vineri, 16 decembrie 2016

Puls virtual: CIOLOS...Ioan Someșan: Guvernul Cioloș, respectiv Prim ministrul Cioloș poate fi acuzat, în opinia mea, de faptul că s-a lăsat șantajat, nu a luat măsurile necesare și, mai ales, nu a schimbat nimic de la secretarii de stat în jos (doar Prim ministrul, miniștrii și secretarii de stat au fost schimbați). Mai jos au rămas toți cei numiți politic, care au servit interesele celor care ne-au condus, mințit și furat de 26 de ani!
Vasile Tomoiaga: Trebuie sa fii din cale afara de naiv sa-ti legi sperantele de Ciolos. PSD ul nu poate fi batut decat de un politician gen Basescu. Nu pot sa mi dau seama ce strategii au aia de la PNL, de nu au realizat ca, legandu-se de gatul lui Ciolos, nu fac altceva decat sa moara cu el de gat! Ca sa te bati cu PSD ul trebuie sa fii facut din acelasi aluat, altfel n-ai nicio sansa. Pentru ca nu poti trimite sahistii la lupte de strada. Acolo trimiti smecherii, baietii de cartier. Astia sunt cei care-ti castiga bataliile. Baietii culti stau acasa si fac pregatiri de Craciun.
Cornel Bogdan: Ciolos e doar un basistoid abject. Am vazut cat de penibi si agresiv este ipochimenul care se da plin de decenta pana in gat/
Irina Munteanu: Am fost uimita cat de ''slabist'' s-a prezentat Ciolos.
Ioana Tudor: Un lucru știut încă din antichitate: nu pui în fruntea țării om însemnat! De aceea, la mazilirea domnului țării li se tăia nasul!! Basse însemnat, Ciolos însemnat, vot erat demonstrandum!
Raabis Ștefan Bădiță: Dacian Cioloş a dovedit ca poate ridica tara!

Groza Bogdan: O dat ohanis cu ciolos, la oamenii de rand, un fel de caca pe bat.

Mariana Natasa Voicu: Domnul Cioloș nu are vână, ca să nu zic altfel, dar, și dacă ar avea, s-a amestecat în terciul scârbos căruia nu pot să-i uit gustul.

Adrian Horeica: Dacian Cioloș, declaraţie umilitoare despre Ponta şi Dragnea: „Eu n-am negociat niciodată în genunchi la Bruxelles. Ei, acasă, strigă împotriva străinilor şi, când se duc acolo, vin cu temele de casă date de cei de acolo!”

Abdulkerim Salim: După ce Oprea a decantat poliția română, Ponta a decantat sistemul de învățământ, Burnei decanteaza sistemul medical, de administrația publică nu mai vorbim. Ce mai rămâne din putregaiul statului roman? Festivismul și ipocrizia. Majoritatea populației trăiește în paradigma statului care trebuie să ne dea ceva, că… doar de asta îi votăm. Doi oameni au încercat să schimbe paradigma, Băsescu în 2012 și Cioloș în 2016... Ambii au eșuat lamentabil.

Dumitru Cristescu: PNL, fara Ciolos (cel care indemna lumea sa voteze PNL si USR ) a luat 32% la locale. Daca Mocirla scotea si el legea salarizarii, fara sa mai dea posibilitatea PSD-ului sa propuna legea in parlament pe ultima suta de metri, poate alta ar fi fost scorul PNL. Ciolos - unul din groparii PNL. Drept dovada nu mai aminteste nimeni de el. S-a incercat reclama unui produs contrafacut. Nu a prins la public.

Grigore Cartianu: Îmi pare rău de Dacian Cioloș. De omul acesta decent, moral și cu intenții bune. S-a înhămat la o muncă grea, pentru a-și scoate țara din zona fanariotismului politic, a încercat să reformeze administrația, s-o europenizeze, dar a fost alungat. Prea mulți români preferă să trăiască în mocirlă.

Maria Aurelia Baron: Durerea este ca Ciolos si guvernul, condus de el, au intrat in multe domenii unde descopera multe infractiuni si de atunci psd-istii incep sa se agite!

Nicolae Petcu: Respect, domnule Ciolos, nu te meritam!

Yvonne Hritcu: Ciolos, ingerasul neprihanit, s-a pus cautiune pt zoaiele de la PNL, in plus, a refuzat sa joace pe teren, a refuzat sa se inscrie intr-un partid ( USR), lumea a mirosit oportunismul si a refuzat sa-l cautioneze.

Valeriu Nicolae: Se organizeaza REZISTENTA in fata PSD. Apare o organizatie de sprijin a „oamenilor cinstiti”: „Dacian Ciolos, Plesu si Pruna vor fi in consiliul director”

 

Florian Georgescu: Pentru cei care tot intreaba: ce rahat a facut Dacian Cioloş intr-un an?
Dezastrul anului cu Ciolos:
1. A înfiinţat “comisia de tăiat hârtii”;
2. A eliminat complet copiile legalizate;
3. Desfiinţează taxa de timbru;
4. Intabularea gratuită a terenurilor agricole;
5. 193 de milioane de euro pentru programul “Şcoala pentru toţi”;
6. Toată lumea îşi poate plăti taxele online prin ghişeul.ro;
7. De anul acesta se poate plăti cu cardul la ANAF;
8. Scrisoare care l-a trimis pe Sebastian Ghiţă la DNA;
9. Scutiri de impozite pentru cercetători, reduceri TVA în agricultură, preţul gazelor nu a mai crescut;
10. Autorizaţii de construcţie pentru autostrăzi;
11. Reparaţii pentru firmele care nu îşi mai puteau recupera TVA-ul;
12. Procedura de adopţie simplificată;
13. Toate modelele de cereri şi formulare au fost reunite pe un singur site;
14. Toate minunăţiile pe care GovITHub le-a făcut GRATIS (platformă digitală de petiţii, cazier auto);
15. Bani pentru şomerii care-şi găsesc de muncă în alte localităţi decât cea în care locuiesc;
16. Legea salarizării, creşteri pentru salariile mici;
17. Rezultatele economice: 150.000 locuri noi de muncă, salariul mediu mai mare, creştere economică;
18. Posibilitatea de a sesiza prin SMS cazuri de corupţie din sistemul sanitar;
19. Pagină nouă pentru pentru Ministerul Sănătăţii;
20. A eliminat coada de la permise şi înmatriculări din Pipera. Coada pe care Tăriceanu o ocolea;
21. Camere de video pentru a filma numărarea corectă a voturilor;
22. Radar pentru a monitoriza în timp real prezenţa la vot (actualizat la fiecare 5 minute!)
23. Lansarea aplicației „Inspectorul Pădurii”. Populația poate verifica, în timp real, legalitatea unui transport de masă lemnoasă identificat în trafic (acțiuni ample de împădurire: 3.761 de hectare au fost împădurite deja cu puieţi și 10.250 de hectare sunt conservate prin lucrări de regenerare a pădurii pe cale naturală).
24. Bani europeni: În 2016, până la finalul lunii septembrie, circa 6,3 miliarde de euro au intrat în țară în total, de la Uniunea Europeană (la începutul mandatului rata de absorbție a acestor fonduri era de 58,67%. În prezent acest procent este de 80,16%)
25. TVA redus la 9% pentru materie primă și lucrări agricole.
26. Investiții din bugetul de stat în infrastructura locală (2 miliarde lei au fost acordate autorităților locale pentru infrastructură de apă, canal, drumuri, educație, sănătate și proiecte socialculturale).
27. Pachetul anti-sărăcie – destinat sprijinirii persoanelor vulnerabile."
28. Investiţiile străine directe în România, la nivel record după 2008: Urcă în primele zece luni cu 9% şi ajung la 3,7 mld. euro.
29. De astazi, in ghiseul.ro a fost inrolat si ANAF. Deci obligatiile fiscale catre ANAF pot fi platite si online.
30. Eliminarea copiilor solicitate de institutii ale statului dupa documente eliberate de alte institutii ale statului.
31. Examenul pentru ocuparea posturilor de directori ai institutiilor de invatamant (depolitizarea invatamantului).
32. Depolitizarea CNATDCU;
33. Transformarea zonei Văcărești in parc natural;
34. Trecerea Roșiei Montane (și încă câteva) ca zonă UNESCO;
35. Politica externă - eliminarea vizelor de Canada
36. Începerea studiului de fezabilitate la autostrada Sibiu-Pitesti;
37. A pus accent pe transparență, astfel fiecare cetățean poate verifica de acasă modul în care sunt gestionați banii publici prin accesarea site-ului www.transparenta-bugetara.gov.ro;
38. Restructurarea CNADNR în CNAIR, anul acesta fiind primul în care aceasta a efectuat o lucrare în regie proprie;
39. Sub guvernarea Ciolos s-a reparat autostrada surpata, inaugurata cu mare pompa in scop electoral de guvernul Ponta;
40. A adunat gunoaie, a stat la coada, nu si-a tras imunitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana