marți, 16 august 2011

stiri

Zona euro: se indreapta spre un guvern european, dupa modelul american.

Italia: cresterea impozitelor pentru cei care castiga peste 90.000 euro pe an (...) se muta sarbatorile legale in zilele de duminica pentru a se elimina din calendar zilele nelucratoare.

Sua: Am aflat ca-n America cel care ajunge sa fie condamnat a treia oara, primeste pedeapsa "inchisoare pe viata". tot in America hakerii sunt la mare cautare.

Anglia: Londonezii obliga tinerii la munca patriotica.

Ucraina: investeste in soare, a construit deja un parc fotovoltaic de 80Mw.

Romania:
-Un intreprinzator din agricultura cere sa aiba posibilitatea unor imprumuturi pe 20-40 de ani cu dobanda de 2-4%(...) - Saracii, la despartire, isi ureaza "Foame placuta!" (...)- din cauza presiunilor psihice ceferistii nu exclud producerea unor catastrofe pe calea ferata (...) Elena Udrea propune un circuit rosu prin care sa vitatorii sa vada ce comunisti am fost. Pe cand un circuit al saraciei, sa se vada cat suntem de goi si de flamanzi?

Unii filozofi trag concluzia ca "Suntem spirite care traiesc din cand in cand o experienta umana" (Deepack Chopra), altii spun ca "nu putem sa atingem o floare, fara sa atingem o stea".
Numai saracii, pare-se, au obligatia (pentru a se indeplini "planul divin") sa suporte nu "atingerile", nu ingenuncherile, ci ranirile, sfasierile, sfartecarile...

Sfatul zilei: Barbatuldin casa nu te-ajuta? Spune-i: "Cine spala vasele, primeste un masaj!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana