sâmbătă, 21 ianuarie 2017

Marian Tudorel Lazar: TINERILOR FRUMOȘI ȘI LIBERI, SUNTEȚI PROȘTI!Dar nu pentru că ieșiți în stradă, ci pentru că ieșiți și nu știți ce să cereți! Pentru că nu strigați împotriva cui trebuie să strigați, ci împotriva celor cărora vor păpușarii să strigați! Nu strigați împotriva celor care vă vor răul și își bat joc de voi, ci împotriva celor care vă vor binele și vor să vă facă o viață mai bună!
Da, vi se spune să vă revoltați împotriva ”corupților” care primesc ”bani nemunciți”, împotriva ”pensiilor și salariilor nesimțite” , dar nu ele sunt problema, dimpotrivă, ele sunt soluția și ar trebui să le avem fiecare dintre noi! Da, în momentul când primul robot a fost creat în prima fabrică, oamenii care nu mai erau necesari pentru muncă nu trebuiau trimiși acasă pur și simplu, ci trebuiau să fie trimiși acasă dându-li-se în schimb partea de venit pe care robotul o câștiga muncind pentru ei. Pentru că roboții nu au personalitate și nu pot decide că muncesc pentru X, sau Y sau patronul cutare. Roboții sunt o inteligență creată de om și inteligența este un bun universal al omului. Deci, de beneficiile aduse de această inteligență trebuie să beneficieze toată lumea, indiferent de vârstă, sex, naționalitate și apartenență statală. Sunteți prostiți că voi, ”generația tânără” trebuie neapărat să munciți ca să susțineți generațiile mai bătrâne, de pensionari. Nimic mai fals! Acest lucru era valabil când producția de mărfuri depindea exclusiv de munca omului. Dar azi, când un robot poate face munca a mii și poate milioane de oameni, când întreaga producție de bunuri poate fi mecanizată și robotizată, oamenii ar trebui să stea acasă și să beneficieze toți, în mod egal, de beneficiile muncii acestor roboți, fără a fi obligați să muncească ei înșiși, ci fiecare să-și vadă de casa și familia lui, insistând doar pe dezvoltarea personală, fizică și intelectuală, a sa și a tuturor membrilor familiei. Da, stimați păpușari, proprietari ai acestor roboți, de ce mai trebuie ca pensionarii, handicapații și toți cei care nu mai pot munci, să fie susținuți din munca tinerilor, când toată această susținere poate fi făcută 100% din munca roboților?!
Da, fiecare cetățean, al oricărei țări a lumii, ARE DREPTUL să beneficieze de munca gratuită a roboților și are dreptul unui VENIT GARANTAT! Deci, venitul garantat, dragi ”tineri frumoși și liberi” și dragă lume este adevărata problemă a lumii actuale, ce trebuie rezolvată. Venitul garantat și dezvoltarea științei și învățământului ținând cont nu de visele bolnave ale cuiva, ci de dorința și înclinația personală a fiecăruia. Deci, dacă 90% din populația unei țări dorește să studieze medicina, atunci 90% să devină medici. La fel și pentru oricare altă specialitate! Pentru că este o mare minciună și o mare măgărie să umilești tinerii, dându-le șomaj și obligându-i să învețe meserii de care, chipurile, ar fi nevoie, când de fapt oamenii sunt ținuți în mod intenționat într-o continuă stare de angoasă în ce privește viitorul personal și ziua de mâine, fără a fi nevoie, numai pentru ca cineva, acolo ”sus” să poată trage sforile și să facă lumea după chipul lui hâd. Și nu mă refer la Dumnezeu, pentru că El dintotdeauna a vrut libertatea și eliberarea oamenilor, ci la vulpile ce se ascund și conduc și atacă din întuneric și nu vor să se arate lumii, pentru că nu-s deloc așa puternice cum par, ci doar rag ca leii, dar fug ca iepurii, când vine vorba de înfruntare face-to-face.
Deci, dacă vreți să nu mai fiți proști, dacă nu mai vreți să ieșiți în stradă și să rageți aiurea, ca măgarii, atunci nu mai cereți demisia nu știu cui, nu mai cereți arestarea nu știu cui, lăsați legea să-și urmeze cursul și cine vrea judecăRi și arestări să studieze mai întâi Dreptul, ci voi cereți doar VENIT MINIM GARANTAT, pentru fiecare om din țară și de pe planetă, încă din momentul nașterii și pântecele mamei și până la moarte, oricât ar întârzia ea. Cât privește marile bănci și societăți de asigurări, ce ne zic că este nevoie de forță de muncă UMANĂ să susțină ce ne-ar da ei, chipurile, de la ei, să știți că MINT!
Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana