marți, 20 septembrie 2011

chestionar


Partidul "A treia cale" va schimba lumea nu neaparat din pozitia de invingator in alegeri, ci prin structura teritoriala pe care o va constitui. Va ajuta oamenii nevoiasi sa scape de saracie integrandu-i intr-un program prin care cine poate ajuta, ajuta cu ce poate, si primeste cel ce are minim nevoie de ceva sa se poata pune pe picioare. Vom improprietari saracii cu pamant - probabil va reiesi din calcule: "omu si pogonu"-, dar ordinea va fi dupa criterile: vointa de a munci in conditii grele, supunerea pentru obtinerea unor indicatori de competenta si, cel mai important, locul noii case nu se va defini ca un focar de imoralitate, deci pericol pentru locuitorii acelei zone, ci, dimpotriva, un exemplu de urmat. Toti banii care se vor strange ii vom directiona in aceasta directie (bani din donatii, din cota de 2% atrasa de la salariati, din alocarile bugetare pentru campaniile de alegeri - nu vom cheltui 1 leu pe afise si alte nimicuri risiptoare de bani, ci vom directiona banii spre cei saraci!-, s.a.)
Vom ajuta oamenii care obtin diverse produse in gospodaria proprie sa le vanda sau sa faca schimb cu altele, intermediind relatiile printr-un un sit si organizand lucrurile incat sa nu se piarda timpul sau sa se ajunga la costuri apropiate pietei. Produsele trebuie sa ajunga la destinatar cel mult la jumatate din pretul din magazine, sa fie de calitate extraordinara si la producerea acestora sa nu fie folosita o forta de munca straina familiei. Nu este corect ca un om sa lucreze altui om, fiecare sa se bucure de rodul muncii sale.

Am inceput un chestionar cu care membrii partidului se vor prezenta in fata celor care accepta sa discute despre posibilitatea unei altfel de organizari a lumii, il vor completa si introduce in baza de date pe care o vom crea in perioada urmatoare. Astept sa contribuiti cu alte aspecte, sa dam o forma definitiva acestei idei.

CHESTIONAR

1. numele si prenumele
2. data nasterii
3. adresa de domiciliu, loc, str. nr. bloc, ap, sector, judet, tara
4. nr. telefon si/sau adresa e-mail,
5. buletin/CI,  cnp
6. scoli absolvite
7. meseria /meseriile
8. membrii familiei:
9. cine are serviciu dintre acestia?
10. ati avut probleme vreodata cu politia?
11. ati fost anchetat, judecat, condamnat?

Ce asteptati de la A TREIA CALE?
-sa primiti un serviciu?
-ajutoare financiare?
-ajutoare materiale?
-conditii generale pentru o viata mai buna?

Daca partidul va avea intr-o zi posibilitati financiare, vreti sa fiti improprietarit cu o suprafata de teren pe care s-o munciti in familie?
Dar stiti sa munciti pamantul?
Ar fi mai bine daca v-ar invata cineva un timp?
Unde v-ar placea sa fie situat acest pamant?
Ati putea acolo sa va faceti singur o casuta?

Vreti sa intrati intr-o retea formata din membrii partidului in care sa oferiti spre vanzare/schimb pe internetul partidului  produse facute de mana dv in gospodaria pe care o aveti?
 Ce ati putea oferi?
 Ce ajutoare v-ar mai trebui ca produsele oferite sa fie de calitate maxima?

Sunteti de acord sa cumparati  anumite produse oferite spre vanzare/la schimb de membrii partidului?

Ce puteti sa faceti pentru A TREIA CALE?
1.Puteti cotiza lunar cu echivalentul a 2 tigari, asta insemnand 10-12 lei/an?
2 Vreti sa redirectionati o parte din impozitul pe profitul la care aveti dreptul prin lege (2%) catre partidul "a treia cale"?
3. Puteti sa ajutati, din saracia dumneavoastra, familiile extrem de nevoiase aflate in baza publica de date a partidului, daca va veni pe strada dumneavoastra un delegat cu o masina si va colecta si redistribui cele donate cu:
-hrana?
-vestimentatie?
-diferite obiecte gospodaresti?
-materiale de constructie?
-vedeti atunci cu ce?
-bani?
-donati o proprietate?
-va oferiti sa ajutati cu putina munca voluntara(cu indicatii (proiecte)?coordonare pe teren?ajutand cu munca fizica la constructia unui asezamant necesar unui improprietarit?invatand pe cineva care incearca sa faca ce stiti dumneavoastra pentru a trai?)
-punand la dispozitie un mijloc de transport? (masina?caruta?remorca?)
-devenind delegat voluntar pentru actiunile de colectare si distribuire a ajutoarelor?

Cum intelegeti sa activati in partid?
1. Sa fiti un simplu membru care sa-si spuna parerile personale, daca va fi intrebat?
2. Sa ocupe functii?
3. Ce functii sunteti pregatit sa ocupati in partid?
4. Pentru ce functii v-ati putea pregati in perioada urmatoare?
6. Care credeti ca este calitatea dv de baza?
7 Dar defectul?
8. Daca dispuneti de bani, sunteti dispus sa imprumutati fara dobanda si sa vi se dea banii inapoi in timp, dupa posibilitati, anumiti membri ai partidului care vor sa faca ceva in gospodaria proprie, pentru a trai mai bine?
9.Ce sume si in care alte conditii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana