vineri, 29 iulie 2011

REGULAMENT

doar impresii:

1.Cred ca un membru al partidului trebuie sa fie activ. De aceea el trebuie sa fie prezent in momentele grele, si inceputul este, poate, cel mai greu. Astfel, orice interventie a oricaruia dintre cei ce posteaza texte trebuie sa fie comentata. Comentariul trebuie sa identifice greselile, dar sa puna in atentie, pe cat posibil, altceva in loc.

2. orice membru trebuie sa anunte de la inceput cum poate sa ajute partidul si ce pozitii vrea sa acceseze. Asta pentru a ne face o echipa cu multe rezerve care sa lupte pentru a deveni titulari. Si a ne pregati pentru asumarea practica a pozitiei de decizie.

3. un lider nu trebuie obligatoriu sa fie deja o personalitate existenta, el se poate forma. Scolirea inseamna atat eliminarea greselilor de exprimare din vocabularul personal cat si spontaneitatea in intervetii. Voi deschide un topic in care vom trece toate greselile pe care le facem de acum incolo ( fara a da numele), sa invatam din ele si sa le eliminam rapid. Nu este un capat de tara ca gresesti, este grav sa persisti in greseala. important este sa ai solutii si capacitate organizatorica.

4. Dupa un timp propun sa contorizam activitatea prestata in partid pentru a aduce in fata liderii care sa nu ne faca de rusine, ci sa ne reprezinte constructiv, sa ne mandrim cu ei.

5. Trebuie sa stabilim ce se intampla cu cei care vor avea alte opinii decat concluziile la care vom ajunge prin vot democratic. Recent un lider al puterii, pe blogul personal, spune una si, prin fapte, demonstreaza pe dos.


Un comentariu:

  1. Solutii exista pentru scoaterea Romaniei si a lumii din marasmul zilelor noastre. Trebuie sa stiti adevarul, de unde veniti - sunteti supravietuitorii cataclismelor de pe Pamant, a civilizatiilor care au existat de acum 1.300.000 ani (un milion trei sute de mii de ani). Pamantul nu este un sistem inchis, asa ca pe Pamant au mai venit oameni si de pe alte planete. In Biblie e rezolvata foarte simplu de unde ne tragem... din Adam si Eva... oare asa sa fie?

    RăspundețiȘtergere

nu facem atac la persoana