marți, 21 februarie 2012

MANIFEST


Treziti-va! Asta nu e Romania Noastra

Ne plangem cu totii ca nu exista alternativa. Alternativa suntem NOI!!! Tu, eu, toti cei care nu au facut politica pana acum, nu au furat, au cei 7 ani de acasa, frica de Dumnezeu, repere, valori, constiinta, idealuri, respect, moralitate, integritate, altruism, solidaritate, demnitate, pregatire. Daca nu tu, sigur exista un Om capabil in familia ta. In anturajul tau. In mediul tau de lucru. In loc sa ne luptam in strada doar ca sa ne exercitam libertatea pe care ne-o putem folosi intr-un mod mult mai inteligent la VOT, sa ne gandim fiecare dintre noi daca putem sa ii inlocuim noi. Si daca nu noi, sa ne gandim la oamenii din jurul nostru care ar putea sa o faca. Si asta cat mai repede. Pentru ca protestul poate fi cu adevarat util, doar in masura in care exista aceasta alternativa viabila. Altfel, e ca si cum am avea cancer si noi luam aspirina! Ca si cum vrem sa ne lasam de fumat, dar nu facem altceva decat sa ne schimbam tigarile! Ca si cum avem pana la masina si ne schimbam volanul! Ca si cum afacerea noastra e in faliment si noi ne schimbam palaria! Nu facem decat sa amanam rezolvarea. Si tot noi vom fi cei care vom achita nota de plata!

Sa ne canalizam cu totii energiile intr-o directie constructiva. In singura directie care ne poate scoate cu adevarat la lumina- aceea a constructiei unei Alternative. Lt. Alexandru Gheorghe ne-a aratat tuturor ca mai exista romani cu adevarat curajosi. Sincer, nu mai credeam. Dar acest curaj trebuie sa fie si constructiv. De astfel de Oameni, cu adevarata constiinta de roman, este nevoie Acolo, unde se decid Legile, nu in strada!

300 de Romani pentru Romania!

Cu doar 300 de Romani Adevarati, sanatosi moral, capabili, alesi sa ne reprezinte in aceste institutii, am putea avea Romania pe care ne-o dorim!

Si ei exista! O parte din ei sunt in strada, urland impotriva unui sistem ce ne batjocoreste pe toti. Altii tac, insa fierb. Multi sunt exilati –plange inima in ei de durere si de neputinta. In timp ce aceia mai multi dau din umeri si nu fac nimic, “ pentru ca nu exista alternativa….. “

Pai... NOI trebuie sa fim alternativa! Nu iti place ce se intampla? Nu iti place cine te conduce? Nu esti multumit? Candideaza TU! Daca te uiti la ei si iti spui: “Am pacatele mele, ca fiecare, dar, la naiba, sunt de un milion de ori mai bun decat astia! “ Atunci candideaza! Implica-te! Romania are nevoie de tine mai mult decat oricand! Sau uita-te cu atentie in jurul tau si gaseste oameni in care crezi. Convinge-i sa se implice. Pentru ei, pentru copiii lor, pentru noi, pentru Romania. Sustine-i! Voteaza-i!

DA, va fi greu! Da, va fi nevoie de sacrificiu- pentru ca tara poate renaste acum doar cu oameni dispusi sa puna interesele tarii deasupra intereselor lor, doar cu oameni cinstiti, capabili de JERTFA si de TRUDA . Dar, cu cat asteptam mai mult, cu atat ne va fi mai greu! Da, va fi nevoie sa ne asumam riscurile- politicienii nu se tem prea mult de protestele in strada, pe unii chiar ii ajuta – in schimb se tem ca de moarte de o miscare curata, noua, sanatoasa. Si? Ce vor face? Vor folosi toate metodele clasice de intimidare: vor scoate / vor fabrica dosare, te vor ameninta, iti vor speria familia, te vor inchide, te vor urmari, vor ticlui tot felul de inscenari, te vor santaja? De asta ti-e teama, nu? Da, stiu! Uite asa au reusit sa tina deoparte toti oamenii capabili! Uite asa am ajuns noi Viermi, calcati in picioare! Suntem ca niste insecte bete care incearca de 22 de ani sa iasa dintr-o camera pe fereastra – fara sa inteleaga insa ca fereastra e inchisa. Ne lovim mereu de geam si nu intelegem de ce ne doare. In timp ce usa e larg deschisa, chiar langa noi. Ne luptam in strada, doar doar vom avea norocul sa ii schimbam intre ei, cand putem sa facem schimbarea atat de usor, prin vot! E atat de simplu! Si greu, in acelasi timp! Pentru ca fiecare om cu bun simt, demn, realizat, va ezita pe buna dreptate sa se implice. Au avut grija sa sperie si sa tina deoparte toti oamenii buni. Insa asa nu se mai poate! Acesti oameni curati, alesi de noi prin vot, sunt singura solutie pentru o adevarat schimbare! Da, Tu, acela care ai stat deoparte pana acum, esti singura solutie! Si nu uita, vor lupta cat vor putea impotriva unui om, impotriva unui grup izolat si usor de dezbinat, dar cu cat vom fi mai multi si mai uniti, toti cei care luptam pentru Romania Profunda, cu atat le va fi mai greu sa ne manipuleze in continuare!

V-ati gandit vreo clipa ca poate au dreptate?

Ne numesc Viermi. Inepti. Inculti. Ciumpalaci. O mahala inepta si violenta. Gaozari. Caraghiosi. Ma intreb daca nu au pe de-o parte dreptate. In 22 de ani nu am fost in stare sa gasim altii mai buni decat ei. Suntem 22 de milioane de romani – un popor a carui inteligenta este recunoscuta in intreaga lume- si nu am fost capabili sa gasim o mana de oameni de care sa fim mandri ca ne conduc. De 22 de ani continuam sa ne lasam batjocoriti de ei. Sunt aceiasi ! Iar noi ridicam neputinciosi din umeri. Ne batjocoresc din ce in ce mai tare, in timp ce noi ripostam sau nu, dar, orice am face, nu facem singurul lucru care trebuie facut: sa ii inlocuim! Cu Oameni Noi, demni sa ne conduca. Nu avem imaginatia, vointa, curajul, demnitatea si solidaritatea necesare pentru a actiona cu intelepciune, gasind altii mai buni. Normal ca ne numesc viermi! Doar niste viermi ar putea inghiti atatea, fara sa gaseasca Solutia! Alternativa! Ne lasam furati si striviti fara sa ne impotrivim. Iata ca mai explodam cateodata. Urlam ca vrem respect. Pai respectul nu se cere, se castiga! Si nu neaparat in strada. Il vom castiga doar atunci cand ne vom ridica nu doar pentru a protesta, desi e si asta un pas inainte, ci pentru a-i alege pe cei mai rasariti dintre noi sa ne conduca, in loc sa ii lasam pe ei sa ne calce in picioare, pe voturile noastre.

Ne bucuram ca, in sfarsit, romanii s-au solidarizat si au iesit sa protesteze. Se gasesc asemenari intre protestele de acum si revolutia din 1989. Eu nu le vad. Cei care au murit in 89 se rasucesc probabil in morminte vazandu-ne ca ne jertfim la randul nostru, pentru a-i pune tot pe ei. “Tot pe ei? Tot de-ai lor? ” Ne intreaba. “Pai, noi nu aveam internet, nu aveam scoli facute afara,ca voi, nu aveam accces la informatii, nu calatoream si, mai ales, noi nu aveam democratie… V-am daruit-o voua si... ce-ati facut cu ea? In 22 de ani trebuia sa va desteptati, sa creati o alternativa solida! Sa deveniti Voi, copiii frumosi ai neamului, Alternativa! “

Din temutii banditi anticomunisti am ajuns viermi. Doar pentru ca nu ne gandim sa solidarizam nu in jurul unui Huo!, ci Pentru Romani adevarati care sa ii inlocuiasca, desi fiecare din noi cunoaste macar o persoana capabila si cinstita.

Da, dar iata ca niciunul nu face primul pas! Si e de inteles ca nimeni nu vrea, ce om de bun simt isi doreste sa intre in troaca asta de-acum numita politica? Insa trebuie! Trebuie sa ii impingem, sa ii convingem sa ne reprezinte. Anul 2012 ar trebui sa fie nu un an al Protestelor ci un an al Alternativei, al Schimbarii Reale, al acelei schimbari pentru care au murit tinerii in 89 si care nu a avut niciodata loc in totalitate, asa cum au visat-o ei. 2012 trebuie sa fie anul adevaratelor modele care sa ne reprezinte cu cinste. Poti fi Tu! sau pot fi Oamenii pe care TU ii indemni sa se implice si apoi ii VOTEZI. Acesti oameni trebuie si pot sa intre pe usa din fata, prin votul si sustinerea noastra, nu printr-un alt masacru in Piata Universitatii.

De trei ani…. De trei ani tot spun ca e nevoie de o miscare sanatoasa! De trei ani vorbesc cu oameni care isi doresc schimbarea. Cu totii asteptam cu infrigurare un om providential. Realizez insa ca si daca acesta ar aparea, singur nu ar putea face nimic. Schimbarea trebuie sa vina de la Noi, de la toti! De trei ani ma straduiesc sa devin eu schimbarea pe care vreau sa o vad in tara. Si realizez ca nu voi termina niciodata aceasta (r)evolutie interioara- ar trebui sa fie un proces continuu pentru fiecare din noi. Am invatat zilele astea ca avea mare dreptate generalul Patton: ”Mai bine ceva functional astazi, decat ceva perfect maine. ”Cat timp tu si cu mine ne tot perfectionam, astia fura tara si ne vand si hainele de pe noi. Cat timp noi ne straduim sa devenim din ce in ce mai buni, ei - pe care nu i-a oprit vreodata teama ca nu ar fi suficient de pregatiti pentru pozitiile pe care le ocupa - isi bat joc de batranii si de copiii nostri. In timp ce tu si cu mine ne imaginam tot felul de scenarii despre ce repercusiuni ar putea avea orice initiativa de-a noastra, ca babele lui Creanga, in povestea drobului de sare, ei se bucura ca ramanem in continuare paralizati in neputinta noastra tampa si purced la furat. Si la numarat bani. In timp ce tu si cu mine asteptam sa apara Fat Frumos pe un cal alb si sa ne rezolve problemele, ei ating culmi nebanuite ale nesimtirii si lacomiei. Sub ochii nostri de viermi lipsiti de curajul de a se ridica! Pentru ca da, ar trebui sa nu mai asteptam pe nimeni, ci sa ne ridicam chiar noi: Tu, cel ce citesti, eu, cea care scriu, el, cel care striga in piata, ea, cea care ridica din umeri nevazand alternativa – cand alternativa este chiar in oglinda! De trei ani sustin ca singura solutie e un nou partid, curat. Insa au facut in asa fel incat este aproape imposibil – avem cea mai restrictiva legislatie din Europa in sensul asta. Dar eram convinsa ca un om corect, oricat de puternic, nu ar avea nici o sansa, odata intrat in acest sistem bolnav. Singura solutie parea a fi doar un partid facut de la zero. Si de aici, cate probleme… Banii care trebuie investiti, oamenii lor- infiltrati printre cei curati, semnaturi, filiale, scandaluri, calomnii, santaj, dezbinare, intrigi, atacuri, furtul voturilor…O nebunie care ar speria si ar descuraja usor pe oricine! Dar iata ca zilele astea am primit raspunsul la intrebarea ce ma tine pe loc de trei ani de zile. Un singur om, profesionist, capabil, cu principii, demnitate, poate invinge sistemul! Raed Arafat a facut-o!

G.A.T.A.!

Sa incercam sa ne solidarizam nu in ura impotriva lor, ci pentru a construi Romania pe care ne-o dorim. Ne-am obisnuit sa daramam orice initiativa noua, dar asa nu vom ajunge nicaieri. Si, din pacate, tot pe banii si pe nervii nostri stagnam! Nu ar fi mai bine oare sa ne desteptam? Iar asta inseamna mai mult decat sa iesim in strada. Ii admir si le sunt recunoscatoare tuturor celor care au ales sa lupte acolo, zile la rand, in frig, insa mi-e teama ca destepti suntem cu adevarat de-abia atunci cand avem si o alternativa! De-abia atunci cand intelegem ca solutia putem fi chiar NOI! Oamenii de bun simt! Iar daca pana acum bunul simt ne-a dictat sa stam deoparte, astazi, mai mult ca oricand, ar trebui sa ne oblige sa ne implicam! Si sa ne implicam mai mult decat printr-un protest: sa fim, sau sa incercam macar sa devenim chiar noi alternativa! Destepti cu adevarat vom fi cand vom reusi sa facem ceea ce toti anii astia de comunism ne-au dezvatat- SA NE UNIM! Si in directia buna…

Am obosit sa tot astept sa faca cineva un prim pas concret, limpede, curat, in directia asta, in timp ce tara se duce de rapa! Lansez o provocare:

-300 de Oameni pentru Romania!-

Grupul de Actiune- Treziti-va Asta nu e Romania Noastra! – G.A.T.A!

Ma inscriu aici, asumandu-mi toata responsabilitatea ce deriva din acest gest – ma voi retrage singura, cu demnitate, daca nu voi putea tine pasul sau daca nu voi putea respecta regulile. O fac nu pentru ca as avea vreun merit special- nu vreau decat sa ii invit, prin propriul exemplu, pe toti ceilalti nebuni frumosi, cu mult mai multe merite decat mine, sa faca un pas in fata si sa ne salveze. Ma recomanda in acest grup doar perseverenta in a-mi rosti adevarurile, precum si o doza de nebunie care, iata, imi da acum curajul de a face acel prim pas pe care prea multa lume ezita sa il faca. Dar un pas clar- cu CV, scrisoare de intentie, fotografie si informatii cat mai limpezi, pe care sa le poata vedea toata lumea. Atat! Si nu imi doresc nimic mai mult decat sa ajung sa ma retrag din grup atunci cand se vor fi adunat atat de multi romani capabili incat sa imi dau seama ca nu mai am ce sa caut aici. Si daca un singur om, macar un singur Roman adevarat va intelege acest strigat si va face acel pas in fata, asumandu-si un rol de Actor – nu doar de Spectator – in viata Romaniei si tot va fi meritat sa ma expun la toate palmele pe care urmeaza sa le primesc.

Poate dura cateva luni sau cativa ani sa gasim acesti 300 de oameni- insa, oricat de mult ne-ar lua, am convingerea ferma ca numai printr-un astfel de demers se poate schimba cu adevarat ceva. Nu mai cred in schimbari peste noapte.

Si nadajduiesc ca vor fi mult mai mult de 300 de romani dispusi sa lupte. Stiu ca sunt multi aceia care nu mai vor sa fie Viermi. Sunt destui aceia care sunt gata sa isi asume riscuri. Dintre ei, ii vom alege pe cei mai buni – pe acei 300 pe care sa ii sustinem si pe care sa ii votam, daca e cazul. E contraproductiv sa ne gandim acum sub ce forma vom alege sa actionam. Important este sa stim ca exista acesti Oameni care sunt gata sa lupte. Esential este ca ei sa isi asume in mod public aceasta responsabilitate de a se implica. Este atat de important sa ii putem vedea aici… Sa ii cunoastem. Noi si intreaga lume. Sa vedem ca avem totusi o alternativa. Este atat de necesar ca ei sa se cunoasca intre ei… Sa se sustina, sa se ajute, sa invete sa fie uniti. Solutiile vor aparea!

Ca va fi conducerea de acum, ca vor fi altii, ca vor fi anticipate sau nu, ca vor fi comasate sau nu, ca va fi monarhie sau nu, ca vor candida, ca nu vor candida, si daca da, in ce conditii vor candida? Ca vor candida acum, sau peste cativa ani, ca vor alege sa se implice doar civic…Important este sa incepem de undeva. Astazi, mai mult decat oricand, este nevoie sa se stie ca in Romania exista oameni decenti, curati, profesionisti, cu caracter, neimplicati politic, cu succes obtinut prin propriile forte, adevarate modele – sau care vor si pot sa devina modele, oameni cu bun simt, care nu fura, au valori pe care le respecta, le apara si le promoveaza, isi iubesc tara… Oameni care sfintesc locul. Pe care sa ii vedem, sa ii cunoastem si sa ii sustinem. Si, in orice fel ar alege ulterior, sa actioneze. Acest grup de 300 de Romani pentru Romania- va fi mereu aici pentru a arata tuturor o Romanie Profunda in care se construieste, se trudeste si se lupta, in mod solidar- nu solitar!

Gasim 300 de Oameni pentru Romania? Nu e o joaca. Nu e inca o initiativa pe Facebook cu sute de postari, conflicte, analize si sugestii care nu duc nicaieri. Aici se vorbeste putin. Concret. La obiect. Nu vrem decat sa aratam ca Suntem. Si ca suntem Gata! Ca nu vrem nimic pentru noi, ci vrem sa facem ceva pentru tara!

Este un grup de o transparenta totala, bazat in exclusivitate pe incredere si respect reciproc. Un grup cu o selectie stricta care ne ajuta sa eliminam din start posibili factori destructivi, elemente disturbatoare, nehotarate sau, pur si simplu, in neconcordanta cu valorile grupului. Asadar, la prima vedere regulile pot parea descurajante. Dar, sa nu uitam, cautam CALITATE, nu CANTITATE. Si, daca esti persoana de care este nevoie, vei aprecia criteriile dure de selectie. Este un grup din care oricine face parte, trebuie sa fie mandru. Un grup din care oricine nu respecta regulile, va iesi singur. Este un grup de profesionisti. De elite, in primul rand morale. De oameni care nu au timp de pierdut. De oameni care nu vorbesc prea mult, ci vor sa faca. Sa faca ceva pentru Romania. Si care in sfarsit s-au hotarat sa arate lumii ca exista si ca au decis sa se implice. In ce fel? Vom hotari impreuna, odata ce vom avea de unde alege cei 300 de Romani pentru Romania. Caci nu de solutii duce lipsa Romania acum. Ci de Oameni! De Oameni care sa fie GATA!

Doamne Ajuta!

43 de comentarii:

  1. Acesti oameni de care amintiti incep sa fie din ce in ce mai putini, asa ca noua revolutie nu poate fi decat ceva predictibil, adica un fiasco, exceptie daca nu ganditi in urmatorii termeni, anume ca adevarati cetateni patrioti, onesti , curajosi si cu IQ inalt se mai gasesc inca si in institutiile armate ale tarii, acestia trebuie descoperiti si unificati, iar alaturi de ei, cei din societatea civila.Acestia-din Armata, Politie, SS,Justitie- oricat de putini numeric ar fi , sunt singurii care pot duce la bun sfarsit o adevarata revolutie, pentru ca sarcinile sunt multe si trebuie rezolvate chiar simultan sau in termene de zile, de acea este o absoluta nevoie de ei...In primul rand trebue arestati cam 4 Miii de indivizi, adica toate conducerile de dupa "89, trebuie judecati nepartinic si depusi in penitenciare pentru minim 10 ani, iar cei din varf(cam 20, la numar) , pres-edintii, pm-ii, 'ugur 'sarescu, etc.) trebuie judecati pentru inalta tradare de tara si sabotarea economiei nationale, cat si pentru genocid silent si-desigur- LEGAL, condamnati capital si executati in public. In acelasi timp sau imediat, trebuie procedat la confiscarea totala a averilor acestora(adica un minim de 250 MILIARDE EURO) si intoarcerea la Monarhie NUMAI cu aport Englez, si -garantat- doar in cel mult 6 luni, Romania va face un salt nemaiantalnit in istoria omenirii, atat pur economic cat si general-social...(LS)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In circumstantele actuale 300 de oameni(romani adevarati) reprezinta abia acea floare vs. primavara...E nevoie de cel putin 3-4 mii de asemenea oameni , iar acestia pot fi gasiti-mai degraba- intre romanii care au plecat din tara de mici(cu parintii) sau tineri(deci necontaminati cu mentalitatea romaneasca), si -acolo- au reusit sa se impuna in breasla lor, prin munca si onestitate, ,inovatie, autodisciplina si autolimitari, etc., etc., de acestia are Romania nevoie, insa numai daca si intreg sistemul este schimbat din temelii, asa cum este -maI sus expus)LS

      Ștergere
    2. INTERVIU Ana Maria Pătru (AEP): O eventuală adoptare a votului obligatoriu ar trebui să reflecte nu doar opțiunea decidenților politici, ci și pe a cetățenilor (Agerpres) (...)___---___o agentie si o sefa platite de pomana...Orice vot, obligatoriu sau facultativ, nu schimba nimic, pentru ca PE ORICINE AI VOTA , REZULTATELE SUNT LA FEL, numarul indivizilor declasati ajunsi in posturi cheie(la orice nivel) a A TRECUT DE MULT DE PUNCTUL CRITIC, incat ei vor sufoca imediat(sau vor "redirectiona") orice persoana cu bune intentii, aleasa in orice funcie...Solutia este doar una, BOMBA ATOMICA POLITICA SI ADMINISTRATIVA, adica schimbarea sistemului cu intoarcere la Monarhie INSA NUMAI CU APORT ENGLEZ, la varf, si -simultan- "importul" a cel putin 3-4 mii de profesionisti(adica bine indivizi excelent pregatiti si onesti) in toate domeniile(INCLUSIV in politie justitie, etc.) si imediat inceperea unei reforme la fel de radicale, adica trimiterea in inchisori a cel putin 3-4 mii de indivizi (parlamentele, pres-edintiile, pm-ii si ceva clientele), confiscarea totala a averilor acestora(cel putin 250 MILIARDE EURO) si astfel Romania poate face un salt exceptional si -in max. 6 luni- poate devenia "Steaua Sudului"...(LS)

      Ștergere
  2. Tara secreta a serviciilor perfecte



    de Catalin Avramescu, conferentiar

    Luni, 22 August 2016, ora 13:55







    (ziare.com)









    Tara secreta a serviciilor perfecte

    Catalin Avramescu










    Priviti in jur. Infractorii au ajuns sa faca legile. Gropi in asfalt. Taxe punitive. Gunoaie abandonate pe trotuar. Cartiere istorice demolate pentru a face loc unor constructii-kitsch. Sistemul de educatie in cadere libera. Cozi la toate ghiseele, birocratie sufocanta. Evaziune fiscala. Spitale in care colcaie viermii.


    Primul tablou este cel al Romaniei reale. Al doilea descrie Romania serviciilor secrete.

    Este o fractura logica aici, nu credeti? Daca este sa ii asculti pe sefii SRI si SIE, precum si pe majoretele lor din politica si din presa, ...
    Si aceste doua Romanii, sub conducerea acelorasi politicieni...

    Documentele de arhiva publicate in ultimii ani au aratat cu ce se ocupa de fapt Securitatea. Directia de Informatii Externe, cu deosebire. Informatiile externe, cate erau adunate, erau destinate de fapt Moscovei. Altfel, agentii Securitatii serveau direct familia Ceausescu. Ea cerea blanuri si truse de manichiura. El dorea pusti scumpe de vanatoare.

    Securitatea (mai ales DIE) comercializa orice. Arme catre 'Ndrangheta (mafia din Calabria). Evrei, germani, dizidenti religiosi sau prizonieri politici. Totul avea un pret. Cetateni romani dati la schimb pentru o ferma de porci (cazul este real, din arhive). Constantin Noica, filozoful, urma sa fie vandut pentru 5.000 de dolari (afacerea a cazut; si acest caz este documentat in arhive).

    In tot acest timp, ofiteri superiori DIE pandeau sa ia vilele celor care urmau sa plece in exil. Unii locuiesc si acum in aceste case. Mergeti prin Cotroceni, Primaverii sau Dorobanti si ii veti vedea. Conduc Romania ei si rudele lor, din spatele gardurilor electrificate.

    TOATE ACESTEA retea s-a reinventat dupa 1990. Tot sub masca "apararii interesului national"...."

    ______--------_____felicitari C.Avramescu, sper ca cei care sunt de accord cu tine isi vor exprima opinia si adeziunea, in acest fel ticalosii vor intelege ca si in Romania exista mici nuclee de umanism si curaj...Totusi, trebuie sa fii foarte atent, ti-ai luat o sarcina uriasa, nu cred ca banditii nu fac deja spume si nu vor sa te sanctioneze cat mai drastic posibil, chiar capital.Prin acest al doilea articol(citite de mine) confirmi teoria mea si anume ca Romania -intreaga DAR MAI ALES LA VARF- este un puroi urat mirositor, o cloaca, o hazna superamputzita care nu mai poate fi dezinfectat si deratizata din interior nici de o mie de Corrado Cattani si o mie de Laura Conti, motiv pentru care -repet a mia oara- Romania are nevoie de O BOMBA ATOMICA POLITICA SI ADMINISTRATIVA, adica intoarcerea la Monarhie numai cu APORT ENGLEZ si "importul" a minim 4 mii de specialisti din mai toate domeniile, inclusiv(chiar/ si mai ales) din Politie, SS, Justitie, unde -DA- se clocesc si acopera marile tunuri date Romaniei, la zi este vorba de peste 999 MILIARDE EURO, insasi CIA a semnalat ca ei stiu sigur de o scurgere -in exterior- de aprox. 400 MILIARDE(!!!) EURO...In acelasi timp, C.Avramescu, iti recomand sa contactezi ofiteri romani si nu numai, de inalta valoare morala de la cartierul general NATO, si impreuna cu ei sa pregatiti cea ce inca nu s-a mai intamplat in lume si anume lichidarea unui sistem supermafiotizat,sistem CARE ESTE O BOMBA CU CEAS pentru UE si chiar pentru omenire, idiotii care conduc si fura Romania, au furat si fura pe oricine, ei sunt doar niste animale inferioare de prada, e adevarat ca si bezmetice, de unde -se pare- ca nu le pasa de consecintele actiunilor lor...Odata cu efectuarea primului pas, 4 mii de indivizi(toate conducerile de dupa "89) trebuie arestati, judecati(nepartinic) si inchisi pentru minim 10 ani, iar averile lor confiscate extensiv, cea ce va adduce statului si societatii romanesti , peste 250 MILIARDE EURO, minim.Cu aceasta suma si masurile amintite, Romania va executa un salt economic si social, la fel, nemaiantalnite in instoria omenirii...(LS)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Articolul "Tara secreta..." (al lui C.Avramescu) a fost publicat ieri(luni) la ora 13:55 pm, iar azi (marti) la ora 5:10 am(ora Romaniei) NU EXISTA NICIUN COMENTARIU la articol, cea ce este absolut fantastic nu doar neuzual, deobicei la asa articole "fierbinti" se gaseau -repede- comentatori...Insa fiind vorba de SRI si SIE se pare ca oamenii prefer sa faca pe neutrii, desi ar avea multe de spus...Iar asta inseamna ca le este frica sa-si spuna parerea (adica de accord cu autorul) si mai bine se tin neutri...Iar asta -din nou- inseamna ca teroarea mentala inca bantuie in tara, expresia "libertatea de exprimare" este valabila pentru flecareli nu si pentru asa probleme transante, autocenzura se impune "natural', ca forma de supravietuire(nu neaparat referire la "actul final" insa lumea este precauta in a nu-si atrage sanctiuni (hartuiri, amenintari voalate, discriminari subtile, etc.) din partea autoritatilor si mai ales a celor doua sperietori...Situatia este grava, indeed...(PS-dupa ora 9:00 a.m., au aparut 6 comentarii)

      Ștergere
    2. Cum lucreaza un presedinte

      Catalin Avramescu

      Cu hartii, in primul rand…

      Klaus Iohannis a declarat intotdeauna ca doreste sa fie alt fel de presedinte decat Traian Basescu. Cel putin intr-o privinta, il anunt ca a reusit…Pe mine ma mira un singur lucru. Klaus Iohannis declara ca este luteran. Eu am o mare simpatie pentru protestantism…

      Pe 24 mai 1521 Luther ii scrie lui Spalatinus: „Satana este treaz!…”

      2-„Doi ș’un sfert“: la ce bun un serviciu secret care protejează infracțiunea?

      Cristian Campeanu

      2016-09-06

      După cât de mult s-a compromis, serviciul secret al Ministerului de Interne ar trebui desființat.

      …Deși afirmă că nu ar fi vorba de o chestiune politică, Băsescu se contrazice și câteva fraze mai încolo susține că „dacă vorbim de un joc politic în înlăturarea lui Tobă, nu am putea să credem decât că a fost făcut pentru că în timpul lui Tobă nu s-a putut fura“. Este vorba, de­si­gur, despre alegerile locale. Că nu s-ar fi furat la locale nu poate fi un argument în favoarea integrității și competenței minis­trului Tobă, fiind mai degrabă un standard minimal pentru orice ministru de Interne, dar, oricum, întreaga discuție despre ale­geri este complet irelevantă în cazul domnului Tobă.

      Deși atât Dragnea, cât și Băsescu mută atenția asu­pra unei pretinse dimen­si­uni politice a cazului Tobă, în realitate este vorba des­pre cu totul altceva: despre corupția din Ministerul de Interne… Pe scurt, DNA a aflat că, în loc să uti­li­zeze fondurile operative pentru a com­ba­te criminalitatea, DIPI a aruncat banii pe chermeze și pe cadouri pentru ministrul Oprea. Când DNA a cerut documentele ca­re înregistrau aceste cheltuieli, DIPI și ministrul Tobă au refuzat pe motiv că ar fi fost secrete. Dar, în România, legea in­ter­zice secretizarea documentelor care ar pu­tea constitui proba săvârșirii unei infrac­țiuni…”___––____C.Campeanu este total la obiect, nu numai in MAI exista coruptie la varf, dar in toate ministerele si in toata conducerea tarii, motiv pentru care nu se mai poate face nimic, exceptie, BOMBA ATOMICA POLITICA SI ADMINISTRATIVA, adica intoarcerea la MONARHIE CU APORT ENGLEZ, importul de minim 4 mii profesionisti in toate domeniile(inclusiv politie justitie, etc.)urmata de formarea de cadre noi bazate pe real professionalism(calificare excelenta si onestitate pe masura).Insa Avramescu ma face din nou sa ma intreb daca nu cumva el nu este deloc ce pare a fi, pentru ca in articolul sau, 1/2 din idei sunt de fapt pentru sustinerea si spalarea ex-pres-edintelui basescu, ca si cum el nu ar sti ca individul a dat cea mai mare lovitura economiei romanesti(JAFUL MILENIILOR=dosarul Flota) si in continuare altele mai „mici"-cont.-

      Ștergere
    3. -continuare-”(distrugerea industriei romanesti vanzarea pamantului catre straini,etc.), in timp ce taia salariile chiar si cu 50%(desigur, pe cele ale muncitorilor, nu pe ale lor, cei din varf!!!).Desi are perfecta dreptate in cazul iohanis ,adica un tembel criminal interest doar de leafa buna si colectarea de chirii de pe urma caselor obtinute fraudulos(sa nu uitam si „functia” de perpetuu turist!), se pare ca avramescu are un dinte personal impotriva acestei hahalere de Sibiu, pentru ca el este cel care l-a rechemat din dulcea functie de ambassador in Finlanda.Scenariul poate fi cam asa: cu ingaduinta serviciilor, avramescu a atacat frontal sistemul si serviciile, pentru a capta increderea a cat mai multi, si -ulterior- in punctul urmator a virat spre tinta initiala(dar nedeclarata) adica albirea marelui bandit basescu poate chiar cu scopul de-al reabilita pe acesta , care (pentru protectia sa si a mafiei sale) ravneste la o functie inalta si cu imunitate…Iar pentru a ne convinge ca este ” om de bine” avramescu ne spune ca-i iubeste pe protestanti si ne adduce un exemplu, cel cu Luter, insa mai exista si altele…. De exemplu cel cu Calvin, care l-a condamnat la ardere pe rug pe marele savant Miguel Serveto(tot pe la anii 1500+), iar odata cu el au fost arse si cele mai multe dintre volumele sale medicale…Daca lucrarile sale (specializate pe bolile cardio-respiratorii) ar fi fost salvate, omenirea ar fi fost -la zi- cu cel putin 2-300 de ani in avans in domeniu, iar imensa mortalitate actuala- nu mai vorbim de dizabilitatile impuse- datorata acestor afectiuni specifice( cardio-pulmonare) ar fi fost cu mult, cu mult mai redusa(LS)

      Ștergere
  3. Motivarea condamnarii tortionarului Ficior: Ii batea, schingiuia si infometa pe detinuti. De foame mancau serpi cruzi

    Instanta Curtii de Apel Bucuresti arata, in motivarea prin care Ioan Ficior a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare,…”___–-___cateva zile in urma un tip (recidivist cu chestii marunte si medii) a fost condamnat la 35 ani inchisoare, pentru ca a ucis un caine…Si nu neaparat pentru” animal cruelty” ci pentru ca acest caine era K-nine, adica era ofiter de politie si in USA legea este asa cum trebuie, adica gheatza si otel, si nu se aplica dupa emotiile judecatorilor sau ale oamenilor politici…Desigur ca in cazul acestui ficior este cam ‘sarit” unul din principiile Justitiei, adica pedepsirea vinovatului, acesta, la varsta sa nu-l mai intereseaza nici daca il vor executa, insa sentinta trebuie indeplinita pentru celelalte motivatii esentiale si anume retributia facuta de societate(prin bratul legii) si mesajul transmis eventualilor amator, repetand ca pedepsirea in sine si reformarea individului, in acest caz nu mai au revelantza.Iar pentru cei care au facut posibil exitenta si „dezvoltarea” acestor indivizi, deasemeni Justitia ar trebui sa se grabeasca, astfe in putin timp, pe iliescu nici macar nu-l vor mai putea ancheta pentru genocidul comis si pentru initierea si dezvoltarea statului MAFIOTIC Roman, o posibila completa satisfactie a Legii ar putea fi obtinuta in cazul celor 4 mii de mari mafioti ai tarii(toate parlamentele, pres.-edintiile si pm-ii, plus alti cativa client grasi) situatie in care grosul trebuie pus in inchisori pentru minim 10 ani, iar cei 15-20 din varf, NUMAI LEGAL, executati in public, si -simultan- confiscarea integrala-chiar superextensiva- a averilor acestora, cea ce va insemna un minim de 250 Miliarde euro, suma cu care-ALATURI DE intoarcerea la MONARHIE CU APORT ENGLEZ- va transforma radical Romania, chiar in mai putin de 6 luni…

    RăspundețiȘtergere
  4. ciolos- UE , factor de mentinerea pacii, dar trebuie sa construim si instrumente pentru prosperitate.(...)___---___Pai, ce ba, ciolosvekule, te-a retinut cineva sa nu cresti prosperitatea romanilor? Ah, uitasem, ai facut-o pentru cei trei cabalieri ai apocalipsei, adica ti-ai marit tie salariu, apoi giohanalei de Sibiu si marelui parazit al natiei, "preafericitul"***...Adica voi "castigati" ( de fapt luati cu japca) peste 30 mii lei/luna, iar o famile de 4 -cu doi angajati- abia de fac pe langa(sub) aceasta suma, TOT ANUL!(2***) De fapt tu dai din fleanca de zor doar ca sa mai treaca-fara evenimente- si ultimele doua luni de mandat si ce va ramane in urma ta , se va vedea, istoria il va numi "dezastrul silent ciolosvek"( ***Asta dovedeste cat sunteti de fricosi si lasi, mai degraba conspirati cu popimea impotriva poporului decat sa puneti piciorul in prag si sa faceti o reala separate a puterilor in stat...vai de capul vostru de papitzoi amaratzi! ///2*** si -fara exagerare- aceste salarii sunt maruntis pe langa alte avantaje -deobicei mascate si ilegale- care vin odata cu "fonctia", ca asa sta bine balcanismului, plocoane, peschesuri, spage,zeciueli, etc., etc., inclusiv indopari pe gratis pe la ospetele sasilor stramutati pentru a doua oara, ca vorba cea "unde-i bine, acolo e si patria"... cand iti va expira mandatul de "mare leader", unde-ti vei gasi patria? ...Ghici... Acolo unde ti se depun banii in cont-in Franta sau Germania- plata pentru ASERVIREA, VANZAREA SI DISTRUGEREA TARII...
    PS exact cand este pe picior de plecare, pe marele cilosvek l-a traznit idea cu prosperitatea romanilor, pana acum s-a ocupat de taiat hartii si cumparat opera de arta...Bravos ciolosvek, bravos!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cioloș: Moștenirea lăsată de eroii Războiului pentru Întregire trebuie păstrată, îngrijită și respectată de urmași

    duminică, 28 Aug 2016, 14:12 (...)___-----____






    Respect pentru "Intregire"? Nesimtirea acestui vierme este egalata doar de cinismul cu care vorbeste despre intregire, cand el -stie bine si stie toata lumea- a fost printre artizanii instrainarii pamantului catre oricine( ca si comisar European pe agricultura si alte functii prin guvernul roman), si chiar acum sub nasul sau(in functia suprema), s-au vandut si se vand zeci de mii de ha de padure si alte terenuiri, practice Romania nu mai este a romanilor decat pe harta, altfel cel putin 1/2 din suprafata tarii a fost si este vanduta strainilor, iar economic, chiar mai mult de 1/2 din toate afacerile de pe teritoriul romanesc(bastinas si in strainatate) sunt derulate nicidecum de romani, iar profitul( si bunastarea) ia aceiasi cale, pavand drumul spre desfintarea tarii ca entitate statala si natie...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ponta: In Italia nimeni nu a iesit sa spuna despre coruptie si sa ceara schimbarea guvernului(...)___-----___Cum am zis de sute de ori, nu trebuie sa te ghidezi pentru a credita o persoana, dupa mutra, dupa haine, masina, etc., pentru a sti cu cine ai de'a face, ci dupa ce a facut si ce intentii are-macar declarate- si daca are si un plan si o baza pentru realizarea lor...Totusi, pentru unii, mutra ne spune si ce au in gusa, cazul prietenului d-lui Goe de Gorj, si anume de-genera-tul opera, a carui mutra stramba si hada se muleaza ca o manusa pe caracterul sau de excroc si de criminal las...In schimb, d. Goe de Gorj are o mutra simpatica chiar inteligenta(titulesciana) si cu asta a "razbit" prin multe situatii, insa in realitate este exact ca si de-genera-tul opera, adica chiar este posibil sa fi avut o parte in moartea procurorului C.(?) insa este evident si dovedit ca este si excroc cat si las si -ca mai toti politicienii romani- arrogant si plin de el, crede ca smecheriile lui vor tine la nesfarsit...adica ia de prosti milioane de romani, care -vezi doamne!- nu vor baga de seama ca respectiva comparatie si paralela nu poate stat deloc in picioare, aici(in Italia) avem de'a face cu un fenomen natural( imposibil de prevazut in timp util, oriunde) si -in plus- multe din casele italienilor sunt case istorice , insa chiar daca au o arhitectura de inalta clasa, sunt totusi f. vechi si construite fara prea mult (sau deloc) fier-beton, simplu spus, sunt constructii obisnuite , unde s-a folosit caramida, piatra si mult lemn, care toate s-au uzat fizic, lemnele doar ca nu au putrezit, iar liantul dintre parti s-a uscat si -practic a lasat partile la voia oricaror miscari tectonice sau chiar furtuni serioase...Nu mai vorbim ca dl.Goe vrea sa induca o alta minciuna si anume ca Italia de azi ar fi aceiasi cu cea de acum 50 de ani cand coruptia era ceva gen Romania de azi...Minte, in Italia vor cadea destule capete dupa acest cutremur...Insa ma surprinde ca individul are inca tupeu, se pare ca "uncheselul de la Craiova" este in vacanta prelungita, dl. Goe mai bine ar profita de acest lucru si s-ar refugia in unul din putinele locuri unde este probabil ca nu va fi extradat, adica in China...

    RăspundețiȘtergere
  7. Cioloș: Premierul Renzi vrea consolidarea clădirilor din zonele cu risc seismic din Italia; susținem această idee

    marţi, 30 Aug 2016, 21:49 •

    (...)








    individul este chiar cretin, vrea sa dea impresia ca italienii nu ar porni la asa program daca nu ar fi sustinut de el , de ciolosvek, sau macar aprobat de el...In primul rand el nu avea ce cauta in Italia pentru aceasta problema, este un minister si un senator al diasporei, exista o ambasada in Italia, el -practic- a prins momentul de o plimbare a cheltuit cateva zeci de mii de euro pe o plimbare (ca doar nu s-a dus singur ci cu o crila de cel putin 5-6 indivizi) fara sens, ci cu sens doar pentru el si gasca de plimbaretzi...Populism ieftin, ca si cu declararea unei zile de doliu national, e nonsens, cutremurul s-a produs in alta tara, victimele nu sunt urmarea unei actiuni in teatre de lupta(deci eroi) iar cei care au suferit pierderi materiale(romanii de acolo) au nevoie de cateva mii de euro fiecare familie, pentru a merge mai departe, pentru inchiria o rezidenta si a-si cumpara strictul necesar (frigider, etc.) de lucruri casnice(sau masina), distruse la cutremur.practic, aceasta plimbare anuleaza sau indeparteaza prima marja de bani - de cate o mie de euro/familie- pentru primele 10 familii, cele mai afectate de eveniment.Cum il stim mare 'director al oficiului de taiat hartii", este destul de probabil ca primii care vor primi cativa banuti ca ajutor , vor fi in saptamani lungi, inainte...

    RăspundețiȘtergere




  8. Ion Cristoiu:Megaexcrocheria "Cumintenia Pamantului"- ciolos este un Robin Hood, ia de la toti si da la unii: la grupurile de interese(...)Sotia lui Dacian Ciolos canta pentru "Cumintenia Pamantului" Marti, 26 APRILIE 2016, ora 19:07 (...) ________-------_______ N-are decat sa cante daca-i place si e buna la a canta, dar mai degraba ar schimba mesajul, iar pentru asta va trebui sa-i suceasca inca odata mintile ciolovecului, pentru ca a cumpara (statul) aceasta opera de arta, este o mare greseala din toate punctele de vedere, este chiar o absurditate aceasta idee si insistenta .Practic pierde (in primul rand) proprietarul actual al sculpturii, care o poate vinde la o licitatie internatiobnala si poate primi chiar zeci de milioane, in plus.In aceasta circumstanta, statul pierde partea revenita prin taxare,si pierde si banii veniti DIN afara (SI NU din tara, ca in cazul pe rol) , care vor putea fi investiti(de proprietar) in ceva lucrativ, etc.)...Nu mai adaugam ca proprietarul a fost cam fortat sa faca "afacerea" cu statul, doar pentru a servi unui scop propagandistic si populist, adica ciolovec (si bovina de Sibiu) vor arata mai patrioti in fata multimii, desi patriotismul s-a vazut la vanzarea pamantului (adica a tarii) catre straini si nu se masoara in acest gen de situatii, pentru ca DIMPOTRIVA, o opera de arta trebui vanduta ,catre un muzeu sau un colectionar celebru,iar impactul cunoasterii si interesului pentru Romania va fi mult mai inalt in acest fel, practic la aceasta ora , peste 95% din populatia tanara si adulta a lumii nu au auzit de Brancusi(multi, nici de Romania) si tot aceasta populatie se va indrepta (daca poate) spre a vizita NU Romania, ci destinatii consacrate(Londra, New York, Paris, Roma, Madrid, etc., etc.) si abia de aici incolo (pe aceasta filiera) si Romania poate intra in atentia lor turistica, odata ce vor afla ca respectiva lucrare este a unui roman si ca acesta mai are mai multe lucrari -bine cotate- chiar in Romania, ei vor vizita si Romania-chiar daca doar "data viitoare"- , unde vor cheltui , s/a/m/d/.Ce poate face guvernul Romaniei acum, in ipostaza unei licitatii internationale, este sa impuna niste clauze cumparatorului(in special colectionar particular-direct sau prin intermediul vanzatorului), precum obligatia ca -annual- piesa sa fie expusa in Romania, pentru o luna, odata luna de nastere, cealalalta data, luna mortii artistului, iar -o alta obligatie- piesa trebuie expusa public cel putin alte 7-8 luni/an....Deasemeni, guvernul poate impune si vanzatorului o clauza, si anume ca acesta sa nu poata scoate din tara -in primii zece ani- mai mult din jumateta sumei incasate, cu exceptia ca acesta ar deschide o afacere internationala cu sediul in Romania(si nu prin Panama), unde va plati taxele...Astfel Romania va avea de castigat PE TOATE PLANURILE, actualul proprietar la fel, deci sotia ciolovecului ar trebui sa schimbe macazul si sa cante pentru aragaz(frigider, etc.) adica banii donati sa fie folositi in planul de ajutorare a populatiei, care-si VA PLATI DATORIA, iar de aici guvernul va avea un fond mai special la dispozitie, pe care ar trebui sa-l foloseasca in situatii similar (LS)

    RăspundețiȘtergere
  9. Guvernul ar putea introduce un interval de timp de la cumparare dupa care un teren agricol poate fi vandut

    de R.M. HotNews.ro (...)___-----____Psalmi 24:1 :"Intreg Pamantul este al Domnului..." . Si atunci, cum poate fi vandut si cumparat, fapt care este baza tuturor problemelor sociale, trecute si prezente...A cumparat cineva pamantul de la Dumnezeu, plus dreptul de revanzare? Este cel mai absurd lucru ca o persoana sa aiba drept de proprietate asupra unui petic de pamant, mai mare ca al vecinului, sau oricui...desigur ca trebuie acceptata demarcarea teritoriala pe tari( macar INCA) insa in interior lucrurile trebuie sa fie clare si Romania poate fi pioner si exemplu in acest sens, si -asa cum am scris de multe ori- TREBUIE facuta o nationalizare a pamantului, pentru o zi sau o ora si imediat, reampartirea in mod egal a pamantului, catre fiecare cetatean trecut de 17(sau 16) ani, adica -pt. Romania- aprox. 1ha/cap , iar statul trebuie sa mentina in proprietate cateva procente bune(chiar peste 25%) in care trebuie -obligatoriu- incluse PADURILE SI APELE, care trebuie considerate de importanta strategica si exploatate corespunzator, chiar si prin intermediul firmelor particulare, atata timp cat controlul este foarte public, adica prin (/de) intermediul statului...Cel putin pentru Romania, aceasta ar rezolva toate problemele economice si sociale ale tarii(vezi si scrisorile-pe tema- trimise ex-premierului ponta, actualului cat si actualului pres-edinte)

    Miercuri, 31 august 2016, 21:48 Revista Presei | Radio TV


    Guvernul

    RăspundețiȘtergere
  10. DNA ii cere Senatului aviz de urmarire penala / Gabriel Oprea acuzat de uciderea din culpa a politistului Bogdan Gigina(...)
    2-Ministrul de Interne Petre Toba a demisionat, miercuri seara. Acesta este acuzat de procurori de favorizarea infractorului, iar DNA a cerut inceperea urmaririi penale pe numele sau.(...)___-----____Cazul uncepe sa devina de importanta si siguranta nationala, este clar ca functiile supreme au fost ocolite, marile puteri(doua) cu interes pozitiv in Romania, au transmis la modul direct mesaje catre DNA, tocmai pentru a evita situatia in care Romania va colapsa din interior(datorita coruptiei) sau va trebui sa fie eliminata din structurile europene si NATO, tocmai pentru ca, cu asa "oameni" in functii supreme , Romania nu reprezinta nicio garantie si doar continua sa fie o piatra de moara, agatata de aceste structuri...Probabil ca taritzeanu va mai incerca sa revolte sindicatul marilor banditi(numit parlament
    )impotriva "amestecului altor state in treburile interne", insa nu-i va mai merge, pentru ca el insusi este pe lista gadei...Dar -va imaginati- ce impresie creaza Romania, in care indivizi din functii extrem de inalte sunt urmariti penal, pentru infratire cu borfasii, etc., generali urmariti penal pentru ucidere din culpa a propiului soldat si inca pe timp de pace, doar pentru a-si satisfice pornirile megalomanice...In sfarsit, e clar ca cele doua mari puteri au inteles ca Romania este un stat fanariot , in care oricine primeste o functie (desigur dupa ce a platit peschesul) face exact ce vrea, dupa propriile dorinte si interese, indifirent de cat de adanc incalca legea, morala si bunul simt...Justitia trebuie insa sa lucreze la foc continuu, overtime, pentru ca multe alte mari dosare sunt nerezolvate de ani, cea ce este o pata pe obrazul statului si societatii romanesti...Numai cu acesti banditi inchisi si averile lor confiscate, Romania poate avea un start sanatos...

    RăspundețiȘtergere

  11. Cristian Paun(Finantare.ro)






    O nouă aberație a tehnocraților: revenirea la stagiul militar obligatoriu


    (...)____-----____
    Armata romana a ultimilor 60-70 de ani(ca sa scriu la subiect) a fost de fapt (alaturi de puscariasi, elevi si studenti) o parte insemnata a fortei de munca( in special in agricultura), si desi numeric era „o forta” echipamentul si armamentul disponibil (adica calitatea) era doar o sperietoare caricaturala pentru orice alta putere militara a lumii, inclusiv pentru Rusia(URSS).La fel de adevarat este ca peste 99% din ofiterii ultimilor 50-60 de ani erau ca si restul diversilor „profesionisti”, doar ageamii si -pe deasupra -fricosi, nici macar unul dintre ei nu era trecut prin focul razboiului(cu extrem de mici exceptii), asa cum au fost miile de ofiteri din armata regala, decimata de regimul communist, fie prin inchisori, fie doar scosi din armata si marginalizati, inclusiv baneste.Iar faptul acesta este dovedit de noua garnitura de ofiteri( ajunsi in functii inalte) de dupa „89, care au transformat armata intr-o afacere personala, au furat si vandut tot ce a fost posibil…In sfarsit armata romana(singura) nici inainte de „89 si nici acum, nu ar face fata unui atac serios, noroc ca am fost si noi integrati in NATO. Pentru exemplificare , doar doua exemple, de-genera-tul opera,a iesit din armata (pentru afaceri civile) si s-a intors cand „a vrut muschii lui”,in mod normal nu mai trebuia reprimit in armata, iar cei care l-au acceptat, ar trebui anchetati, sunt sigur ca toata aceasta manevra s-a facut doar cu scopul de a se jecmani armata, de catre individ si acolitii sai din armata si din afara…(cont.)

    RăspundețiȘtergere
  12. -continuare-"...Doi, se stie ca ceausescu(in decembrie „89) in turbarea sa, era decis sa puna tunurile pe Timisoara, si a ordonat trupelor din Arad sa porneasca spre Timisoara, insa „motorizatele” armatei romane(ca si tunurile si bateriile de rachete, etc.) erau ziluri rusesti, ramase din al DRM, niste taraboante (practic normal pentru varsta lor matusalemica)care mai ales iarna, aveau nevoie de o ora doar pentru a putea fi pornite(realmente ” la manivela”) si faceau diverse pene, la fiecare 20 km…Si trebuie sa adaugam si faptul ca "combustibilul” folosit era falsificat, prin „adapare”, multe tone din acest combustibil, era sustras de cei care se ocupau( ofiteri si maistri militar) direct de depozitare si paza, acestia furau si pentru ei, dar mai ales pentru comandantii unitatii militare si alte cadre inalte, pentru ca este o nedrepate sa vorbim doar de coruptia si jaful din armata, actual, acesta a existat tot timpul in regimul trecut, insa se facea mult mai discret…Si-apropos de serviciul militar obligatoriu- la acest moment nu sunt decat doua variante:1) daca hardughia numita UE va rezista( si pare ca o va face chiar si in ciuda Brexitului***) armata romana-in max. 3 ani- va fi deja vu, UE isi va forma o armata unica, prin „integrarea militara”, fapt ce-macar- va usura monetar Romania, care va trebui sa participle cu un numar de soldati si ofiteri cat si sumele aferente, mult mai mici decat acum(pentru 50-60 mii soldati si ofiteri) .2) Totusi, daca UE se va destrama Romania va trebui sa-si refaca armata, insa cu acesti generali, etc., ar fi doar un alt dezastru, mai degraba ar forma un fel de Legiune Straina, unde ar aduna cateva zeci de mii de tineri sanatosi si f. saraci din intreaga lume (2***) si ar importa cateva sute de ofiteri de cariera din tari cu istoric combatant(USA,Anglia) si astfel putem forma o armata de elita///(*** Atat Germania cat si Franta lucreaza intens -dar discret- la acest proiect(adica o armata europeana) cu scopul de a servi o motivatie pentru desfintarea NATO, in care nu ei sunt actorii principali(Franta nici atat)…2*** Contractul ar trebui sa fie simplu si incitativ, serviciu de minim 5 ani, dupa care primesc cetatenie romana( si pot sa-si aduca si familia) cat si un ha pamant, cu locuinta la cheie,platibila lejer, chiar si in 2 generatii, plus o pensie partiala si un imprumut preferential pentru a incepe un business.Cu siguranta ca f. multi vor opta pentru inca cativa ani de serviciu( pentru cresterea avantajelor), cea ce va fi inca un plus pentru Romania.(LS)

    RăspundețiȘtergere
  13. Sinceritatea aliatilor si tristetea slugilor. de Mihai Somanescu(activenews) „…Probabil că, exasperați de faptul că societatea românească refuză să priceapă că SUA nu va sprijini o unire a Basarabiei cu România peste capul Rusiei, americanii au fost nevoiți să folosească aceste sintagme dure despre „diferențele” dintre români și moldoveni. P-asta, nici măcar slugile de la Hotnews, Ziare.com sau Adevărul nu aveau cum s-o mai spele! _____––_____in sfarsit , ceva scris la obiect , cu nerv si correct.Mai jos -pentru ca nu strica niciodata- putin gaz, chiar daca mai vechi( de pe Flamura Verde):

    21/10/2012 la 01:47

    Răspunde

    de acord ca exista si au existat abuzuri-chiar grave- implicand toate partile, insa mi se pare ca noi, romanii, am ajuns un popor de plangaciosi, care nu facem nimic sa ne maturizam, tot timpul gasim vinovati pe altii, si tipam impotriva rusilor, a bolsevismului, a faptului ca nu au venit americanii, ca ungurii ne saboteaza, ca tiganii sunt hoti si evreii* conspira permanent, asa si pe dincolo, etc.etcetera..."-continuare-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. -continuare-Adevarul este ca ne meritam total soarta si ar trebui sa multumim lui Stalin ca nu ne-a desfintat complet si ne-a lasat sa existam ca natie(oricum, ne vor desfinta „conducatorii”, get-beget romani, cei de azi),cred ca este timpul sa spunem lucrurilor pe nume:
      la 1914 cand a inceput razboiul I, Romania (desi regele era german ) Romania a facut o alegere responsabila si a intrat in razboi de partea Rusiei, care imediat a sarit in ajutorul Serbiei** atacata de imperiul austro-ungar, cu care-aproape simultan- s-a aliat Germania.
      Pentru acest lucru, dupa razboi, marile puteri redau Romaniei drepturile naturale asupra Transilvaniei, Basarabiei si Bucovinei, parte din ele pierdute-mai tarziu- cu ocazia celui de al doilea razboi mondial, ca urmare a unei aliante total iresponsabile, de data aceasta cu Germania si nu din cauza regelui (progerman, sa zicem) ci din cauza unui alt roman „verde”!
      Ma intreb cat de tampit sau ignorant trebuie sa fi fost auto-numitul maresal antonescu, sa nu se uite si el pe harta sa vada impotriva cui porneste la razboi (iunie 1941, luna cand Germania declara razboi Rusiei, desi in 1939 au impartit Polonia), desi Rusia a facut presiuni pentru o alianta cu Romania;
      -oare nu stia din istoria recenta (traita de el) ca Rusia a fost forta principala (din primul razboi) care a infrant Puterile Centrale si a facut si un gest frumos sarind imediat in ajutotul Serbiei ?
      -oare nu stia si el din istoria mai veche ca Rusia este o tara imbatabila, mai ales pe propriile teritorii, dovada fiind decimarea absoluta a celei mai mari armate paneuropene(Grande Armee) a lui Napoleon, chiar daca ajutati de iarna ruseasca, dar -oricum- tot ruseasca?
      -oare nu stia ca Rusia este o tara industrializata (la acel timp: producea ceasuri de mana si autoturisme, radiouri, armament, etc.,etc.) in timp ce noi eram eminamente agrari?
      – si (nu neaparat ultimul argument) de ce sa pornesti razboi impotriva unui vecin, mai ales atat de mare si puternic ?(Nici macar USA nu a mai atacat Cuba prosovietica, tocmai pentru ca , cu un vecin nu trebuie sa te lupti).
      Toate analizele duc la concluzia ca noi am fost agresori impotriva Rusiei si ca ne meritam soarta, insa intotdeauna pentru noi , istoria incepe dupa 1945, cu bolsevismul importat, sau impus, insa asta este natura lucrurilor, invingatorii fac cartile si impart rolurile, iar noi, am fost -cu dea sila- acceptati la masa invingatorilor, nici macar pe jumatate, norocul nostru a fost ca regele Mihai a facut o inteleapta alegere, chiar daca in ceasul de pe urma, si a salvat -realmente a salvat- natia romana de la exterminare.
      Revenind, da, din toate partile si impotriva a toate partile au existat abuzuri, insa decaderea actuala si fara precedent a Romaniei se datoreaza suta la suta „conducatorilor” care sunt romani nascuti si crescuti in aceasta tara, pe care o vor distrusa.

      * Niciodata in Romania nu au trait mai mult de 1,5 milioane de evrei(adica sub 10% la acel timp) la ora actuala, mai putin de 30 mii; la acel timp, sub 3 milioane locuiau in URSS si aprox. 2 milioane in Polonia
      ** asa cum in 1989 a facut USA cu Kuweit, la invazia savarsita de Iraq, si nu prea multe tari au avut de comentat

      Ștergere
  14. Viata imigrantilor in UK dupa referendum: Votul britanicilor a aratat cat de putred e marul in realitate

    de Anca Serghescu

    Luni, 12 Septembrie 2016, ora 18:17

    …Thomas, in varsta de 33 de ani, care lucreaza intr-un restaurant, e originar din Polonia.

    Acesta povesteste ca in ziua de dupa referendum, unul dintre cei doi sefi ai sai a cerut scuze angajatilor pentru felul in care britanicii au votat. Celalalt, insa, l-a intrebat arogant si cumva vesel: „Si, ce mai faci aici?”.

    …Alexandra, in varsta de 25 de ani, locuieste in Birmingham, dar a venit din Romania. Ce spune ea e ceea ce simt multi romani care traiesc in regat. „Ai avut vreodata un cosmar in care mergi la scoala si realizezi ca esti gol si toata lumea se holbeaza la tine? Asa ma simt acum.

    Nu m-am schimbat, nu am facut nimic diferit, cu toate acestea simt mereu ca sunt urmarita, ca si cum cineva asteapta sa fac o miscare gresita, pentru ca apoi sa zica: ‘Asta e, afara!'”, spune tanara.

    „Se pare ca acest referendum este folosit pentru legitimarea rasismului”, mai spune Alexandra. „Deodata a devenit ok sa fii rasist, pentru ca peste jumatate din tara a votat plecarea. In comunitatea in care traiesc, peste 80% dintre oameni a votat asa.

    …In acelasi timp, acesti oameni agita steaguri si se bucura atunci cand Mo Farah, un imigrant pentru aceasta tara, castiga aurul. Isi bat joc de (imigrantii, n.red.) care cer beneficii de la stat, dar nu ii deranjeaza sa plateasca milioane pentru monarhie. (…) Brexitul nu a facut decat sa arate cat de putred e marul in realitate”, declara si Emily, venita tot din estul Europei, manager la Londra..”____–_____Sigur ca si in Anglia (ca peste tot in lume) sunt indivizi cu diverse probleme, insa nu cred ca situatia este chiar exagerata -in acest sens, al discriminarii, hartuirii, etc.- tocmai in UK, cei care rezida in Anglia( mai ales de ani buni) ar trebui sa stie ca umorul negru este brand national al englezilor, care fac comentarii cinice si pe patul de moarte…(vezi macar unul din filmele cu marele Dudley Moore-celebru prin prestatia din „Arthur”- si anume”The Wrong Box”)...-cont.-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Insa am o intrebare serioasa(virtuala) pentru Emily, care pare a fi nemultumita ca Britanicii „platesc milioane pentru Monarhie”(si NU pentru ajutoare sociale pentru imigranti), asta este chiar culmea, sa te duci la milogeala intr-o tara si sa le impui ce si cum sa-si cheltuiasca banii, ba chiar mai mult, ea se face ca uita(sau poate chiar este ignoranta) ca de unde vine ea(Europa de est) ESTE MULT MAI SCUMP SA AI presedinte,cazul concret al Romaniei, care plateste deja 3 pensii prezidentiale si un salariu de aceiasi marime, la care se adauga multiple -si serioase- cheltuieli cu paza acestora si diverse alte probleme specifice.La care trebuie adaugat ca fiecare pres-edinte( in Romania) cand vine la putere, vine cu gasca lui, deobicei flamanzi ca lupul, si asa se face ca numai dupa 26 ani si 4 pres-edintii, Romania este cea mai saraca si mai necivilizata tara din Europa, lucru f. „normal” avand in vedere ca si prosperitatea si civilizarea necesita investitii(bani), bani( existenti, dar) care se regasesc doar in conturile si averile a cel mult 3-4-5 mii de indivizi, adica conducerea tarii, actuala , alaturi de cele trecute, iar aceasta in timp ce populatia este pauperizata peste masura…Or, in Anglia( si UK) , situatia este f. diferita, imensa majoritate a populatiei traieste cel putin decent, chiar daca au si ei miliardarii lor…Pe scurt, in cazul concret al Romaniei, pretul platit de populatie pentru pres-edinti(chiar la zi) este de 3-4 ori mai mare decat cel platit pentru Monarhie, iar in Romania vom ajunge sa platim pensii chiar si la 5-6 indivizi prezidentiali(si pensionati) , iar cheltuielile cu „alegerile” vor duce acest cost la sume fabuloase. Iar despre Anglia, mi se pare normal ca oamenii sa devina nervosi in cea ce priveste noii veniti, practic tara nu are granite de cauciuc, s-a ajuns la suprasaturatie…Concret, daca vorbim numai de Anglia(55 milioane de loc. pe 132.000 kmp) ar trebui sa ne imaginam ca in Romania ar trai la zi, peste O SUTA MILIOANE DE LOCUITORI din care deja 15-20 la suta sunt emigranti, si noi valuri s-ar revarsa peste Romania…Totusi, niciunul dintre cei chestionati nu ar parasi UK< si atunci se pare ca "marul nu este deloc putred", pentru ca daca si UK este putred, atunci cum este in Romania, care nu vrea sa primeasca nici cateva sute de refugiati, si unde discriminarile, abuzurile si faradelegile comise impotriva propriului popor sunt norma zilnica?(LS)

      Ștergere
  15. -Mai jos un comentariu mai vechi(adus de pe Flamura Verde) in care nu intru in amanuntele fantasmagorice si total deceptive ale cererii din titlu ( dar, vai! Numai 200 Miliarde euro? Pai meritam de 10 ori mai mult!) ci doar am avut intentia de a arata ca guvernele romanesti asa cum isi fac iluzii ca vor primi marele premiu(indifferent de unde), la fel, gasesc foarte usor tzapi ispasitori pentru incompetenta si reaua lor credinta( =criminalitate):

    Holocaustul evreiesc impotriva neamului românesc. Se cer despagubiri de doua sute de miliarde de euro pentru crimele comise impotriva poporului roman.(…)

    29/09/2012 la 03:27 Cred ca lucrurile sunt intentionat exagerate, chiar documentele „originare” pot fi redactate umflate sau altfel nerespectand adevarul, desigur din motive politice ale timpului.Totusi, ceva este clar si anume ca exista o contradictie istorica intre idea ca evreii nu ar fi facut parte din populatiile aduse pentru romanizarea Daciei in primele secole(DH) , si numarul mare regasit dupa anul 1800 in Principatele Romanesti. Daca nu au radacini istorice, nu aveau cum sa fie atat de multi si cu pozitii asa de inalte in stat, iar din toate sursele internationale, stim ca de fapt evreii au fost victime predominante in al DRM, inclusiv in Romania, care s-a aliat cu Germania nazista.
    Cel mai important lucru este ca -in continuare- se cauta deturnarea responsabilitatii MARELUI DEZASTRU ROMANESC, pe seama evreilor, tiganilor, strainilor in general, organizatiilor internationale financiare, s.a.m.d., in realitate singurii vinovati de acest imens dezastru sunt vinovati ROMANII din conducerea tarii, iar istoria (si poporul) nu judeca natii sau etnii, ci TREBUIE SA JUDECE GUVERNE care sunt -este dovedit prin rezultate- criminale si care -in spatele scenei- intretin toate aceste false probleme („Noi suntem Daci”; ” Evreii nu au fost aici”, „Tiganii sunt hotii”, etc., etc.), in timp ce ei devalizeaza economia nationala si chiar o saboteaza in a se reface, aceasta fiind calea de a tine masele in confuzie si intimidare, singura cale a lor de salvare, din fata Justitie sau a Justitiei populare...-contin.-



    RăspundețiȘtergere
  16. -continuare-Ei stiu explicit sau intuitiv ca „Saracia Prosteste” (o replica excelenta din filmul neorealismului japonez, „Barba Rosie”) si tocmai de acea oprima si exploateaza poporul roman, pentru a-l tine in saracie si astfel sa-l poata manipula si exploata fara prea multe probleme.
    Daca cineva vede un alt factor si un alt mecanism al decaderii unui popor de 20 milione si cu o bogatie naturala mult peste medie, atunci -cred eu- face parte din conspiratie, este platit pentru a mentine „vii” aceste false probleme, astfel ajutand mafiile care conduc tara de peste 20 de ani.
    Lucrurile s-ar fi putut rezolva imediat dupa „89 (prin restauratia Monarhiei) insa cei care au preluat „revolutia”*) erau parte din fosta nomenclatura, care s-a perpetuat -la zi- sub diverse stindarde, iar ulterior, in urmatorii 20 de ani, s-a demonstrat ca insasi casa regala a Romaniei nu a fost nici un mm pregatita pentru restauratie (ci mai degraba pentru fraternizare cu prigonitorii), de unde continua degradare a intregii societati romanesti, in toate directiile, pentru ca gruparile politice actuale nu sunt decat membre aberante cu origine comuna, in fostul PCR, toata „lupta”(aparenta) lor nefiind decat anticul „Circ si Paine „(foarte putina), pentru a tine mintea poporului abatuta in alte directii decat cele normale, asa cum sunt ele de regasit la Monarhiile europene si Japonia si chiar cateva republici.
    Pana nu se intelege ca inamicul, dusmanul poporului roman nu sunt strainii (oricine si oricare) ci insasi cetatenii romani (altfel foarte anti-romani) care conduc tara, adica pres.-edintiile, guvernele si parlamentul; pana nu se intelege acest lucru si nu se iau masuri radicale de indreptare, Romania ramane pe punctul de dezintegrare statala si teritoriala, singura salvare nemaifind negocierile politice, etc. ci doar interventia Armatei & Comp. si preluarea temporara a puterii, timp in care trebui rezolvate toate problemele imense, ale aceste tari .Iar pentru ca istoria sa nu se repete, Romania trebuie sa reintre pe fagasul sau istoric normal,asa cum este explicat in articolul „The Best Deal” (postat pe pagina cu Monarhia).
    *(Burt Lancaster in „The Professionals”):”The revolution? When the shooting stops, and the dead are buried, and the politicians take over, it all adds up to one thing: a lost cause.”
    Exact asta este Romania in aceste circumstante: O cauza pierduta!///

    RăspundețiȘtergere
  17. 2-Iohannis: Educația este calea spre succes și nu corupția, nepotismul, șmecheria sau câștigul facil.(…)___–-____Banuiam eu ca acest malai mare trebuie sa fie si culmea hipocriziei, la egal cu globe-trotter-ismul sau avid(inclusiv cu remorca atasata), adica el vorbeste de cinste , cand este dovedit ca a falsificat acte pentru a-si insusi bunurile altora? Sunt sigur ca acest individ a fost un opportunist de cariera, probabil ca a intrat la facultate si a terminat-o datorita faptului ca -la acel timp- cu o suta de marci germane, cumparai orice examen…Probabil ca , cu cateva sute de DM a cumparat postul de inspector si apoi fiind ginere de securist(ce nepotism!) ceausist cu grad inalt, plus ceva bani , a fost propulsat si in aceasta functie unde este tamaie si buturuga .Insa cu alti nenorociti ca si el(ciolosvek, ca si pm-u si ungureanul ca sef SIE) va reusi cu brio planul sau, adica vanzarea totala a tarii, intereselor franco-austro-germane.///




    3-Klaus Iohannis l-a decorat pe Francois Hollande cu cea mai inalta distinctie

    Luni, 12 Septembrie 2016, ora 23:26

    …Singurii cetateni romani, in afara presedintilor, care au primit aceasta decoratie, au fost patriarhul Teoctist in 2007, acordata post-mortem, si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in 2011…___---___Nu stiu ce a facut Hollande pentru romani(nici pentru francezi nu a facut cine stie ce), dar trecem peste asta, este -pana la urma- vorba de uzante diplomatice, insa viclenia sasalaului nu are margini, el stie (macar spera) ca in acest fel va forta mana lui Hollande ca si acesta sa-l decoreze cu ceva pe el, si de aici problema, individul se va impauna si chiar va folosi eventuala decorare ca pe un atuu, atunci cand va veni vremea platilor… si -doi- ramai blocat cand vezi ce „civili” au primit aceasta distinctie, adica doi dintre cei mai mari paraziti si hoti ai tarii, au primit distinctia suprema…

    RăspundețiȘtergere
  18. O nouă palmă a diplomaților SUA pe pământ românesc: după ambasadorul de la Chișinău, acum Hans Klemm s-a pozat cu steagul SECUIESC, simbol al separatiștilor maghiari. Reacția TIMIDĂ a MAE.(activenews).
    (…)___–-___
    Prea multa sensibilitate, insa este specifica „marilor” patrioti de opera, mai ales ca este si an electoral…Unde erau acesti nationalisti(funar, diaconu, etc.) cand s-a vandut (si inca se mai vinde) jumatate din pamantul si padurile tarii? Unde erau cand din Romania au plecat 400 MILIARDE dolari, dupa analiza CIA, desi per total, Romania a fost devalizata de cel putin 999 MILIARDE dolari? Ce fac ei sa recupereze aceste valori? Fac gargara politica pentru lucruri de aparenta, exact cum fac toti de peste 25 ani, in special in ani electorali.Sigur ca Romania este in stat indivizibil( si asa ar trebui sa ramana) insa cei care-l vor distrus SUNT CHIAR CONDUCATORII tarii, giohanala de Sibiu, vipera de Salaj si ungureanu’ de la SIE sunt agenti austro-franco-germani si executa perfect planul de distrugere a tarii(cu ajutorul parlamentului), inclusiv prin marea tzeapa pe care o au ca si plan B , adica reantoarcerea la Monarhie cu „princiul” duda ( si margareta) pe post de paiatze, pe care tot ei sa le conduca si sa exonereze de crimele anti-romanesti pe cei ca ei, asa cum ei-conducatorii post-decembristi- i-au aparat pe cei din nomenclatura comunista, practic prelungirile acestora conduc Romania.Solutia este unica si radicala: distrugerea completa a acestei clase politice, intoarcerea la Monarhie cu aport Englez, singurul mare imperiu din istorie care a dovedit ca stie si respecta cuvantul „fidelitate” vezi si eventualul Brexit,un pas inaintea formarii armatei UE, adica disparitia NATO, pentru ca Franta si Germania asta doresc, o armata UE in care si prin care ei sa conduca Europa, insasi hapul aruncat de Hollande (giohanalei de Sibiu) cu vizita si declaratiile facute, nu sunt decat o momeala pentru a fi siguri de acceptul acestuia in constituirea armatei unice, a UE

    RăspundețiȘtergere

  19. Victor Ponta: Domnii Iohannis și Cioloș sunt agreați și susținuți pentru interesele Germaniei, Franței, Comisiei Europene - dar nu cer și NU primesc nimic în schimb pentru România și români.(...)

    ___-----___

    pe fond are dreptate ., insa nici el nu poate fi cotat altfel, ba chiar mai "bine" el a fost in situatia sa faca mult bine romanilor, si -ca si ceausescu- a ales sa faca rau prin acoperirea actiunilor marilor devalizatori, inclusiv a socrului sau, cu care planuia separarea Transilvaniei si trecerea ei intre alte granite, desigur pentru ca el sa ajunga guvernator iar socru-sau, papusarul din umbra...Giohanala Sibiului si vipera de Salaj-alaturi de seful SIE- sunt -cu siguranta- agenti austro-franco-germani, toate actiunile lor (chiar silente si derulate discret, in low motion) dovedesc acest lucru, plus ca este chiar ridicol ca un sef de tara sa aiba familia stramutata in alta tara, iar pm-ul tarii sa nu fi fost in stare sa-si gaseasca-ca sotie- o femeie autohtona...mai mult acesti 3 indivizi stiu cel mai bine ca o microferma din occident(chiar de 1/2 ha) adduce -annual- proprietarilor un profit net de minim 50 MII euro, motiv pentru care continua sa distruga agricultura romaneasca (inclusiv prin vanzari massive de arabil si paduri) desi o microferma (dupa modelul expus de mine(max. 2 ha/cuplu,cu rezidenta pe proprietate, efectiv in lucru 1,5 ha; numai in ciorchine de 4, 8, 12 s.a.m.d.)) poate adduce usor celor 2 acelasi minim profit iar situatia ar rezolva mai toate problemele economice, inclusiv somajul, insa cei 2 si clicile lor de vanzatori de tara, tocmai asta doresc, pauperizare maxima, cea ce -permanent- duce la plecarea din tara -zilnic- a sute de persoane calificate chiar inalt, oricum epuizarea fortei de munca tinere, exod care va pune la pamant si mai repede Romania .

    RăspundețiȘtergere
  20. grup de tineri din Maramureș a început să cânte melodii ortodoxe în metroul Bucureștean. REACȚIA călătorilor când paznicii i-au amenințat pe tineri că-i dau jos din tren dacă nu tac

    Facebook Twitter g+ Email .

    De Andrei Nicolae / Știri, Social / Publicat: Joi, 15 septembrie 2016, 13:33 / Actualizat: Joi, 15 septembrie 2016, 14:03 …

    – Doamnă, să cânte la biserică, nu aici. Aici nu-i biserică”.

    Când discuția părea încheiată, o femeie mai în vârstă s-a ridicat și privindu-i în ochi pe cei paznici, „a zis tare și apăsat”, arătând cu degetul către podeaua vagonului: „Aici este biserica. Aici este biserica!” ____––-_____
    Bine zice proverbul romanesc,” Cine n’are batrani, sa-si cumpere!!!!”… Situatia este foarte normala de fapt, acolo unde se zbenguiesc ceva boi tinerei, apare si o „juncana” carunta…Vorba cea (tot romaneasca) „Nu mai este ea tanara si nurlie da’ macar e ste batrana si le stie pe toate"!!!”Probabil ca numele ei este petra sau petrina,sau petrolina etc. si s-o crede St.Petru transgenderizat, cand a zis despre Roma” Aici va fi biserica mea”

    RăspundețiȘtergere
  21. Proiectul de țară al Alianței Noastre România: Vrem un stat demn și puternic, vom opri înstrăinarea pământului țării. România va rămâne o țară creștină care așază la temelia sa familia creată în baza căsătoriei între un bărbat și o femeie

    Facebook Twitter g+ Email .

    De Anca Apostol , 15 septembrie 2016, 23:09

    Marian Munteanu …

    Obiective politice prioritare ale Alianței Noastre România

    .

    1. Dorim un stat românesc demn și puternic, cu adevărat democratic, cu autorități eficiente și loiale patriei noastre, garantând securitatea tuturor cetățenilor săi și respectarea drepturilor și libertăților acestora.



    7. România este și va rămâne o țară creștină care așază la temelia sa familia creată în baza căsătoriei între un bărbat și o femeie. Statul îi va asigura Bisericii posibilitatea de a se dedica în mod plenar și în viitor, așa cum a făcut-o în trecutul glorios, binelui națiunii, operelor de caritate și de învățământ, în paralel cu îndeplinirea datoriei sacre de a răspândi, în toate conștiințele, Cuvântul Domnului.///_______–––________

    Mai ales punctul1 este demn de „operele din …Septembrie” adica trancaneala pura, demagogie crasa…Nu mai vorbim de finalul acestui punct, care vine in contradictie cu punctul 7, adica „respectam drepturile minoritatilor” doar daca se incadreaza in ce vrem noi!!! Fantastic!!! Iar in punctul 7 demagogia devine debordanta, adevarata minciuna sfruntata, cand se vorbeste de „glorioasa biserica” care a facut opera de „caritate”, cand toata lumea stie ca biserica ortodoxa romana si-a vandut poporul de cate ori a fost bine platita, si-a vandut si fratii intru crestinatate( catolicii) , si i-a trimis in inchisori, pentru a le imparti bunurile si proprietatile, cu comunistii…In sfarsit, pe scurt, alti flamanzi vor si ei sa roada ceva din ciolanul national…

    RăspundețiȘtergere
  22. Klaus Iohannis consideră nerealist ANUL 2019 ca termen pentru aderarea României la zona euro: Este exclus!
    (…)_______________–––––––__________
    Aici este unul dintre cele mai perverse jocuri posibile si giohanala de Sibiu stie f. bine acest lucru, de acea spune raspicat „Exclus”, el -ciolos si ungureanu de la SIE-este doar agentul franco-austro-germanilor, care dupa ce vor suge tot ce este posibil din Romania, dupa ce o vor desertifica, vor zice” Nu indepliniti conditiile” si cu asta basta…iar daca se desfinteaza si NATO, Romania va fi exact in mijlocul drumului si plina de praf…Pentru ca numai asa pot ramane ei cu imensul profit de pe urma resurselor si fortei de munca ieftine,a Romaniei, altfel ca sa aduca Romania la nivelul lor ar trebui sa dea inapoi tot…De ce nu fac un mic effort acum, sa traga rapid Romania la nivelul lor? Face sens ce spun?

    RăspundețiȘtergere
  23. Cioloș i-a răspuns pe Facebook unei persoane care i-a cerut să plece la Bruxelles: Nu merg nicăieri, mai am treabă aici.
    (...)
    _____________---------------------_____________ .

    ciolosvekul(sau vipera de Salaj) este doar un alt model de mafiot, modelul soft, care alege sa dea" din marar si chimen" si care -e deja dovedit- isi tragi sacii cu grau la poarta sa... El s-a ocupat de "taiat hartii" (si nu capete de banditi), de cumparat opera de arta si nu recuperarea pamantul tarii si sutele de miliarde devalizate, si in continuare vorbeste frumos ( ce pierde?) pana-i expira termenul, din cauza salariului pe care si l-a autofixat va avea o pensie pe masura, iar pentru IMENSUL APORT LA VANZAREA TARII(la care lucreaza si pe ultma suta de metri), franco-austro-germanii deja i-au burduJit conturile secrete (ca si giohanalei de Sibiu), amandoi au avut o sansa(***) sa rezolve imensele probleme ale tarii, amandoi s-au dovedit agenti ai fostei nomenclaturi si securitati(aripa retrograda), care vor sa distruga Romania, ei ramanand cu ce au furat si -la fel- fara sa fie adusi in fata legii sau a Justitiei populare.(*** Chiar din prima saptamana de activitate pe functie, cei doi trebuiau sa aiba prioritar un pucru, si anume sa puna biciul pe Justitie pentru rezolvarea imediata a dosarelor marilor corupti si devalizatori,dubluta de confiscarea totala a averilor acestor mafioti, cea ce ar fi condus la o recuperare de peste 250 MILIARDE euro-din totalul de peste 999 Miliarde devalizate-, suma cu care Romania ar fi facut un spectaculos salt, atat economic, cat si general social...Insa si in acesti ultimi 2 ani Romania a regresat, dovada cea mai ilustrativa este continuarea exodului(spre occident,in special) a fortei de munca calificate si/sau tinere, cat si adancirea pauperizarii populatiei.Atat acest pres-edinte cat si pm-u, trebuie pusi in primul "pluton"(alaturi de alti 20 de indivizi), adica in grupul prim care vor trebui sa infrunte plutonul de executie, desigur numai legal, dupa o investigatie si judecata nepartinica si fara exces de zel.)

    RăspundețiȘtergere
  24. Da, eu susțin familia Bucur pentru că nu-și dă copilul pe mâna școlii actuale. Așa ar trebui să facem toți, dacă nu mai vrem o țară de idioți utili.
    de Mihai Somaneanu (activenews.eo)
    (…)
    _________________––––________________
    Sunt scoli si scoli, dascali si dascali asa se face ca -cateodata- se intampla ca acestia sa fie grupati cum trebuie si-in consecinta- scoala sa fie buna…”Se intampla” in Romania si alte tari sarace sau saracite, in tarile bogate scoala este buna, si de aici cercul nevicios si inchis, respectiva tara devine si mai buna. Scoala este un sensor al calitatii si eficientei unei societati si este strans legata -in performanta- de prosperitatea generala (sau saracie la celalalat pol) si de justitia sociala( adica acces la oportunitati), iar in Romania scoala nu poate fi decat deficitara atata timp cat starea generala este asa cum este, dezastruoasa… Totusi scolile particulare pot produce calitate asa cum si scoala acasa, insa -sa nu vindem iluzii- aceasta este strict legata de afordabilitatea economica, scoala acasa nu este pentru oricine ci pentru cei cu stare materiala buna, pentru a avea rezultate, unul din parinti trebuie sa fie permanent acasa( sau angajat un tutore, care devine si mai scump), insa in aceasta circumstanta pot aparea cel putin 2 problema una psiho-sociala(snobbism sau timiditate, etc.) datorita izalarii de grulul social si 2) poate sa apara chiar si probleme pur medicale prin lipsa oportunitatii ca elevul sa fie „atacat” de microorganisme si (alte agresiuni naturale) si astfel sistemul imunitar nu se va dezvolta complet sau normal.In Romania exista si problema FARULUI IN CEATA, a modelului(***), acesta este ca si inexistent clasa politica si intelectualitatea(adica elita) sunt sub orice critica, iar -oricum ar fi- populatia ii mimeaza, in fond pe acest lucru se bazeaza intreaga dezvoltare umana….Nici tarile bogate si civilizate nu sunt lipsite de ignoranti si necivilizati, insa elita lor este autentica si ei au facut totul pentru ca intreaga populatie sa traiasca in deplina bunastare si confort, motiv pentru care masele ii urmeaza -aproape- neconditionat…Si-este clar- „aceasta este incheierea tuturor invataturilor”(Exemple de urmat, Korea de Sud, Finlanda, Norvegia, unde disciplina si implementarea cultului academic au facut din aceste tari, superlativul mondial in educatie)

    RăspundețiȘtergere
  25. Alegeri la Berlin: Înfrângere usturătoare pentru conservatorii cancelarului Merkel; avans al dreptei populiste(…)

    2-Tensiuni la nivel înalt. Matteo Renzi, revoltat că Merkel și Hollande au făcut legea la summit-ul de la Bratislava: Angela nu mă poate trata așa! E inacceptabil.(…)

    3-UE are doi presedinti, iar fiecare vede o Europa diferita

    Europa lui Jean-Claude Junker este diferita de Europa lui Donald Tusk
    (…)
    ____–––_____
    „It is bad to have too many Caesars”(parafrazandu-l pe Homer)

    RăspundețiȘtergere
  26. Al treilea val al imposturii academice de masa

    de Iulian Fota, conferentiar universitar(ziare.com) ___–___Un articol excellent, absolut. Plus ca vine in sustinerea tezei mele(de cativa ani buni) ca academia romana este o adunatura de escroci si borfasi cu ifose de savant, si ca ar trebui desfintata si pornit de la zero, iar pentru urmatorii 50 de ani , locurile trebuie limitate la cel mult 20.Academia romana( varful inteligentei, educatiei si scolii romanesti) este precum intreaga societate , o ruina, si amandoua trebuie tratate in acelasi mod, pornind de la zero, cu intoarcere la Monarhie cu aport Englez si toate celelalte amintite de sute de ori .”///
    2-Sofia si Budapesta vand cetatenia europeana la pachet cu titlurile de stat. Cat costa sa devii bulgar sau ungur

    (…)_______––-_______ daca cretinii de la bucuresti ar fi urmat sfatul meu repetat in ultimii 3-4 ani, Romania ar fi avut un exces de zeci de miliarde de euro, in trezorerie.Desi concurenta nu doarme, inca mai este timp pentru ” a good deal”, si anume (acelasi, initialul) vanzarea de cetatenii romane cu 1/2 milion euro, insa PACHETUL romanesc nu poate fi decat imbatabil, adica vine cu un ha de pamant(fizic sau virtual) si cu o casa la cheie, de dimensiuni standard, dar cu arhitectura clientului(totusi bristbitzurile, costa extra)PLATIBILA SI IN 2 GENERATII, dar nu mai putin de 20% din total venit/luna si nici mai putin de 300 euro/luna.Iar acum(din cauza concurentei) trebuie create noi incitive(atractii) si anume trebuie admis un discount de chiar 50 mii euro pentru cei care platesc cash, si plata in rate(a cetateniei) pe min. 20 ani, a celor care depun „jos”, minim o suta mii euro.Deasemeni se pot impune mici diferente,la casa ( de chiar o suta mii euro) pentru preferintele de locatie, 25 km in interiorul zonei litorale si a Deltei, 30 km in zona montana si chiar o zona preferentiala de 5 km, in zona oricarei granite (cu exceptiile de mai sus) In acest fel, Romania poate face din „nimic”, sute de miliarde euro, in mai putin de 10 ani, insa BANDITII CRIMINALI SI INCOMPETENTI de la conducerea tarii, au preferat si continua sa o faca, sa VANDA TOTUL PE NIMIC, flota, complexe si combinate industriale si agricole, pamant si paduri si chiar populatia tarii…Nu merita acestia jupuiti de vii si inainte de a-si da duhul, aruncati intr-un cazan cu ulei clocotit?(metaphoric)

    RăspundețiȘtergere
  27. Renault mută linia de producție a modelului Logan Break MCV de la Mioveni în Maroc.
    (…)
    _____________–––_____________
    Cred si eu…Se orienteaza si ei spre tari stabile pe sute de ani (adica Monarhii), nu pe 20-30 de ani ca in Romania, tocmai si pentru acest lucru Romania nu poate incasa bani datorati (cu peste 25 ani in urma)de Libia, Cuba, Sudan, etc. pentru ca au fost alte regimuri, alti conducatori, daca ar fi fost Monarhii(maximum posibil de stabilitate pe orice termen) nici nu ar mai fi existat asmenea probleme…Asa, prinde orbul scoate-i ochii! Iar daca in Romania alegerile vor fi castigate detasat de dragnea-ponta & comp. ,mare minune daca nu vor desfinta DNA-ul il vor demite pe giohanala de Sibiu, si chiar o vor rupe si cu NATO si cu UE…Si ghici spre ce se vor „reorienta”?Franta desi a pierdut (pe termen lung) masiv din cauza abolirii Monarhiei, stie insa cu cine sa faca afaceri…Sigur ca si in Franta mai sunt „nostalgici” ai Monarhiei, dar cred ca Franta s-a impacat cu idea de a a fi doar doua vioara, dupa Germania, cel putin impreuna vor incerca sa arate Angliei ca -macar doua- sunt mai bune decat Anglia,asa ca stiu englezii de ce vor iesirea din UE, si-desi- eu gandesc la globalizare, ii inteleg pe englezi, ei stiu(si stiu bine) ca Germania nu ar trebui sa aiba armata sau sa conduca una chiar-sau mai ales- paneuropeana…Si daca vor accepta acest lucru, si UK si USA fac o greseala eu sunt sigur ca germanilor inca „nu le-a trecut”(visul de stapani ai lumii) , iar intr-un system republican optiunile se pot schimba rapid, mai ales cand in zecile de milioane de nemti respira sute de mii de mici Hitleri, iar cei mai multi, bogati si influenti … Per total insa, populatia Germaniei este prudenta, tocmai si pentru acest lucru Merkel vrea milioane de emigranti flamanzi, frustrati si usor manipulabili(mai ales cu luxul material indiscutabil, al Germaniei) , acestora le poate insufla mai usor dorinta de suprematie.Iar la o adica, UE chiar ajutata si de China, nu poate avea-militar- niciun cuvan in fata trio-ului UK-USA- Canada la care ,prin alte „colturi” ale lumii, mai sunt cateva economii net superioare si fidele acestui nucleu…Australia, Noua Zeelanda(si chiar Olanda si Suedia, mai mult decat Norvegia), iar Japonia-la zi- arata ca a invatat lectia istoriei, asa ca „la o adica”, se va alatura USA, iar industria ei se poate transforma absolut in 24 ore, in producatoare de armament si munitie..

    RăspundețiȘtergere
  28. Soția lui Gabriel Oprea, transportată de urgență la spital.

    (...)

    ____________------------------___________





    Poate ca chiar are probleme, insa -mai degraba- este un joc, o smecherie ieftina de a castiga simpatia publicului, care -evident- se va rasfrange si asupra de-genera-tului si poate scapa fara parnaie serioasa...El nu poate fi inculpat de ucidere din culpa, LA MODUL DIRECT, insa se poate ajunge si la aceasta avnd in vedere ca plimbarea respectiva era ilegala si ca un ofiter superior isi lasa soldatul ranit sa moara, nu-i da nici cel mai mic ajutor, iar asta PE TIMP DE PACE...Probabil ca Justitia are declaratiile pitzipoancei cu care era in masina, si -banuiesc- tipul ar fi zis" De ce sa ma dau jos sa-mi murdaresc pantofii scumpi, asta e datoria soldatului, sa moara, daca e nevoie", desigur pentru a brava fata de jupanitza respectiva, care -de frica sa nu fie si ea trasa in daravela- a spus adevarul.Asa ca -de la inceput- DNA-ul s-ar putea sa fi stiut bine ce incadrare face, dar -deocamdata- l-au scapat ceilalti banditi si talhari, din banda(numita parlament)///




    2-Sondaj BCS: Bucureștenii își doresc, în procent de aproape 100%, recuperarea proprietăților privatizate sau retrocedate fraudulos. Peste 90% își doresc reindustrializarea țării, interzicerea vânzării pământului și a resurselor către străini.

    (...)

    _____--------------______Nu stiu cat ii va tine, dar iata un lucru bun , inceput si de bucuresteni, aceasta este moneda pe care o bat eu de ani de zile, pesemne ca au inteles si ei ca insasi traiul lor(mai usor) de cetateni ai capitalei, este amenintat de ce se intampla in Romania...Sa speram ca nu raman la stadiul de "tzarusi"...

    2-Academicianul Ioan Aurel Pop, Lucian Croitoru, Dan Dungaciu, printre membrii Comisiei prezidențiale pentru elaborarea Proiectului de țară.(...)
    ____--------____Formarea comitelelor si comisiilor NU reprezinta proiect de tara ci doar TRAGERE DE TIMP si pregatirea anului electoral, cu noi minciuni.Proiect de tara poate fi o magistrala(cale ferata de mare viteza in parallel cu o autostrada cu 3 benzi pe sens si 2 "umeri" -deasemeni- pe fiecare sens) intre Curtici si vama veche si cel putin alte 8 asemenea linii care -ca si nervurile pe Frunze- urca(din sud) si coboara(din nord) spre magistrala mediana; proiect de tara poate fi nationalizarea pamantului si imediata redistribuire (un ha/cap) celor ajunsi la 17 ani(sau chiar la 16) dublata de construirea a sute de mii de microferme(de 2ha/cuplu) , in ciorchine de 4, 8, 12, etc. bine echipate tehnologic si CU CASA superconfortabila, construita pe acelasi site.Si altele , ca acestea pot fi considerate proiect de tara, si nu formarea de comisii, in fapt oricine candideaza la o o functie inalta ar trebui sa-si expuna proiectul de tara,asa ca devine clar ca acest individ trage de timp, proiectul sau de tara a fost sa faca bani si vacante cat mai multe, in strainatate.E timpul(de fapt e trecut, la cate nenorociri a adus si acest individ) sa fie gonit DIN tara, acesta ar fi -deasemeni- un alt bun proiect de tara( desigur dupa ce serveste 10 -15 ani in puscarie si I se confisca integral averea facuta fraudulos, adica toata).Individul asta este atat de tembelsi las incat unitatea de masura a dobitociei este klausul, iar UE a omologat Carmenolul ca noua suspensie farmaceutica pentru frectii generale...



    RăspundețiȘtergere
  29. Grupul austriac Holzindustrie Schweighofer, principalul beneficiar al defrișărilor ilegale din Munții Carpați.
    (…)
    ______________–––––––__________
    Cand comentam si pe Rise Project (***) le-am spus acestora ca munca lor e apreciata dar nefinalizata, si anume le sugeram ca sa mearga mai departe si sa asambleze o echipa de juristi si ei insasi SA CHEME IN JUDECATA partile implicate in aceasta uriase crima economico-ecologica( adica respectiva firma si autoritaile romane),pentru ca asa procedeaza si alte organizatii din lume, insasi Eminescu spunea ca „patriotismul inseamna lupta impotriva propriului govern corrupt”, iar aici vina PRINCIPALA este a guvernelor, pres-edintiilor si parlamentului tarii care de ani si ani au permis aceste actiuni distrugatoare, si inca se fac „ca ploua” Deasemeni, mai spuneam ca primele actiuni ce trebuie intreprinse sunt cererea ajutorului organizatiilor ecologiste internationale si alcatuirea unei statistici cu cati oameni cu boli cronice pulmonare au murit prematur in aceasta perioada (datorita reducerii importante a purificarii aerului), iar toate utilajele si echipamentele firmei respective sa fie sechestrate pana la terminarea procesului si considerate o mica parte din despagubiri…Concomitent, trebuie introdusa legea prin care padurile si apele reprezinta patrimoniu de importanta si strategie nationala si trecute in proprietatea statului, chiar daca exploatate cu firme particulare.Si nici azi nu e prea tarziu, insa cu echipa giohanala Sibiului-ciolosvek si ungureanu de la SIE(3 AGENTI franco-austro-germani) Romania va fi desertificata iar cei 3 vor pleca in cate una din cele 3 tari, unde ii asteapta conturi de zeci de milioane euro.(***RP s-au trecut si ei pe FB, asa ca nu mai pot comenta la ei, am fost interzis(pe FB) la interventia monicai machiavella si a celor 3 enumerati, care -cu proptelele lor de la UE, pe care deasemeni ii „atacasem”- au reusit acest lucru, cam 2 luni in urma cand ceream (si acest lucru) dar ceream anchetarea si a m. machiavella care a acoperit JAFUL MILENIILOR, in dosarul Flota, prin care Romania a pierdut(retroactiv si prospectiv , la data vanzarii flotei comerciale cand Romania era -in acest sens- nr. NOUA IN LUME!!!) cel PUTIN O SUTA miliarde euro, bani care intra in buzunarele altora, desi acele vase au fost construite de romani, cu sute de milioane de euro(ca valoare), iar acum Romania nu mai are nici drept de navigatie sub propriul pavilion...(cont.-

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. -continuare-pentru conformitate:
      Monica Luisa Macovei

      July 19 at 4:38am ·
      ..

      Am vorbit, la solicitarea publicației Homeland Preparedness News din Statele Unite, despre Directiva privind combaterea terorismului, care se discută în Parlamentul European, și despre pericolul terorismului, inclusiv al amenințărilor cu atacuri biologice sau chimice.
      Există suficiente dovezi că ISIS are substanțe chimice, biologice și uraniu, astfel încât să producă arme chimice, biologice și nucleare. Dacă nu au făcut-o până acum, nu înseamnă că nu au putut, ci că nu au vrut, așa cum se afirmă și într-un articol recent din Die Welt.
      ___––___biata monica crede ca vorbeste la vreo gradinita (sau spelunca, ca alternatie realista) cand spune ca ISIS „are uraniu si poate produce arme nucleare”… e doar o gluma, pentru a junge sa faci o arma nucleara din uraniu brut se cere o tehnologie(echipament, etc.) f. scumpa si specialisti pe masura, intr-un ritm normal si sustinut necesita ani de zile si investitii massive…Cel mult ei le pot primi dea gata, asa cum primesc si altfel de armament, de la sustinatorii lor, acest „stat” este pana la urma un stat nomad, nu au nimic stabil…Insa sunt sigur ca au arme biologice, plosnitze si paduchi,ultimii putand transmite boli grave, iar plosnitzele creaza (persoanelor atacate masiv) anemie si paranoia…Nu mai vorbim de scarpinat!…Ea crede ce spune, „mai ales ca…” o spun si altii.iti vine sa si razi cand vezi o asa afirmatie, inseamna ca monica machiavella habar-nu-are de psihologia unor asemenea indivizi, bazata pe moarte, inclusiv a lor, sinucidere.Ei bine daca acestia aveau bomba nucleara va asigur ca daca nu o foloseau din prima zi nu mai ajungeau cu ea nedetonata la a doua zi, pentru ca o foloseau in primele ore dupa ce se instruiau cum sa o foloseasca, adica cel mai tarziu , in prima noapte Iar despre „specialista in drept”, ce sa mai vorbim, este specialista(***) in „drepturile” criminalilor, nu este niciun mister ca ea este cea care a acoperit CEL MAI MARE TUN FINACIAR DIN ISTORIA OMENIRII, cand un (viitor pres-edinte de tara) important functionar (de varf) vinde pe nimic, ca fier vechi, o parte insemnata din flota comerciala a tarii, cea ce a adus prejudicii banesti extraordinare-retroactiv si prospectiv,la acea data-combinate acum -si anume de SUTE DE MILIARDE DE EURO(2***), plus ca devenind neansemnata (numar si capacitate de incarcare) flota romana nu mai beneficiaza de dreptul de reprezentare directa(pavilion), practic isi deruleaza afacerile(cate or mai fi) sub alt steag, sub alt pavilion(*** ea a devalizat statul roman-practic taxele cetatenilor- si la modul direct, preluand dosare-la CEDO- impotriva statului roman, si anume doar dosare ale altor vip-uri (politice,clientela,etc.),care -per total- au castigat SUTE DE MILIOANE DE EURO, din care a avut si ea partea sa, asa cum prin EBA(la Bruxelles, unde erau prietene la toarta, mai ales la party-urile faimoase cu lautari, gigolos, etc.) i se plateau toate cheltuielile, oricat de extravagante si -cu siguranta- un „bloc” de cash(in bancnote mari), dosite cine stie pe unde, sau imprastiati pe la prieteni de incredere///2*** navele maritime si vagoanele de marfa, sunt construite „tough”, sa faca serviciu SUTE DE ANI,media de varsta a celor 18(?) nave „vandute”(=facute cadou) aveau media de varsta SUB 50 DE ANI!!! Alaturi de vanzarea altor mari obiective industriale si a pamantului(toate effectuate de ex-pres.-edintele basescu, ministrul justitiei, m.machiavella si actualul pm-u-ciolos- fost comisar European la agricultura) acestea 3 mari ticalosii( dar mult mai muti ticalosi) sunt cele care au pulverizat intreaga economie a tarii…Va asigur ca -chiar intr-un tarziu- va veni si randul acestor animale inferioare de prada, vor fi adusi in fata Justitiei si vor plati cu varf si indesat, posibil chiar capital…(LS)

      Ștergere
  30. Seful comisiei de control a cabinetului pm-lui despre Gabriel oprea:'S-a urcat scroafa in copac si se crede privighetoare.
    (...)______------_____S-a urcat scrofu-n copac si ajunsese grof", cam asta este povestea de-generat-ului opera, care -toata lumea stie- a ajuns general facut de un alt mare mafiot, de cainele basset(pe atunci bulibasa peste tara) in 2009, targ pentru a-l ajuta in alegerile prezidentiale.Altfel acest individ nu avea nici cea mai redusa sansa sa ajunga nici ofiter de high rank, insa el a ajuns general la 38 de ani...Asa ceva este posibil doar pentru o persoana care a intrat in randurile armatei la 14 ani, ca si copil de trupa, si apoi s-a comportat excellent, si a participat activ LA MACAR DOUA RAZBOAIE, chiar daca fulger, insa reale, cu morti si raniti.Iar paparuda a fost facuta general de o alta paparuda, de Drosofila Melanogaster (musca betie) a natiei, care -mai nou- face spume ca fie-sa este pusa sub urmarire pentru spalare de bani, cea ce este normal, prin ea cainele basset a ascuns mare parte din comisionul primit illegal pentru vanzarea -pe nimic(practic cadou, pe gratis)-a celor 32 de nave din flota comerciala. Nu mai vorbim ca individul a dezertat din armata si apoi a revenit, ar trebui anchetati si cainele basset (pentru acordare abuziva de grad unui dezertor) cat si cei care l-au reprimit in armata, asta inseamna ca ei considera armata romana ca pe o curva de bordel unde te duci si pleci , cand "ti se scoala"( cum se zice)Iar incidentul cu sotia lui opera poate ca nu este captionarea de simpatie publica si juridica pentru bandit, poate ca femeia incearca sa iasa din mariaj, notand ca individul a fost atat de idiot incat va pierde si starea materiala, asa ca incearca si ea sa fuga de pe corabie cu ce se mai poate(desi poate fi si un aranjament intre ei, tocmai pentru a mai salva ceva din avere)." Nu imi este frica de generali, dar imi e frica de locotenenti", spunea Anne Baxter(*** ) unui locotenet german, la modul provocativ, (pentru a-l folosi) in filmul "Five graves to Cairo", adica poate fi -la mijloc- si o razbunare personala, tipa vrea sa-l paraseasca (la cel mai oportun moment !!!), ca "retribuitie" pentru cum a tratat-o el cand era "pe cai mari", mai bine zis pe iepe tinerele (***-probabil mai cunoscuta-in Romania ca si Nefertiti din "Cele Zece Porunci", filmul se bazeaza pe o piesa scrisa de un "roman"- roman precum si Nicolae Tesla!!!- si anume Lajos Biro(sau Laios Blau- din Oradea , dinainte de 1940) care -in Anglia- a scris scenarii pentru multe filme bune, precum "Patru Pene",etc., care -ca si cel amintit mai sus- are ca tema razboiul, acum actiunea fiind derulata in tarile arabe-din oriental Mijlociu- si nu in Nordul Africii, unde marele actor indisputabil, a fost Field Marshal-ul Rommel(sau Vulpea Desertului) jucat monumental de austro-americanul Eric Von Stroheim, care a facut cariera la Hollywood alaturi de multi alti austrieci, precul Paul Henreid-din Casablanca, Hedy Lamarr, la a carei masa a mancat-real- chiar Hitler, femeie care este adnotata printre primele 5-6 frumuseti ale lumii si care - in parallel a fost si om de stiinta- si chiar Fred Astair -the king of dance- prin ascendeta sa ) ///

    RăspundețiȘtergere
  31. 2-Strainii nu vor mai putea cumpara mai mult de 50 ha teren agricol.
    (...)
    _____------_______Praf nou, in ochi orbi! Cam asata este aceasta noua smecherie cu 50 ha, mai ales dupa ce s-a vandut 1/2 din suprafata de arabil a tarii si procente uriase din paduri.Deci 50 de ha, ar fi o bariera? Sa fim seriosi, cine este interest va veni cu 100 de indivizi platiti cu ora si vor cumpara 5 mii de ha in fiecare zi...Asa ca "masura" este o noua ticalosie a banditilor care "conduc" natia, nici nu ar mai trebui sa fie vorba de continuarea vanzarilor ci DE RECUPERAREA INTEGRALA A PAMANTULUI, iar aceasta se poate face prin nationalizare si redistribuire imediata a cate un ha de teren catre orice persoana trecuta de 17-16 ani, iar marii cumparatori vor putea sa exploateze in continuare pamantul , insa platind profitul de pe un ha catre un numar de persoane egal cu cate ha are ferma, iar el poate face acest lucru pe sute de ani, pentru ca Romania are nevoie si de forta de munca cat si de tehnologie insa pamantul trebuie considerat-si de facto- al cetatenilor romani, dat in arenda acestor (actuali) proprietari straini, care vor trebui sa respecte regulile noastre, adica plata profitului respectiv si saturarea pietii romanesti (plus contributie la stocul de rezerva) si abia apoi vanzari libere, oriunde si catre oricine...Nu se trece la recuperarea pamantului, in 20 de ani Romania nu va mai exista nici de facto si -probabil- nici de jure
    3-INTERVIU Dacian Cioloș: România are nevoie de o schimbare în modul de a face politică, schimbarea nu o poate face un om.
    (...)
    ________------------________"Civilizatia, la nevoie se si impune" -un motto pe care l-am folosit de multe ori si pe care l-am postat si pe pagina acestui nou mascarici ajuns pm, chiar la inceputul mandatului, cand ii spuneam sa nu se lase dus de iluzii(ale lui) ca "omul schimba" s.a.m.d., ii spuneam clar ca civilizatia si prosperitatea se obtin prin LEGE,...-cont.-

    RăspundețiȘtergere
  32. -continuare-"...prin LEGE,prin reguli dure -dar sanatoase- care trebuie IMPUSE atunci cand nu sunt respectate, pentru ca "omul"(adica peste 95% din populatie) va opta intotdeauna pentru varianta usoara si rapida de a obtine ceva, iar in in Romania densitatea oportunistilor totali( si mai ales in negativ) este maxima in structurile de conducere.Nu a ascultat de glasul ratiunii, va ramane in istorie exact cum a fost si este, un alt mafiot amarat, insa cu vorba soft si discursuri patriotarde-la fel- (chiar daca)in nota discreta.Singura lui miscare eficienta, trebuia sa fie(asa cum l-am indemnat sa o faca) punerea BICIULUI PE JUSTITIE, incarcerarea marilor banditi si devalizatori si recuperarea zecilor si sutelor de miliarde de euro furate de acestia, sume cu care Romania ar fi facut minuni...Insa el fiind unul de al lor, s-a rezumat la lucruri de nimic, "taiat hartii" "cumparat statui", chiolhane cu sasii de prin Germania, etc, etc. In sfarsit un individ de nimic, dar un mare tradator de tara, el este cel care a perfectat distrugerea agriculturii romanesti si vanzarea pamantului catre straini, lucru continuat la zi, dar el -precum giohanala Sibiului- tace precum scroafa in papusoi...///
    3-Leonardo di Caprio despre padurile romanesti:Aceasta zona trebuie protejata!
    (...)
    Foarte adevarat! iar in Romania , avand in vedere complicitatea guvernului la crima, cei care au suferit inrautatiri ale afectiunilor pulmonare, sau au devenit bolnav pulmonary si mai ales familiile celor decedati( de aceste boli) in acesti ultimi ani, trebuie sa gaseasca un advocat destept si sa porneasca un process de masa (class action lawsuit) impotriva firmei ,a intermediarilor si chiar a guvernului Romaniei si sa ceara daune mari, pentru ca le merita si au de unde sa fie platite.Motivatia este clara, cresterea poluarii regionale, padurile carpatice din Romania erau un adevarat rainforest al Europei si filtrau-zilnic- mii si mii de tone de CO2 si alte elemente si impuritati periculoase pentru sanatate; desemeni chiar si asociatile de protectia animalelor trebuie introduse pe rol, si sa primeasca bani pentru crearea de SANCTUARE ALE NATURII, pentru ca milioane de exemplare( din toate speciile) din respectivele paduri , au murit, si stocul acestora trebuie refacut si protejat.(LS)

    RăspundețiȘtergere
  33. Ioana Picoș-Făgădaru demontează clișeele folosite de homosexuali și acuzațiile care i se aduc: Nimeni nu se naște homosexual! Sunt depresivi, au multe tentative de suicid,opiii crescuți de gay au o copilărie traumatizantă.(activenews)(…)______––________
    Dupa ce am vazut filmuletul cu aceasta tipa si Cernea, am cautat sa aflu cine este aceasta mama a tuturor ranitilor de razboi, azi aflu ca ar fi actrita, cea ce nu contravine cu nimic crezului ei, desi lumea artelor a fost dintotdeauna liberara si libertina, pentru ca asta e menira omului pe pamant, sa faca ce doreste, fara a adduce neajunsuri aproapelui.Iar homosexualii nu aduc nimanui neplaceri(exceptie celor care le cauta), isi desavarsesc „lucrarea” lor, intre ei, s.a.m.d., eu cred ca problema stat in boala(psihicuri dereglate) izmenarilor, adica a celor ce stau cu nasul prin izmenele si chilotii altora sa vada cu cine fac sex, cum il fac, daca este orthodox sau nu, etc. Si- de multe ori- s-a demonstrat ca „fiorosi luptatori” impotriva homexualitatii, erau ei insasi homosexuali, de cele mai multe ori bisexuali, cu neveste sau soti , pentru acoperire sociala.La aceasta ioana am observat -in primul rand- ca este o nationalista jalnica si paguboasa, incearca sa ne ridice pe noi , romanii, nu prin exemple si munca pozitiva ci prin tragera spre noi(adica spre fundul gropii) a celorlalte natii occidentale, plus ca uzeaza de trucuri ieftine si ridicule,niste poze care se pot lua la orice chef mai traznit, inclusiv in Romania, si de la ele ajunge la Sodoma si Gomora.-ont.-

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna ziua tuturor celor de pe acest site care vad acest post, sunt aici sa vorbesc despre cum am primit imprumutul meu fara prea mult stres. Am primit un împrumut de 50.000 de dolari din Global Loan Access la o rată de 2%, dacă ați căutat să obțineți un împrumut și ați descoperit că este dificil accesul la Global Loan Access este soluția dumneavoastră. Contactați-i astăzi pentru a obține împrumutul la (globalloanaccess@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  35. Aplicați pentru împrumutul dvs. rapid și convenabil cu o dobândă de 3%. oferim servicii online 24 de ore cu 4 ore de livrare a împrumutului. contactează-ne astăzi pentru împrumut prin e-mail: kateloansss@hotmail.com sau WhatsApp: +2348075180625 sau WhatsApp: +79274265428

    RăspundețiȘtergere

nu facem atac la persoana