miercuri, 13 iunie 2012

Ideile SOCIETATII PROGRESISTE UMANITARE agreate de "A treia cale"


Capitalismul şi comunismul sunt compromise ca sisteme de organizare social-politică şi economică. Cele două sisteme pun în centrul atenţiei valorile materiale. Capitalismul a creat un om lacom, egoist, rău, agresiv, plin de invidie şi ură, dominat de sentimente de refulare şi frustrare. Comunismul a creat un om hoţ, lacom, mincinos, parşiv, indolent şi fără Dumnezeu. Ambele tipuri de oameni create de capitalism şi de comunism sunt de o factură îndoielnică şi de cea mai proastă calitate. Trebuie să fim conştienţi că factorul uman este vinovat pentru că a creat o societate bazată pe constrângere, nepermisivă şi restrictivă la iniţiativa personală, birocrată şi coruptă, opresivă şi abuzivă, prin faptul că societatea este la fel ca şi omul care a creat-o, deoarece este cioplită după chipul şi asemănarea sa şi, ca atare, trebuie să ne străduim să schimbăm acest om hidos şi incompetent, care stă la baza societăţii nedrepte sau să-l eliminăm  fiind non-valoare în viaţa social-politică şi economică. Lumea are vizibil nevoie de o schimbare radicală în bine.

O ţară înseamnă oamenii care trăiesc şi muncesc pe teritoriul ei. Omul stă la baza societăţii şi el creează societatea, după chipul şi asemănarea sa, stabilind reguli. Toţi oamenii când se nasc au în ei spirit creator divin şi, din acest motiv, sunt cele mai inteligente şi mai importante făpturi de pe planetă. Actualmente oamenii îşi risipesc energia şi forţele în mod egoist fiecare gândindu-se doar la el, familia şi gruparea sa social-economică şi politică pentru a aduna avere nepăsându-i că, astfel, contribuie la dezbinarea socială. In toată lumea asta mare, dar strâmb făcută, regulile şi legile menite să instaureze ordinea sunt făcute să fie încălcate. Mai precis ele sunt pentru cei mici şi slabi, nu şi pentru cei mari şi puternici. Doar schimbarea omului cu instincte primare foarte dezvoltate, fără credinţă şi fără iubire de semeni, mai poate să ofere o şansă pentru salvarea omenirii de la un dezastru global... Dar se impune o selectie ştiinţifică şi separare a rebuturilor sociale de valorile umane. Stăpânii actuali ai lumii vor să reducă populaţia planetei de la 7 miliarde la doar 500 milioane de oameni, care va fi formată din elite şi din sclavii lor! Noi, oamenii, avem viaţă de la Dumnezeu şi doar El hotărăşte cine şi când şi-a îndeplinit menirea pământeană.

- Vom respecta orice formă de viaţă şi vom evita măcelul planetar prin măsuri de reducere treptata a populaţiei prin monitorizarea strictă şi reducerea natalităţii prin selectie ştiinţifică şi nu naturală (în care cel mai fertil sau mai tare, adică mai rău, se reproduce într-un număr exagerat de mare), cât şi prin măsuri de îmbunatatire a calităţii fizice, intelectuale şi psihice a factorului uman: sterilizarea bolnavilor care au boli grave cu transmitere ereditară - să nu dea naştere la copii bolnavi care să sufere toată viaţa şi să-şi dorească la un anumit moment dat să moară spunând că mai bine nu s-ar fi născut întrucât nu pot să muncească şi să-şi găseasca un loc în societate si constituie, astfel, o mare problemă atît pentru comunitate cât şi pentru familiile lor-; sterilizarea criminalilor în serie şi a altor specimene aşa zis umane care nu mai pot fi recuperate pentru societate ori limitarea numărului de naşteri la doar un copil, la categoriile de oameni care din tată-n fiu dau probleme mari şi nu se integrează social pentru că au în minte şi în suflet doar fărădelegi. Ne vom îngriji să fie înmulţită seminţia de calitate.

Democraţia şi libertăţile de opinie şi mişcare nu trebuie confundate cu mojicia şi lipsa de respect, ori cu semnalul de liber la furat şi la coruptie. Am fost luaţi de val şi azvârliţi într-un capitalism sălbatic, cu o falsă democraţie. Administraţiile (de Stat sau Locale) şi-au demonstrat cu prisosinţă atât incapacitatea de a crea condiţii normale de muncă şi de trai, cât şi incapacitatea de a asigura protecţia socială, climatul social-economic, un aparat administrativ incoruptibil şi nebirocratic, precum şi un cadrul legislativ de dinamizare- stimulare economică, atât de necesare dezvoltării ţării şi creşterii nivelului de trai al populaţiei. Avem nevoie acum, mai mult ca niciodată, de o revoluţie în atitudinea umană, pentru ca cetăţeanul să nu mai fie indiferent faţă de tot ce-l înconjoară şi să se implice activ în viaţa social-economică a ţării. Lumea în care trăim ne aparţine, totul depinde de noi, trebuie doar să vrem sa determinăm evenimentele din viaţa noastră şi să dăm cu toţii o probă de caracter! În România se obişnuieste să se jignească cu mare uşurinţă, nu mai vrea nimeni să muncească cinstit - toţi muncesc cu gura. La adăpostul dezordinei generale şi al haosului social şi economic este mult mai uşor de furat avutul obştesc şi de încasat comisioane de cei care sunt plătiţi de la buget să-şi facă datoria faţă de contribuabil.

- Vom crea o lume fără şomaj, inflaţie şi crize financiare; o lume în care oamenii să aibă gândire, sentimente, atitudini şi mentalităţi pozitive, în care să existe iubire de semeni; o lume în care aspiraţiile să aibă suport logistic şi sprijin financiar, să fie acordate la posibilităţi reale, care să permită omului îndeplinirea oricărui vis şi obiectiv nobil, oricât ar fi el de îndrăzneţ. O lume în care justiţia să nu mai fie legată la ochi.

- Vom începe cu reforma politică, ce constă în faptul că un singur om capabil va conduce, iar restul lumii va merge la muncă cinstită şi de calitate.

- Vom schimba actuala mentalitate umană, care situează banul mai presus de spirit, ceea ce conduce la dezumanizarea individului. Femeile se  vor schimba întâi pe ele astfel încât să impună respect şi se vor implica activ pentru schimbarea mentalităţii care pune accentul pe înavuţirea cu orice preţ. Nu este nevoie de o nouă revoluţie sângeroasă în stradă, ci de una la interiorul omului cu reminiscenţe de atitudine feudală, slugarnică şi parşivă. La noi, oricine ar veni la conducere, atâta timp cât nu se va schimba calitatea actuală a factorului uman, tot ca acei de până acum va proceda.

- Politica de stat va fi descoperirea, dezvoltarea, promovarea şi utilizarea valorilor autentice naţionale la un nivel superior şi nu promovarea non-valorilor care aduc sărăcie şi foamete. Resursele umane vor fi considerate şi tratate ca şi cea mai mare şi mai de preţ bogăţie a ţării, acum când se valorile se depreciază nerecuperabil sau se pierd prin emigrare ori prin dramatismul unor evenimente tragice. Statul român are nevoie de de români adevăraţi, deoarece doar unui român îi va păsa de ţară şi de viitorul ei (alţii, doar călători pe meleagurile noastre, vor dori doar să o jumulească şi să plece cu banii)

- România va investi într-un sector de stat productiv puternic, care să-l concureze pe cel particular, să menţină preţurile în limite rezonabile şi să conducă la creşterea calităţii produselor.

- Copiii vor fi monitorizaţi de mici pentru a li se descoperi calităţile, îi vom educa, instrui şi pregăti profesional în funcţie de aptitudini,  astfel încât cu toţii să-şi găsească un loc în societate şi să beneficieze de condiţii bune de muncă şi de trai. Concomitent cu înfrumuseţarea prin educaţie a caracterelor umane pentru ca oamenii să aibă spiritul datoriei faţă de comunitatea socială din care fac parte, să fie altruişti, cumpătaţi, buni, toleranţi, iubitori, drept credincioşi şi protectori.

- Vom exploata resursele de hrană din râuri, lacuri, mări şi oceane şi vom produce cantităţi suficente de alimente bio, netratate chimic, fara E-uri, pentru toată populaţia ţării şi vom coopera cu toţii pentru binele general al comunităţii sociale din care facem parte luând şi măsuri de protejare şi conservare a civilizaţiei noastre umane şi a vieţii pe pământ în faţa multiplelor pericole naturale (foamete, inundaţii - îndiguirea albiilor râurilor care produc inundaţii-, cutremure, alunecări de terenuri etc.)

-  Vom apăra dreptul la exprimare liberă şi la autodeterminare, nu va mai fi un drept teoretic, ci unul de care se va ţine cont.



2 comentarii:

  1. In lumea asta mare nimic nu este intamplator si ca atare nici faptul ca traiectoriile noastre s-au intalnit, depinde in continuare de noi si de multi alti oameni de bine, atat din Romania cat si din afara ca sa reusim sa schimbam actuala fata hidoasa a lumii!

    RăspundețiȘtergere
  2. cam astea sunt ideile. le voi adauga si la programul "a treia cale". va propun sa facem o alianta intre miscarile noastre politice. ganditi-va la o denumire gen "Alianta Antisistem" si impreuna sa atragem si alte miscari in formare sau sa ne alaturam noi altora, daca gasim o punte minima comuna. feisbook-ul are cateva grupuri, cunosc acolo 2 oameni buni (marian bolovan si ioan rosca), poate facem echipa. Si ATC are oameni buni, dar sunt in adormire, ca masonii. ii voi contacta dupa raspunsul dv.

    RăspundețiȘtergere

nu facem atac la persoana