duminică, 18 septembrie 2011

un minut de realitate (28)


Miron Cosma da statul roman in judecata la tribunalul de la Haga pentru ca a fost condamnat pe nedrept. (...) In Targoviste a cazut pavanul peste niste nuntasi (...) Marian Vanghelie critica parlamentarii ca nu stiu limba romana (!) si decreteaza: "Ori politicienii se schimba, ori pleaca acasa!" (...) Basescu spune ca femeile pdl au mai multa vointa politica decat barbatii si invita guvernele nemultumite de infractorii romani sa fie responsabile la ele acasa, " noi nu putem sacrifica 20 mil. pentru 500.000!" (...)Adrian Nastase ataca dur: "Oamenii realizeaza tot mai mult ca austeritatea promovata de guvernele de dreapta inseamna sacrificii doar pentru o parte a populatiei. Europa are nevoie de politici proactive care sa sustina relansarea economica si care sa nu neglijeze dimensiunea sociala a guvernarii." (...) 28.000 dintre cei 100.000 someri de bac s-au inregistrat deja la ajofm (...) In scoli absolventii claselor a XII isi vand ieftin, celor saraci, uniformele(....) Alina Naghi daruieste salvatorului sau o casa si o masina (...) Astazi autoritatile capitalei invita promenarzii la o plimbare gratuita - cu vaporasul pe lacul Herastrau, sau trasura.

Pacepa:" Noi nu puteam sa ne unim in vazul lumii, voi puteti. Uniti-va!"

3 comentarii:

 1. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul?
  Căutați o oportunitate de a vă vinde rinichiul pentru bani din cauza ruperii financiare și nu știți ce să faceți, contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de bani pentru rinichi. Numele meu este Doctor Raymond, un nefrolog în spitalul clinicii UBTH. Clinica noastra este specializata in Chirurgie Rinichi si ne ocupam de cumpararea si transplantul de rinichi cu un donator corespunzator. Suntem situați în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia și Marea Britanie. Dacă sunteți interesat să cumpărați sau să cumpărați rinichi, nu ezitați să ne contactați prin e-mail. Email: drkennethraymond@gmail.com sau drkennethraymond@outlook.com (Adamfred24@gmail.com)
  așteptăm răspunsul dvs. urgent
  Drkennethr Cel mai bun regret Dr. Raymond.

  RăspundețiȘtergere
 2. Vrei să cumperi un rinichi sau vrei să-ți vinzi rinichiul? Tu esti
  căutând oportunitatea de a-ți vinde rinichii pentru bani din cauza asta
  defalcare financiară și nu știu ce să faceți, atunci contactați-ne
  astăzi și vă vom oferi o cantitate bună pentru rinichi. Numele meu este
  Doctorul Daniel este un nefrologist la Centrul Medical UBTH. Ne
  clinica specializata in chirurgia rinichilor si avem de-a face cu piata
  și transplantul de rinichi cu un donator corespunzător.
  Suntem în India, Turcia, Nigeria, SUA, Malaezia. Daca esti
  care sunt interesați să cumpere sau să cumpere rinichi, vă rugăm să nu ezitați să
  contactați-ne prin e-mail.

  Email: Doctordaniel95@outlook.com sau Doctordanielben@gmail.com
  Whatsapp: +2349028230916

  Toate cele bune.
  Dr. Daniel.

  RăspundețiȘtergere

 3. Blank ATM Cards

  Becoming wealthy and living the lifestyle of the rich and famous is the dream of many people. And whilst most people go to work or seek other ethical methods of making money online.
  The blank ATM withdraws money from any ATM machines and there is no name on it because it is blank just your PIN will be on it, it is not traceable and now I have money for business, shopping and enough money for me and my family to live on.
  PROGRAMMED blank ATM card that is capable of hacking into any ATM machine,anywhere in the world.
  Contact Person: Prof Alexander Castro
  E-Mail: hacklords.investors@gmail.com

  RăspundețiȘtergere

nu facem atac la persoana