luni, 31 octombrie 2011

un minut de realitate (73)

Nicolas Sarkozy tuna:"Sa muncim mai mult!" Sa mori tu? Da' mai multi ce-are?

O femeie s-a declarat atee la recesamant si-a doua zi i-a venit preotul s-o convinga! (Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date prevede ca obtinerea si prelucrarea acestor date se face numai de catre structuri constituite pentru siguranta si ordinea publica, pentru siguranta nationala si similare. In sensul Legii ANUMITE date nu pot fi cerute si prelucrate sub nici o forma, decat cu acordul EXPLICIT al celui in cauza. Legea cere ca fiecare dintre persoanele împuternicite de INS pentru a colecta date să fie înregistrată la ANSPDCP. În caz contrar, nu au voie să întrebe nimic. Iata datele considerate “cu caracter special”: convingerile religioase, datele privind starea de sănătate, CNP, originea etnică)

Adeptii puterii striga: "Antonescu ar trebui numit Băşina Porcului, ca jigneste cu numele frumoasele flori imperiale", "exersează tragand la nimereală în oricine-l enervează." Pinalti, unul dintre bogatanii tarii, s-a jurat ca nu mai calca la televiziune ca-l intreaba ca procurorii - (Fiii lui au incheiat contracte cu Primaria pe care o conduce, iar el bagatelizeaza: "au incercat sa traiasca si ei!") Alo, justitia?? Opozitia se cruceste: "Atati prosti in conducere n-a vazut Romania de cand e ea!" "DD, noapte de noapte, trage din elicopterul propriu cu ciocoi în popor". Basescu a facut o fotografie intre popi de i s-a dus deja buhu. Mugur Mihaiescu are solutia:" Fiecare a trebui sa fie un partid. Familia e un partid! De ce atatea partide nu fac nimic si asteapta doar de la unul?" Apoi se desumfla: "Le-am propus o noua formula de abordare a bugetului cu mediul antreprenorial, sa salvam economia, dar n-au vrut sa se uite, nu-i intereseaza."

Poporul simte o sfârşeală. Castelul dracula vinde "barbatii de drac" la gratar. Vindeti mai repede, poate scapam!

5 comentarii:

  1. Bună ziua! Nu e corect să inseraţi propoziţii rupte din context preluate fără a indica sursa, atribuindu-le neargumentat, după "ureche" unei părţi sau alteia. Neobservând decât niste bucăţele preluate de ici colo, aleator, riscaţi să apreciaţi eronat nu numai realitatea ci si elementele de conduita morală în publicistica (mă refer la ce scriu eu acum dar nu numai) Făcând din "minutul de realitate" un minut de confuzie, induceţi pesimismul (adică faceţi ce fac si televiziile manevrate de politicieni prin "apocalips tv", în loc să căutaţi, în toată această confuzie pe care unii ne mai străduim s-o risipim, firicelul viu de optimism creştinesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua si dv. Era incorect daca-mi atribuiam expresiile. Oricat ati argumenta dv "realitatea" sau as indica sursa, nu se schimba sensul celor citate.
    Daca fac "un minut de confuzie" sau nu, este meritul sau vina pe care mi le asum.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu vi le-aţi atribuit ci doar le-aţi ciugulit. În privinţa fundamentării sensului şi rostului unei atitudini exprimate public sunt ceva mai pretenţioasă. Faţă de mine însămi, fireşte.

    RăspundețiȘtergere
  4. dac-ati vedea ce vad eu v-ati indoi de "sensul si rostul atitudinilor exprimate public".
    poate mai vb.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt atât de recunoscător Elegantloanfirm că m-a ajutat cu un împrumut de 600.000,00 USD USD, prin ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry, îți sunt etern recunoscător. viața mea s-a întors, finanțele mele s-au stabilit acum dețin o afacere pe care o folosesc pentru a avea grijă de nevoile familiilor mele. Sunt atât de recunoscător pentru dumneavoastră domnule Russ și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru ajutor financiar prin e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru ajutorul dvs.

    RăspundețiȘtergere

nu facem atac la persoana