duminică, 18 decembrie 2016

S.O.S.



Comunismul angaja toată suflarea omenească aptă de muncă, avea un echilibru între salarii şi preţuri (nivel de trai) şi oferea gratuit locuinţe. Mai dorea ca cetăţenii să fie egali, ceea ce nemulţumea oamenii deştepti.
Capitalismul îi consideră proşti/sclavi pe cei care muncesc cu braţele iar oamenii de afaceri sunt indignaţi că ei susţin Bugetul, prin impozite. Dar ştim cu toţii că eludează la greu Statul, prin muncă la negru şi evaziuni fiscale (cu…acte!)
A TREIA CALE spune aşa: toată lumea va fi angajată, iar cel care are liberă initiativă se poate îmbogăţi oricat, dacă procedează cinstit. In cazul în care mai există forţă de muncă disponibilă, Statul creează societăţi economice, pentru a o absorbi pe toată, şi face, astfel, concurenţă privatului, cu produse mai ieftine şi forţă de muncă plătită rezonabil.

A TREIA CALE (www.a-treia-cale.blogspot.com) îşi strigă fiii!
A TREIA CALE este pregătită să formeze lideri noi pentru lupta cu actuala clasa politică. Indrăzniţi să vă implicaţi fiecare, să nu mai pierdem timpul aşteptând minuni. Puterea este la Dumnezeu, dar şi în fiecare din noi, cei mulţi, care am ales să ne supunem îndurând sărăcia şi exploatarea.
A TREIA CALE este soluţia pentru „o lume dreaptă, în care să trăim ca fraţi”.


COMENTARII PE FB:

Cristi Dinica Ca frații pot trăi doar oamenii, lumea n-are conștiință, e necesara ierarhia!

Nicolae Tudor "Ca fratii" a zis Eminescu. Ca fratii nu inseamna egal, ci decent, fiecare in patratica lui, fara sa existe teama ca esti furat de vecinul sau sa fii nevoit sa ceri cuiva ceva pentru a putea supravietui. Apropiati-va de A TREIA CALE, indrazniti sa credeti in acest concept, implicati-va si o sa ramaneti uimit de minunile frumoase care se pot intampla atat cu dv cat si cu intreaga lume care ne inconjoara.

Cristi Dinica Pai asta fac! Selectez oamenii din lume și trăim ca frații!

Nicolae Tudor Este si acesta un mic pas: sa depasim perimetrul familiei si sa facem armonie intr-un grup mai mare. Ideea le apartine domnilor Digulescu&Pricope.

Cristi Dinica Ceea ce am spus mai sus e concluzie proprie! Am ajuns la concluzia ca trăim într-o lume nu intre oameni! Lumea n-are conștiința, motiv pt care îl consider cel mai periculos mamifer!

Nicolae Tudor Eu cred ca exista constiinta, numai ca lupta pentru supravietuire, lupta pentru a avea impotriva lui a fi, nevoia de a fi erou concretizata in a umili pe cel mai slab decat tine, a facut ca fiinta umana sa nu aiba intelegere si iubire pentru aproapele, iar asta lasa impresia ca nu exista constiinta. Dar, cel care ni se pare un "mamifer", daca este tratat ca pe inger, si exista si un pic de umilinta din partea celui care face acest exercitiu, va avea surpriza ca, de fericire, animalul pur sa ii demonstreaze ca este un dumnezeu. Am trecut prin acestea. Toata greseala este ca tratam semenii cu o superioritate gratuita, poate din teama de a nu ne amesteca cu ei si a ne pierde pozitia castigata prin educatie si acumulari materiale.

Cristi Dinica Îmi trec prin cap niște versuri, "Trăiesc cei care vor sa lupte ... G. Cosbuc parca! ..sincer, cei ce vor se prind din mers! Ma uit la ei si văd ca doar reacționează, sânt un fel de morți vii!

Nicolae Tudor Cei care au fost inzestrati cu harul/puterea de a intelege sau a face mai mult au obligatia morala, nescrisa, de a se implica mai mult in construirea unei lumi care sa fie pe placul lui Dumnezeu
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana