesc, doctrina, chestiile astea, că doar au toți aceași meserie, nu? Mulțumiri cetățenilor pentru încrederea acordată, se apreciază maturitatea lor și faptul că vor înțelege că nu se poate acum, să mai aibă un pic de răbdare, d'astea.
Crina Dobre: Daca îsi inchipuie cineva ca omul Dragnea a luptat atat de mult ca sa iasa altul premier, se inseala! Din cauza astuia au plecat Antonescu Crin si Ponta Victor acasa. Se foloseste Dragnea de puterea pe care i-a dat-o votul de duminica. Si joaca la castig! Dar castig personal, doar nu pentru Romania!
Maria Olteanu: Care e faza cu nationalizarea obiectivelor strategice? Hmmm, chiar sa faca PSD-ul asta? Greu de crezut. Ah, rade-ti-as mustatza, Liviuleeee! Cica sa se rupa PNL, sa ramana aia curati si, cu ce mai ramane de la USR, sa faca un partid calumea de dreapta.
Auras Tereaca: Iată ce spunea Dragnea prin luna iunie. „Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că „nu este foarte interesat de funcţia de prim-ministru'', argumentând că nu i se pare în regulă ca preşedintele partidului să fie în acelaşi timp şi şeful guvernului, iar pentru el „partidul este mai important''. „Personal, am mari rezerve să merg prim-ministru. Şi rezervele astea sunt generate de rezervele mele în a susţine varianta ca preşedintele partidului să fie şi prim-ministru. Motorul de dezvoltare sau factorul de stabilitate într-o societate este partidul. Partidul este mai important decât guvernul pentru că partidul este cel care furnizează expertiză bună sau care furnizează oameni proşti, incompetenţi care pot să pună o ţară în pământ''
Alexandru Ionascu: Daca asteptam sa moara electoratul psd, e cea mai proasta strategie, asteptam mult si bine!!

Kosta Vianu: Ura pe care regimul Basescu a reusit s-o imprime societatii romanesti va aduce (deja aduce!) deservicii incalculabile romanilor. Pe ura si dezbinare nu se poate construi nimic. Aceasta se intampla pentru ca oamenii au incetat sa se mai teama de Dumnezeu si se cred ei insisi dumnezei. Vai lor! Cine se sumeteste sa creada ca reprezinta pe lume altceva decat un pumn de tarana, acela e dement, nevindecabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana