marți, 13 septembrie 2011

este nevoie de schimbare

Sunt un barbat in putere trecut de 45 de ani, sanatos, cu o calificare destul de buna, si totusi nu gasesc de lucru, se cer tot feluri de hartii si se cer niste lucruri care nu au legatura cu munca depusa.
Se va putea schimba ceva in acest sens?
Nu am postat sa cer mila sau ajutor, ci doar am adus in fata un caz din multe mii de cazuri asemanatoare; eu cel putin sunt singur, dar cei care au o familie de intretinut, ei ce fac?

5 comentarii:

  1. bine ai venit "spaniolule"!
    deocamdata nu vad cum poti fi ajutat, si eu sunt fara nici un venit, ma intretine unul dintre copii.
    programul nostru are o posibilitate, dar trebuie sa fim intai multi pentru a avea rezultate. in program ideea este simplist descrisa.
    ideea mea este sa facem in asa fel incat fiinta umana sa lucreze pentru sine si nu pentru altul. pentru asta are nevoie de mijlocul de productie care nu poate fi decat pamantul. iar asta inseamna bani si timp.
    mai putem insa face ceva, chiar daca nu ne aproba infiintarea la tribunal sau nu castigam alegerile. sa facem un circuit intern prin care fiecare membru de partid (si cei saraci care vor sa intre in acest program), sa lucreze ceva cu mana lui (fara sa angajeze forta de munca), doar in familie, iar bunurile create sa fie puse in vanzare pe o sectiune a sitului nostru. astfel sa avem caciuli din suceava, pantofi din timisoara, camasi din cluj, chiloti de la constanta etc. plus: cartofi, struguri, grau, fructe si alte produse agricole.
    iar noi, in masura in care ne putem permite ca timp si din solidaritate sa cumparam sau sa facem schimb intre noi. conditia fiind ca produsele sa fie mult mai ieftine si de calitate. cine nu reuseste calitatea iese dn joc. iar un om ca dv (sofer, parca), ati putea duce produsele de la unul la altul in schimbul unei sume rezonabile, cu conditia sa nu incurcati oamenii si sa-i nemultumiti. adica esti la punctul fix la ora si minutul stabilit.
    in felul acesta formam o retea a saracilor care se ajuta intre ei.
    daca vom racola si firme, acestea ar putea ajuta cu bani pe cei care incearca sa faca ceva in casa lor, acolo unde sunt, dar fara sa ceara nici o dobanda iar rambursarea sa se faca in timp, dupa posibilitati. si ar avea de castigat exclusivitate pe acea productie. ceva in acest gen a existat la Constanta. dar acolo cel care imprumuta se angaja ca toata viata sa verse 10% din castigul sau acelei organizatii. Partidul "a treia cale" nu cere nici un ban nimanui, cand si daca un om sau mai multi vor voi ulterior sa tina legatura intre ei, foarte bine. daca vreodata vor putea dona partidului un leut, atunci cu acel leut (care va fi la vedere pe blog, cu nume si prenume, data etc) cumparam perimetre de pamant, de preferabil cate 5 ha si improprietarim familile extrem de sarace care au 3 copii si care vor dori sa munceasca astfel, cu conditia ca pamantul sa nu mai poata fi vreodata instrainat.
    Pamant mai putem cumpara si identificand persoanele care sunt salariate din familiile care ni se alatura si raspund rugamintilor sa redirectioneze acel 2%. La 15000 de salariati, putem improprietari 10-12 familii pe an numai din 10 lei, media cat ar putea veni de la fiecare salariat.

    ati inteles ceva?
    sansa este sa ajungem la oameni, cum extraordinar ati si spus, la oamenii de la coarnele plugului.
    Asadar, a treaba si... Dumnezeu sa ne ajute!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveți vreo problemă care vă deranjează?
    Vrei să câștigi la loterie?
    Aveți vreo boală?
    Ești deprimat?
    Ai nevoie de vindecare?
    Vrei să-l aduci înapoi pe fostul tău?

    Sau trebuie să concepi etc.
    Aduc vești bune; Dr. Ilekhojie te va ajuta marele psihic / vrăjitor. Este foarte bun în vrăji, așa că este recomandat
    de departe și de aproape. Vorbește cu el astăzi, o va face
    fii capabil să te ajute. Confidențialitatea dvs. este plasată
    Strict confidential. Trimiteți-i un e-mail la: gethelp05@gmail.com nu muriți cu boala dvs., dați-vă voie ... meritați să fiți fericiți

    RăspundețiȘtergere
  3. Soția mea m-a părăsit și a plecat în vacanță cu fostul ei iubit și în ultimele 4 luni nu am mai auzit-o și nu am văzut-o. Nu am știut niciodată că voi experimenta o astfel de ruptură de inimă de la soția mea după 12 ani de căsătorie cu 3 copii. Șeful meu de la serviciu a observat că nu mă mai puteam concentra la stația de lucru așa cum obișnuisem înainte. Mi-a oferit o discuție pentru a discuta cu el și i-am spus prin ce trec. După ce i-am explicat șefului meu, el i-a replicat lui Lord Zakuza care este o casă de vrăji. M-am conectat la Lordul Zakuza pe linia sa de WhatsApp la +1 740-573-9483, după ce am vorbit cu șeful meu și mi-a spus că situația mea se va rezolva în 24 de ore cu vraja sa puternică. I-am urmat toate instrucțiunile și am crezut și am avut credință în el. El mi-a pregătit o vraja de dragoste care s-a retras pe soția mea în decurs de 24 de ore și acum, amândoi am trăit bine mai mult decât ne obișnuiam. Nu știu dacă cineva de aici are nevoie de ajutor, dar aici este linia WhatsApp Lord Zakuza +1 740-573-9483 și adresa de e-mail: doctorzakuzaspelltemple@hotmail.com dacă ai nevoie de ajutor în viața ta amoroasă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acesta este Natali Oskar și sunt aici pentru a le spune tuturor despre DR ISIKOLO. După 5 ani de căsătorie cu soțul meu cu 2 copii, soțul meu a început să se poarte ciudat și să iasă cu alte doamne și mi-a arătat dragoste rece, de mai multe ori amenință să divorțeze de mine dacă îndrăznesc să-l întreb despre relația lui cu alte doamne, eu a fost total devastat și confuz până când un vechi prieten de-al meu mi-a spus despre un jucător de vrăji pe internet numit DR ISIKOLO care ajută oamenii cu relații și probleme de căsătorie prin puterile vrăjilor de dragoste, la început m-am îndoit dacă așa ceva există vreodată, dar am decis să incearca. când l-am contactat, el m-a ajutat să fac vrajă de dragoste și în 48 de ore soțul meu s-a întors la mine și a început să-și ceară scuze, acum a încetat să mai iasă cu alte doamne și al său cu mine pentru totdeauna și pentru adevărat. Contactați-l pe DR ISIKOLO, cel mai bun jucător de vrăji de dragoste pentru relația dvs. sau problema căsătoriei care urmează să fie rezolvată astăzi prin intermediul lui WhatsApp la +2348133261196.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau să spun tuturor de aici despre modul în care DR WALE mi-a schimbat soarta. Am lucrat ca vânzătoare într-o companie de automobile timp de aproape cincisprezece ani și abia am primit comision pentru a-mi plăti facturile în timp ce un anumit coleg de minte cumpăra case. Eram confuz în privința ei pentru că toată lumea era invidioasă pe cât de mult comision a primit. Nu am înțeles ce este în neregulă pentru că eram bun la meseria mea și nu era nimic în plus din ceea ce făcea ea care să o facă diferită și timp de aproape cinci ani nu am putut să-mi fac curajul să mă exprim în fața ei. Într-o zi, în timp ce m-a plimbat, am rugat-o să-mi dea câteva sfaturi și am optat să învăț de la ea, dar ea a spus că sunt mai bun la slujbă, ceea ce m-a făcut mai confuz pentru că evident, ea era mai bună. După multe conversații, ea m-a informat despre DR WALE care a făcut o vrajă de noroc pentru ea, ceea ce a făcut-o excepțională. Ea mi-a dat contactul lui și mi-a cerut să vorbesc cu el și să fac tot ce mi-a cerut el să fac. Au trecut șapte luni și tocmai mi-am cumpărat prima casă și am economisit suficienți bani pentru a-mi trimite fetele gemene la facultate. Am fost distrus și fără adăpost și nu mi-aș imagina niciodată că voi avea o casă atât de curând. Multumesc DR WALE. Cere-i ajutor și cu permisiunea lui, îi las numărul de contact direct WhatsApp / Viber : +2347054019402 SAU Email : drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

nu facem atac la persoana