sâmbătă, 27 august 2011

Minutul de realitate (9)


Unui bolnav i s-au furt toti banii in "reanimare", iar administratia il acuza ca de ce avea banii la el.
Basescu rade cu un ochi si plange cu celalalt in timp ce"Basescu-n fusta"a pupat un psd-ist si n-a patit nimic. Inca!
Dupa ce a transformat in leguma un om al legii dandu-i cu o sticla in cap, Ghenosu a ajuns iar dupa gratii si ameninta ca va face fapte de ne va cutremura. Afara il asteapta Puricoasa si jalai care i-au baut sangele.Tot in aceste zile toate fetele psd, pnl si pdl sunt la mare, chipurile la o... "scoala de vara". Mazare cere femeilor frumoase sa se ofere strainilor pentru a salva tara. In timp ce altii le ascund cu valuri negre, politicul ofera Romaniei... o varianta! o varianta tupeist-obscena, daca ne gandim ca ar trebui fiecare sa ne trimitem la mare, din patriotism, fiicele, surorile si consoartele. Sa... ce? in timp ce de-abia ne-am aliniat la UE interzicand prin lege fumatul, sa facem de-acuma pe eroii imbiind la dezmat! Sansa turismului romanesc insemna obiective curate, servire cu bun simt si preturi mici.
In Chile politia este acuzata c-a tras fara motiv intr-un tanar care manifesta. Politistii romani abuzeaza si ei de cetateni invitandu-i la sediu pentru orice fleac. De aceea oamenii si fug cand ii vad ca vin la locul unui accident sau prefera sa spuna ca n-au vazut sau nu stiu nimic. Firesc este sa li se ia cateva cuvinte la fata locului si sa fie pusi sa semneze.
De orhidee pe tot luciul apei si amenajari cum nu s-au mai vazut are astazi parte o romanca. Solistul Treistariu are in grija 17 catei si 33 de pisici. Cancelarul Merkel a adoptat un pinguin. Cornel Dinu scapa de morte. Asadar Dumnezeu nu ne mai ia oamenii buni. Ba chiar ii da un gand Premierului, sa amane cu 6 luni alegerile ca "a treia cale" sa aiba timp sa ajunga la linia de start.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana