sâmbătă, 24 ianuarie 2015

24 ianuarie 2015 - am citit: Alexandrinna Mihail
"Iată care sunt realităţile care vor determina destrămarea ţării noastre:
1. (…) În ultimul timp românii sunt goniţi din propria lor ţară, prin politici care descurajează instituţia familială, concomitent cu scăderea ratei natalităţii şi, implicit, scăderea ratei demografice;


2. Crearea la nivel naţional a unei stări de sănătate precare a populaţiei, prin otrăvirea hranei din comerţ, cu substanţe nocive corpului uman, şi slăbirea, până la declin, a sistemului de sănătate publică, creşterea ratei mortalităţii;


3. Îndobitocirea populaţiei, prin slăbirea sistemului naţional de educaţie, trecerea în umbră a valorilor umane şi mediatizarea unor nonvalori umane, ca modele de viaţă, pentru toate segmentele de vârstă;


4. Distrugerea coeziunii între cetăţeni, prin cultivarea dispreţului faţă de ceea ce înseamnă românesc;


5. Disoluţia instituţională a statului, prin reforme care au bulversat şi distrug în continuare esenţa a ceea ce înseamnă protecţia unei naţiuni: sistem judiciar, medicină, educaţie, administrare teritorială, artă etc.; ultimele bastioane a ceea ce însemna siguranţă naţională şi patriotism (internele şi apărarea) au fost distruse, prin aceleaşi politici de proastă finanţare a instituţiilor şi subsalarizarea personalului acestor instituţii, fapt ce a cauzat plecarea personalului competent şi angajarea unor persoane nepregătite în domeniu, incompetente şi predispuse la corupţie – rezultatul s-a văzut!

6. Alterarea culturală, determinată pe trei căi:
a) Slăbirea şi aservirea economică, banul determinând chiar schimbarea etniei, care, în schimbul stipendiilor, se transformau în supuşi fideli ai patronului. Apoi avem precedentul Greciei de stat falimentat şi, apoi, vândut la bucată.
b) Crearea stării de confuzie a etniei românilor, cu altă etnie (vezi asocierea dintre „rrom” şi „roman”); mediatizarea spectacolelor subculturale a programelor de divertisment cu nuanţe de mahala de etnie rromă (miss piranda, nunţi şi petreceri cu interlopi), incluzand, ca factor cultural formator, muzica (manelele).
c) Diminuarea patriotismului care se manifestă prin promovarea obedienţilor politici ca mari valori, pe când românii care au ceva de spus în profesia lor sunt marginalizaţi. Totul se aseamănă cu un genocid cultural foarte dibaci făcut. Alterarea valorilor este primejdioasă cu atât mai mult cu cât se face cu mâna noastră. Cu sprijinul elitelor trădătoare, care, pentru un zece arginţi, vând tot.

7. Cea mai devastatoare metodă de distrugere a fost şi este cea economică, pusă în practică prin legile aberante, antinaţionale, de privatizare şi de restituire a proprietăţilor, legi care au condus la înstrăinarea bunurilor proprietate publică, a rezervelor naturale, minerale, contRar prevederilor Constituţiei României, care prevede faptul că bunurile de proprietate publică sunt inalienabile, adică nu se pot înstrăina”.
http://www.stiri-extreme.ro/cum-poti-lua-in-stapanire-o-ta…/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana