luni, 7 noiembrie 2011

un minut de realitate (80)


O sa patim ca Danila Prepeleac: din tot sacul cu bani ne alegem cu un metru de elastic, daca Statul va risipi inca sute de milioane de euro pe an, bagand 100% profit in buzunarul catorva, si nu-si face o firma sa asfalteze. Lavinia Sandru arata cu degetul spre autoritati cerandu-ne sa obligam institutiile sa dea raportul. Tot ea afirma ca nu aveam cersetori in strainatate, daca autoritatile de-acolo nu-si luau partea. Adrian Nastase crede ca România este neguvernata si-i condusă de Frica. "Frica de a nu pierde locul de munca sau de a nu gasi unul. Frica de a nu putea plati intretinerea sau facturile sau datoriile. Frica de a nu avea bani pentru medicamente sau pentru „spaga” la doctor. Frica de a merge pe strada si de a nu fi nevoit sa te aperi singur. Frica de a nu gasi o gradinita pentru copii. Frica de a nu fi ascultat la telefon. Frica de a nu fi hartuit de institutiile statului etc."

In timp ce dreapta se mobilizeaza:"Să fim peste tot astfel incit domn Iliescu să fie mereu in urma noastră", virtualul priveste "stânga încă buimacă, rătăcind prin muzee cu artă, muzee cu închisori si conferinte internationale despre muzee, absolut neîndemânatică si nepregătită în bătălia politică pe marginea inegalitătii si cât se poate de refractară la ideea redeschiderii vechiului front al luptei anticapitaliste în forma sa cea mai brutală, lupta de clasă."

In satul lui Bute clopotul bisericii a fost lovit indelungat cu crosee de stanga anuntand ca se-ntampla ceva deosebit. Si s-a intamplat - Fiul satului a invins a 9-a oara, pastrandu-si centura. Poate  vine sa faca knock-out molecula neprietenoasa din oameni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana