luni, 15 august 2011

Bun venit, Alexandru!

Ne invata Dl Rugina, acum vrea 20 de ani ca, pentru a face curat intr-o camera, primul lucru pe care il faci este sa... intri. Nu poti face o noua ordine in tara daca nu intri. Iar, odata intrat, vezi ce poti sa faci.
Aici am deschis un spatiu care se vrea ceva nou, dar, din pacate, normal intr-o anormalitate existentiala, si inauntru deocamdata siguri-siguri suntem doar eu, Dl. Lucian si Harry. Cu tine am devenit cei patru... muschetari!:))) Pentru o lupta trebuie mai multi pentru a o castiga?
Dar... sa lasam gluma la o parte, fiindca nu varsam sangele nimanui, ba chiar vrem sa nu mai curga sangele - sangele sarat din ochii oamenilor.
Dupa ce ai intrat, poti avea o atitudine... romaneasca: ia o pauza:)) Iarasi glumesc? Nu, chiar asta trebuie facut. Si nu sa te odihnesti fizic dupa drumul lung, ci sa te linistesti in interior. Sa privesti in liniste fiecare cotlon pana devine al tau, sa-ti sprijini capul in palme, sa inchizi ochii si sa-L intrebi pe Dumnezeu daca El te-a trimis AICI, daca vrea ceva special de la tine? Si, in timp ce-ti raspunde, priveste iar! Sunt alaturi, intrat cu putin timp inaintea ta, sunt tot cu tamplele in pumni si cu aceeasi intrebare, sunt alaturi cu ceilalti doi.
Acum reciteste ce singur ai scris : "o schimbare trebuie facuta si cineva va trebui sa faca acesta schimbare".
Esti inauntru si ai gandit astfel. Punctul s-a miscat. Singur.
Da-mi mana, prietene!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana