marți, 24 ianuarie 2012

Cuvinte de înțelepciune


“Nu fi îngrijorat că drumul tău nu este la fel cu al celorlalţi. E nevoie de curaj ca să fii tu însuţi şi să nu trăieşti reacţionând la ceea ce le place sau le displace altora. Fii curajos şi urmează-ţi inima! Tu trebuie să-ţi urmezi propria ta cale unică, pentru a te onora pe tine însuţi şi pentru a-ţi îndeplini ţelul spiritual. Dacă sensul vieţii tale îi incomodează pe alţi oameni, atunci ei nu trebuie să împărtăşească această călătorie cu tine. Dacă aşa stau lucrurile, nu fi dezamăgit. Atunci când ceilalţi aleg să plece, aceasta se datorează, de obicei, faptului că ei trebuie să meargă într-o anumită direcţie, pentru a se onora pe ei înşişi. (Paul Ferrini)

2 comentarii:

  1. Credinta mea este ca ne indreptam spre inceputul lumii, nu spre sfarsitul ei, ca scoala ar fi bine sa o facem cand avem niste intrebari si stim cum sa-i intrebam pe cei care vor sa ne invete, altfel cred ca ne lasam invatati de oameni care inca nu au gasit raspuns la propriile intrebari...

    RăspundețiȘtergere
  2. asa de frumos ati compus fraza asta ca-mi vine s-o-nvat pe deasupra! aici e o idee de program. biserica se grabeste sa ne-nregimenteze iar scoala sa ne bage pe gat ce vrea ea, sau ce se nimereste.

    RăspundețiȘtergere

nu facem atac la persoana