vineri, 16 decembrie 2016

Puls virtual: 17 decembrie 2016
Cosmin Traiconi: Psd-istilor le mai trebuie… 12 hoți
Crina Dobre: Suntem 80% români care caută calea.
George Defalciu: Cert exista o masa de 60% de nemultumiti care, oricand, pot iesi in strada si “demola“ totul. Aceasta bomba de 60” % sta sub fundul PSD, gata, oricand, se le demoleze jucaria smenuitoare. Acest 60% este legitim indreptatit sa-si spuna punctul de vedere, in mod violent.

Gelu Lutai: Ce vad tinerii? O coruptie fara precedent, o tara cu economia distrusa, somaj, discursuri contrazise de realitatea vietii. Ei privesc „raiul capitalist” in care traim, rai din care au trebuit sa imigreze pt a-si gasi un loc de munca, pt ca, in paradisiaca Romanie-capitalista, mureau de foame! Vad o tara fara orizont, cu a oricarei conduceri ce nu ofera macar promisiunea unei sperante de mai bine.
Daniel L: Lumea merge inainte si menirea politicii imbraca forme noi. Cei de stanga devin de dreapta, cei de dreapta… nu stiu pe ce lume traiesc!
Stan Popa: Nu prostimea sta in genunchi in fata marilor puteri (bleah, nici macar nu e asa), ci asazisii conducatori scoliti (nu pot sa le zic intelectuali). Nu prostii distrug natiunile, ci… scolitii!

Valeriu Dg Barbu: Dacă privești cimitirul, pricepi că suntem cu toții FRAȚI DE CRUCE!

Pitu Gorea: Intr-o societate centrata pe puterea banului, valoarea omului tinde spre zero...

Luminita Diculescu: Io am scos pe balcon doua bidoane si le las acolo, ca presimt ca vor incepe sa curga, de pretutindeni, lapte si miere si… vreau sa fiu pe faza!
Gilbert Dragos Dumitru: Acum este momentul unei constructii politice curate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana