marți, 27 ianuarie 2015

10 metode prin care omenirea este manipulata fara sa-si dea seama




Daca esti putin atent la tot ce se intampla in lume in momentul de fata, vei ajunge la concluzia ca se doreste ca omenirea sa functioneze "pe pilot automat", adica li se distruge practic capacitatea de a gandi pentru ei insisi.
De cand anumiti oameni au preluat controlul asupra maselor, controlul mintii a fost orchestrat de catre aceia care studiaza comportamentul uman, pentru a-i determina pe acestia sa se conformeze vointei anumitor grupuri "elitiste".
 


In ziua de astazi, am ajuns intr-o zona foarte periculoasa, in contextul in care s-a preluat controlul, iar daca oamenii nu se vor trezi la timp din somnul ignorantei, risca sa ajunga sclavii celor care se considera superiori.
Controlul mintii se petrece atat la nivel tehnologic cat si psihologic. Totusi, studiile arata ca, doar prezentand aceste metode de control al mintii, efectele for fi diminuate, cel putin in cazul campanilor publicitare de control al mintii si al propagandei. Cel mai greu de invins ramane puterea militara, care continua sa fie din ce in ce mai puternica.
1. Educatie - Aici controlul mintii este mai mult decat evident si se petrece intr-un mod de-a dreptul perfid. Este visul oricarui dictator, acela de a "educa" elevii dupa bunul lui plac, determinadu-l sa gandeasca asa cum vrea el. Aceasta componenta s-a aflat si la baza comunismului si a fascismului. Poti gasi o gramada de carti pe aceasta tema, despre cum masele pot fi controlate cu usurinta de catre asa-zisele elite. Cartea "The Deliberate Dumbing Down of America" ( Prostirea Deliberata a Americii), scrisa de Charlotte Iserbyt, un document gratuit pe care-l poti gasi pe Internet, este un exemplu in acest sens.
2. Publicitate si propaganda - Edward Bernays, parintele si inventatorul culturii consumerismului, a fost cel care a inceput sa convinga oamenii ca au nevoie de anumite lucruri, pentru a avea o imagine de sine mai buna. La inceput, acest lucru s-a petrecut cu produse ca tigarile, de exemplu. Edward Bernays chiar a notat in cartea sa, denumita Propanganda ( a fost lansata in 1928) ca "propaganda este arma invizibila a guvernului". Acest lucru poate fi foarte usor de remarcat in asa zisul razboi impotriva terorii pe care il duce Guvernul. Iar cum asta nu era tot, mass media este aliata guvernului, tocmai de aceea mesajele emise de ei sunt foarte credibile in ochii oamenilor, dat fiind faptul ca informatia se propaga la nivel international. Din acest motiv, nimeni nu pare sa mai creada altceva decat ceea ce este prezentat de media, putini fiind cei care privesc dincolo de aparente.
3. Programarea predictiva - Multi inca neaga acest concept, sustinand ca nu ar exista. Ar trebui ca toata lumea sa examineze documentatia pusa la dispozitie de Alan Watt si apoi sa traga concluzii. Acest gen de programare isi are originea in "elita de la Hollywood", cei care prezinta prin filmele lor asa zisa directie a societatii in care traim. Fii putin atent la cartile si filmele pe care le considerai exagerate sau SF, apoi priveste stadiul in care se afla societatea. Pentru a-ti face o idee despre ce este vorba, ai putea sa urmaresti documentarul "Vigilant Citizen", care-ti va explica mai bine simbolistica din filme, reclame, melodii, etc.
4. Sport, Politica, Religie - Poate ca unii se vor simti ofensati la gandul ca religia si chiar politica, ar putea fi forme de manipulare a mintii. Miza este aceeasi: toti vor sa preia monopolul si sa impuna reguli. Tehnicile sunt destul de simple. Oamenii pot fi cu usurinta controlati gratie tendintei lor de a coopera atunci cand vine vorba de supravietuire. Asa ca, aceste metode de manipulare determina oamenii sa se alieze in echipe. Astfel, acestia devin competitivi si doresc sa lupte pentru dominatie si castig. S-a ajuns la un astfel de nivel incat, oamenii ar fi in stare sa ucida pentru sport, dar nu le pasa de aproapele lor, fiind manipulati prin media. Sistemul de valori al majoritatea oamenilor s-a prabusit.
5. Mancare, Apa si Aer - Aditivii, toxinele si multe alte chimicale efectiv otravesc creierul, determinandu-i pe oameni sa fie docili si apatici, chiar. Florul prezent in apa poate diminua coeficientul de inteligenta. Aspartamul este o alta excitotoxina care poate omori celulele creierului din cauza excitatiei. Alaturi de mancarea nesanatoasa de tip fast-food, aceste obiceiuri nu fac altceva decat sa distruga omul, determinandu-l sa fie sedentar si lipsit de viata.
Fara sa-si dea seama, majoritatea oamenilor duc o viata pasiva, aflandu-se intr-o stare de obedienta, dictata, practic, de elite.
6. Medicamentele - Aici poate fi vorba despre oricare dintre substantele care pot produce dependenta, iar misiunea celor care doresc sa controleze mintile este aceea de a-i face pe subiecti sa fie dependenti de ceva. Psihiatria este cea mai mare arma in acest sens, dar fiind faptul ca ii catalogheaza pe oameni in functie de anumite comportamente si afectiuni. S-a ajuns pana acolo incat aproape toti oamenii sunt considerati "deranjati", mai ales cei care pun la indoiala autoritatile. Medicamentele speciale au fost administrate celor care lucreaza in armata, dar acest a dus la tot mai multe sinucideri. Din nefericire, in America, peste 25% dintre copii iau medicamente care le afecteaza sistemul nervos, pe motiv ca acestia ar suferi de diverse afectiuni ale psihicului...
7. "Testele militare" - Armata a fost piatra de capatai a testelor de control al mintii. Oamenii aflati in aceasta situatie sunt obisnuiti sa fie obedienti, ierarhiile si ordinele primite de la superiori fiind prezente in aceasta conjunctura.
8. Electromagnetismul - Este demonstrat ca toata tehnologia care are la baza undele electromagnetice are un efect foarte mare asupra creierului. Telefoanele mobile, televizorul, calculatoarele au rolul de a contribui la acest control al mintii, dat fiind faptul ca aceste device-uri afecteaza creierul.
9. Televizorul si computerul - Este clar ca televizorul programeaza mintile oamenilor, determinandu-i sa adoarma cat mai repede. Testele arata ca undele alfa ale creierului sunt afectate, producand un fel de hipnoza. Jocurile violente foarte des intalnite pe Internet, sunt la fel de periculoase, determind oamenii sa actioneze in mod violent, pe pilot automat. Astfel, se creeaza o paradigma, in care teroarea si violenta fizica "fac jocurile".
10. Nanoroboti - De la filmele horror, direct in creierul oamenilor! Nanorobii sunt pe drum. Deja se produc modificari la nivelul creierului din pricina acestor neuroinginerii. Acesti nanoroboti pot sa "rearanjeze" moleculele creierului! Cand va fi lansata aceasta tehnologie? In jurul anului 2020...
Sursa: http://truththeory.com/2012/01/12/10-modern-methods-of-mind-control/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana